Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

take jsem premyslel jit do neceho uzsiho kvuli vyssi rychlosti. Ale vetsinu roku tu mam vlny a nizkou teplotu vody, takze radsi volim stabilitu. I tak si ale v zime na sebe beru suchac kdybych tam nahodou zahucel.

Odesláno

Tak me to celkem chytlo a jelikoz me ani v pokrocilem veku neprestavaji pritahovat ruzny kraviny, usmyslel jsem udelat toto. Neni to teda uplna svicka, ale vyslo to opakovane, je to vlastne o dost lehci, nez jsem cekal. 

6D44680F-68B4-450E-89F6-A3123BCA0385.jpeg

Odesláno
před 2 hodinami, warann napsal:

Tak me to celkem chytlo a jelikoz me ani v pokrocilem veku neprestavaji pritahovat ruzny kraviny, usmyslel jsem udelat toto. Neni to teda uplna svicka, ale vyslo to opakovane, je to vlastne o dost lehci, nez jsem cekal. 

A ted bez rukou 🙂

Odesláno

Tak první dojmy- je to pecka. Talent na to nebudu, asi částečně i tím, že dnes tu jsou strašný vlny ( odhadem 5-8 cm vysoké ) :-). Byl jsem mnohem víc ve vodě než na prkně, bavil jsem sebe, manželku, ale i celou plaz, ale vůbec neva, pořizují si na příští rok svůj. Takhle jsem se dlouho nevyblbnul ( škoda, že nemůžu klečet, takhle se to prostě musím naučit ). 

Odesláno
V 22. 8. 2022 v 13:58, warann napsal:

Jaj, to taky teď o víkendu zkusím, pošlu foto 😄 Ale tak jak bylo řešeno, zkus ještě jen na rukou 🙂

Odesláno (upraveno)
před 23 minutami, Waya03 napsal:

Jaj, to taky teď o víkendu zkusím, pošlu foto 😄 Ale tak jak bylo řešeno, zkus ještě jen na rukou 🙂

Voni chtěli bez rukou ;-). Ale pravda je taková, ža ani na rukách nemám osobně šanci.

Kromě toho je foto od moře, kde jsme jezdili každej den, ale teď už jsme doma a sup byl z půjčovny. Tak jsem si aspoň vyzkoušel co mi sedí, teda v rámci nabídky půjčovny. Např. jeden byl super vyjma jedný věci, která se obvykle až tak moc neřeší (alespoň jsem to nezaznamenal), a to je že hrozně klouzal. Buď byla ta podložka ošlapaná nebo prostě blbá, ale naboso to byla tragédie. 

Aktuálně se rozmýšlím, ale pokud něco, tak asi "klasiku" z Lidlu:

https://www.lidl.cz/p/mistral-dvoukomorovy-paddleboard-allround-10-6/p100349307

Jednak bydlíme u jezera a k Labi to mám 2 km, resp. tam jsou zrovna hrčáky, takže malinko dál, ale taky na "dostřel". Takže by možnosti využití byly.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Tak raport z dneška, žena už se na mě nemohla dívat a skoro hned vstala a pádlovala, kašlu na to, já zvládl se svejma kolenama max klecet a i to mi dává zabrat ( ale je to paráda, jen bych radši padlo na kajak ). Po návratu pořizují své 

IMG_20220827_121434.jpg

IMG_20220827_121339.jpg

Odesláno
před 13 minutami, Prochy68 napsal:

Kdo to fotil?

Fotil jsem já, když jsem vylezl. To je fakt des- normálně neupadluje ani na matracce a tohle ji jde. Já se na tom prostě ve stoje neudrzim, natož pádlovat :-(.

Odesláno

Stuj na sirku ramen. V kolenou pokrcenej (slovy klasika - stredne velka lavina / vlna se da odpruzit). Jak preneses kolmplet vahu na jednu nohou, tak jdes dolu. Padlo (pokud se da nastavit) tak o 10-15cm delsi nez jezdec. Jak psal kolega vyse, tak je lepsi se postavit, kdyz prkno uz jede - takze na kolenou to poradne rozjet a pak se zaroven na obou nohou postavit. Jak jedes, tak padlo zaroven vytvari treti stabilizacni bod - pokud se ja dostanu do potizi, tak hlavne vyrovnanam vahu zaberem padla (samozrejme ale pri pokrcenych, pruzicich nohou). Kdyz jsou / jdou vlny, tak nejlepsi je, kdyz jsi k nim celem. 

Odesláno

Pro Kuncak v nejhorším případě budeš pro manželku něco jako nehrajici trenér 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...