dragys27 Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 @mamenec Hmmm... Ty jsou moc pěkné. Gratuluji, a ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasprik Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 (upraveno) Ahoj, tak sem taky hodím svoje volnočasový Seastrongy Upraveno 17. dubna 2023 uživatelem blowik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Krabičkové úterý.... dneska nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Na rozhledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Stale ty sve, vecne, sramy zocelene, zijou se mnou. Tady jedno foto ze sobotniho vychodu slunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Tak jsem si jednoho dne šel do prodejny pro předem vybrané Longines Conquest s černým cifrem. Jenže naživo nepřeskočila jiskra jakou jsem očekával. Domů jsem ale neodcházel s prázdnou. Ve vitríně na mě pokukovaly tyhle zelené Alpiny. Tady to zajiskřilo okamžitě. Neváhal jsem a mám doma krásné univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Po dědovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Zelené versus modré. Alpiner 4 versus Startimer Pilot Big Date. Automatic versus quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rommel Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Daily driver, quartz. Skvělý hodinky na větší zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runnerko Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Přes léto jsem je nenosil, ale teď konečně nadešel jejich čas. Fotka týden stará, ale na ruce furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Udělaly okruh a po 9 letech se ke mně vrátily …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobykoby Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Je tu někdo kdo má Alpinery Extreme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Jeden starší regulator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se