junior300 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2021 V 6. 8. 2021 v 16:42, MPD napsal: Super. Rozšířit Dik, tak aj dnes..
xmikes Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2021 Me první Alpiny, na kompas ale dnes nebylo počasí. Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
statlowicz Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Ahoj, tak jsem se taky stal alpinistou
Spongebob Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 já mám balíček dnes v přepravě.. tak se možná taky ještě dnes přidám!! Krásný to máte kluci!
Spongebob Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Tak se opravdu zadařilo zatím ještě v igelitech a zítra ráno hned k hodináři na zkrácení tahu. První postřehy: perfektní modrý AR, nízký pouzdro a kvalitní masivní tah. Taky velikost je taková menší než třeba Aquisy. Podle mě budou po zakrácení tahu super pohodlný a na denní nošení do práce bez natahování uplně super. Uvidíme! Každopádně velká spokojenost. Ještě jednou bych chtěl poděkovat Gustafovi za super tip! Díkec
Spongebob Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Tak ještě dvě po komplet očištění od folií.. omlouvám se za tolik obrázků...to víte, prvotní radost
sodekcz Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 @Spongebob Za ty prachy super a první radost je často ta nejdůležitější, protože o ní člověk nepřemýšlí a prostě ji má
Spongebob Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Odesláno 2. října 2021 (upraveno) Upraveno 2. října 2021 uživatelem Spongebob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se