Lamiczka Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Z důvodu nasranosti a na popud kolegů, ať na to založím separátní vlánko, protože na šmejdy je potřeba si dávat pozor, tak bych rád varoval Jedná se o tento obchod:http://www.supertenisky.cz/ Má velmi vypečené praktiky, kdy po objednání Vám nechá přímo na adresu poslat fejkové zboží z Číny, takže přijdou smradlavý tenisky v igelitovým pytlíku. Moje drahá skoropolovička si bohužel neumí dávat bacha a skočí na každou blbost na facebooku, takže máme jedny takový doma Jeho obchodní podmínky jsou vychcanost sama, viz i shrunující koment hasičův: Upozornit Čoi, uz jen to, ze se ridi obchodnim zakonikem, ktery uz dlouho neplati. A ostatni je taky divny. Asi i zivnostak by se mohl zajimat o nedovolene podnikani. Pro jeho zprostredkovani asi nebude mit pochopeni. Popripade celni sprava a prodej padelku. Asi tak. Dorazil bych ho. No budu rád za radu a případný postup, jak tomuto takypodnikateli zabránit v dalším odrbávání lidí a tímto bych mu rád udělal i patřičnou reklamu... Vtipné je, že byť se zaštiťuje zprostřetkováním služeb, tak i v oznámení píše o velkém zimním výprodeji (služeb?), navíc předpokládám, že nabízení neoriginálního zboží byť zprostředkování jeho nákupu samo o sobě je trestné. Zároveň přiznávám, že žena je důvěřivý trdlo a má si dávat pozor, kde nakupuje
JanNovakJan Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Sice to naštve, ale kromě nějakých negativních komentářů na Aukru (nebo kde všude prodává) to nebude mít valný úspěch. Zprostředkovatelskou činnost má, daně krátit nemusí (díky 60% výdajovému paušálu jako OSVČ). A že přišly z Číny fake, o tom prohlásí, že nic neví a bude hrát překvapeného. Takže spíš ponaučení pro příště.
Hasič Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Bych ho podusil, at si zvyka. A babiš gang se dnes chytne kazdeho hovinka. Čoi, živnostak, fu a celni sprava. At to odvypraví jim. Stači jen email na dane instituce s uvedenim dané causy. Za cenu tenisek se mu znepříjemní život.
African Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Bych ho podusil, at si zvyka. A babiš gang se dnes chytne kazdeho hovinka. Čoi, živnostak, fu a celni sprava. At to odvypraví jim. Stači jen email na dane instituce s uvedenim dané causy. Za cenu tenisek se mu znepříjemní život. Mám dojem, že na tyhle kašpárky při všech těch udáních opravdu už nezbývá čas
Bob Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ale ty obchodni podminky ma ten hajzl hezky napsany, vlastne za nic nemuze, neruci a kasiruje jen 200 Kc provizi za par bot.Koukal jsem ze ani neni registrovanej k EET ani k DPH, by me zajimalo jak to dani, ono protocit za rok tenisky za mega by nemel bejt takovej problem
DavidLC Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Ale ty obchodni podminky ma ten hajzl hezky napsany, vlastne za nic nemuze, neruci a kasiruje jen 200 Kc provizi za par bot.Koukal jsem ze ani neni registrovanej k EET ani k DPH, by me zajimalo jak to dani, ono protocit za rok tenisky za mega by nemel bejt takovej problemJj, je to vyčůraný, nebude se k DPH vztahovat jen ta provize, on přeci nekupuje ani neprodává ?
Bob Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 no tam jde o obrat a kdyz mu to jde pres ucet? nevim no nejsem ucetni :-)
Návštěvník Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 no tam jde o obrat a kdyz mu to jde pres ucet? nevim no nejsem ucetni :-)Strašně záleží jak to má nastavené, tohle přeprodávání věcí z Alibaby a jiných je obecně taková šedá zóna. Tady si troufnu tvrdit, že jasná reklama a obchod s padělky by ho měl sundat. Krom toho je to zboží koupené přes internet a mělo by jt během 14 dní vrátit, tedy by kecy o provizi za obchod vůbec nemusí pomoct - on to fakticky prodal. Tihle podvodníčci se nakonec většinou doběhnou sami. Vydělají nějaké prachy, načež si za dvojnásobek koupi například mb s-classe a požádají o vratku DPH, které předtím neplatili. Pak už do jde pěkně za sebou, kontrola, obžalovaný povstaňte... pár takových příběhů znám....
DavidLC Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 (upraveno) To Bob : Nevím jistě, jen dohad. Každopádně jestli se takhle dají "ofiko" dovážet fejky, tak potěš koště Upraveno 14. března 2017 uživatelem DavidLC
African Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Jak to udělal s tím hodnocením? 100% pozitivní od 2010
Lamiczka Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 well, that escalated quickly... žena měla ve 23:30 telefon, tak jsme si velmi "příjemně" popovídali s pánem, vyměnili si pár názorů na situaci a řešení se našlo No to byl dneska den
Radek124 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Aspoň náznak dobré zprávy... Předpokládám že ten drek hošan bude muset přijmout zpátky a "vyreklamuje" si jej do popelnice (jako fake je to u nás dál neprodejné - a poštovné zpátky by ho vyšlo dráž než tytéž "nové" smrduté činasky z tržnice na Olomoucké), protože v těch "obchodních podmínkách" zmrdeček pozapomněl na variantu nedodání objednaného zboží - a tím pádem přijal peníze aniž by naplnil smlouvu = podvod + pozornost celníků a dalších "příjemných" institucí. A drahé polovičce pak někdy u dobré večeře taktně vysvětli, že s chlapem jako ty po boku už nikdy nebudete muset smrdět v eklovních gumákách od žlutého Alibaby
Lamiczka Odesláno 14. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2017 No je vtipný, že já si objednal jedny taky, jen v jiným obchodě. Moje objednaný o týden později dorazily o 14 dní dřív... Aspoň jsem ty boty vzal do ruky a ty rozdíly tam fakt jsou na místech zmiňovaných ve většině návodů jak boty rozpoznat, zvyklej čumět na drobnosti na hodinkách si toho člověk všimne celkem rychle - hlavně švy, nekvalitně ustřižený díly, měkká podrážka, materiály, konstrukce ...Leda by byl tak zásadní rozdíl mezi made in vietnam (moje) a made in china (ženy)
Radek124 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 A nebo si ty gumáky můžeš bez nervů a čekání za +/- tytéž prachy koupit ve vietnamském Sportisimu... (sorry za despekt - ty tenisky mi příliš silně připomínají krámy co sem vozili už za socíku a nemám je rád)
revue gt Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Sice to naštve, ale kromě nějakých negativních komentářů na Aukru (nebo kde všude prodává) to nebude mít valný úspěch. Zprostředkovatelskou činnost má, daně krátit nemusí (díky 60% výdajovému paušálu jako OSVČ). A že přišly z Číny fake, o tom prohlásí, že nic neví a bude hrát překvapeného. Takže spíš ponaučení pro příště.Nejde jen o něho, ale hlavně už i o AUKRO, které toto podnikání podporuje. To by potřebovalo menší kontrolu. Které tyto věci vědomě propírá čistě doběla.
Lamiczka Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Mě spíš šlo o princip, nemám tohle jednání rád. Většina lidí si vyhádá full refund a drží hubu, koupí to někdo jinej, kdo je spokojenej a je klid. Někdo napíše negativ a po domluvě ho stáhne, protože si nechce dělat problémy. Zboží z číny jsou plný i kamenný obchody, spousta prodejců na tom na aukru vyrostla, ale mě štvalo, že tam není (kromě OP) napsaný, že zboží jde z číny 5 týdnů, celej ten web má texty v obrázcích, aby je vyhledávače neindexovaly...
Lamiczka Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2017 (upraveno) double... Upraveno 15. března 2017 uživatelem Lamiczka
Lamiczka Odesláno 15. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2017 A nebo si ty gumáky můžeš bez nervů a čekání za +/- tytéž prachy koupit ve vietnamském Sportisimu... (sorry za despekt - ty tenisky mi příliš silně připomínají krámy co sem vozili už za socíku a nemám je rád) Hele já taky pamatuju doby, kdy jsem si "číňanky" kupoval za 100,- u místního vietnamce a nosil je se sešlapanou patou jako nazouváky Žena je trochu hippie a chtěla si udělat radost, to sportisimo má hodně dobrý ceny, dokonce výrazně lepší než jsem nakoupil já, jen všechno s vyzvednutím na pobočce..
Veronikaa Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ahoj, tak já taky naletěla ohledně obchodu supertenisky.cz, dneska mi dorazily a opravdu z Číny. Ani nevím zda mi vrátí peníze,protože obchod už asi nefunguje, tak jsem alespoň napsala na jejich email, že chci vrátit boty...Jsem pěkně vytočená!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se