Honza.manta Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jednoduchý a rychlý obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Takova negatvni ?malickost?, ale kdo me tu zna tak vi, ze mam rad kdyz se vse dodrzuje na gentelmanske urovni. Mel jsem zitra jet vyzvednout G42 ktera byla 2,5 mesice v prodejnim vlakne. Nabidl jsem pozadovanou cenu (vubec jsem nesmlouval)Musel jsem otravovat znamou na PCR aby mi vydala NP mimo uredni den. Jel pro ne 20km mimo Prahu a zpet. Absolvoval jsem frontu na poste (hruza). Poslal fotku NP aby se predvyplnili papiry. A pred chvili dorazila sms, ze si ten prodej rozmyslel....Podle me to neni spravne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Rychlý čistý obchod, děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Nehodinkovej kšeft na 1*.Velmi ochotnej s ohledem na mojí situaci, dovezl kam jsem potřeboval, kdy jsem potřeboval. Díky moc a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Vše v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Kseft nehodinkovej, ale naprosto na 1*. Diky a zas nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Teď koukám, že už jsem s Radimem "kšeftil" v r. 2019 Včera tváří v tvář a vše dle dohody a přesně. Doporučuji k dalšímu použití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Nehodinkový typ obchodu - perfektní komunikace, perfektní servis. Kdykoliv do budoucna bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Nehodinkový obchod, osobní setkání, všechno v cajku, komunikace, blesková domluva. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Rychlá domluva a rychlé zaslání. Děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Vše proběhlo rychle a bez problému. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 S Radimem jsem uskutečnil nehodinkový obchod. Všechno proběhlo rychle, dle domluvy, zkrátka na 1*. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek77cz Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Vše proběhlo na jedničku. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se