Návštěvník Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 (upraveno) V 21. 4. 2017 v 13:33, 01standa napsal: ,,krásný počtení o B&R ,, , moc děkuju , no a ty řemeny se fakt povedly :-) - každý dává hodinkám úplně jiný rozměr...Jj, každý jiný, třeba zrzavej Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 3. května 2017 uživatelem Roman I.
Frostie Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 V 3. 5. 2017 v 4:55, Roman I. napsal: Jj, každý jiný, třeba zrzavej A to je tuze pěkná kombinace!
Návštěvník Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
wizard-ov Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 - Koho volíš? Losnu nebo Mažňáka?- Ále, třeba Bellrossáka... ;o)
Návštěvník Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Plantážníku Sent from my iPhone using Tapatalk
(z)denny Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Velké poděkování Romanovi za pěknou recenzi, která mi pomohla rozšířit si rozhledy ohledně značky B&R a taky urovnat si myšlenky ohledně hranatých hodinek.Měl jsem z rozměru a tvaru BR 03 trochu strach, ale když jsem je uviděl naživo a pak je dal na ruku, tak sem zjistil, že je NUTNĚ musím mít. Teď se s nimi už druhý týden na svém zápěstí kochám a zjišťuji, že se mi podařilo na nějaký čas ukojit svůj chronobundus :-) Od nadpisu vlákna - já mám teď na zápěstí klid. Nemám foťák a neumím moc fotit, ale dovolím si do tohoto vlákna přiložit mobilovku své hranaté radosti :-) Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem (z)denny
Tenglis Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Tak to je věc! Hranaté g-shocky jsou fajn, ale hranaté pilotky jsou nejvíc! díky za rozšíření obzorů...
Socom Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Díky za super recenzi a fotky. Fakt zajímavé čtení. Měl bych se podívat do obchodu, kde je prodávají, abych je viděl naživo. Třeba na Staromák, ale na webu je napsáno, že jsou trvale uzavřeni. Díky.
leebauer Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Na Staromáku nejsou už víc jak rok. Byly vedle Omegy. Po nich AP a ani ten už ne. Nějaký začarovaný místo.
Socom Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Aha, tak to se budu muset podívat někde jinde. Díky za info.
BlackSteel Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 Altman na Václaváku má slušný výběr a ještě ten krámek nahoře pod Domem Módy.
Socom Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Díky moc, rozhodně se tam podívám. Jsem na ně vážně zvědavý.
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2017 Jsou fešácký Sent from my iPhone using Tapatalk
lukasb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Pekna recenze peknych hodinek, diky.
watchman99 Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2018 Ahoj, velice pěkné vlákno já osobně jsem z nich měl také velký strach mám malé zápěstí 17 cm a myslel jsem si že tyto hodinky mi nepadnou ale pak jsem je viděl na zápěstí známého herce Ed o'neilla a musel jsem je prostě mít a jelikož jsem fajnšmekr tak jsem si pořídil model Phantom a musím říct že jsem s nimi velice spokojený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se