Kid_A Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Neco se chysta....z rise chronometru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Co obnovení VHP? Já si zatím nejsem jistý, asi by mě zajímala chrona, ale s DPH by vyšla na pade (čili 2-3x tolik než Certiny Precidrive chrono), a cenově je to už 9F GS/The Citizen teritorium. A HAQ soláry zdá se pořád bude umět jenom The Citizen. Věčný kalendář je ale fajn. Upraveno 22. března 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Doktore, tebe jednou budu hodně otravovat až se odhodlám jít do vod GS/The Citizen. Máš to srovnaný, palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 toto som nasiel na nete z Baselu, ze by reedicia starych Longines Calatrava ? tak tieto by som si vedel predstavit doma Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 oooo áno https://www.longines.com/novelties/the-longines-heritage-1945 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Ano a s cenou kolem $2000 (https://www.hodinkee.com/articles/longines-heritage-1945-introducing) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 na fotkách sú super, som zvedavý ako budú vyzerať naživo Ano a s cenou kolem $2000 (https://www.hodinkee.com/articles/longines-heritage-1945-introducing)LonginesHeritage1945-2.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 oooo áno https://www.longines.com/novelties/the-longines-heritage-1945 To je teda dobrá historka. Čekal jsem, že to skončí tím, že mu jedny nové poslali jako pozornost. Škoda jen, že na novém provedení je zřetelně vidět syndrom malého strojku ve velkém pouzdře - malá vteřinovka je namáčklá ke středu ciferníku, zatímco na původních byla pěkně v polovině mezi středem a šestkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 a pritom by bolo byvalo stacilo spravit ich 38mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 a pritom by bolo byvalo stacilo spravit ich 38mm... uderil si hrebicek na hlavicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Longines to umi lepe, tyto me nechavaji chladnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Původně jsem chtěl TH Carrera Day-date, ale poté co jsem viděl nove Mastery, tak mam jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Jsou pěkný , ale mě tam štve to datum posunutý ke středu. To s tím neumí nic udělat? Radši bych ho neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Tady mě to datum nijak neuráží. Jsou to pěkný oblekovky od fajn značky. Dává Longines v těchto třídách pravé aligátory/krokodýly nebo je to jen vyražený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Jsou pěkný , ale mě tam štve to datum posunutý ke středu. To s tím neumí nic udělat? Radši bych ho neměl. Jak bys tento problém chtěl vyřešit, když je průměr (25,6 mm) strojku poplatný době svého vzniku před více než čtyřiceti roky. Tenkrát se vyráběly a nosily hodinky v průměru skoro o centimetr menší. Dává Longines v těchto třídách pravé aligátory/krokodýly nebo je to jen vyražený? Řady Conquest Classic nebo Master Collection mají řemen z pravého aligátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 ano ano, ta modra je uhranciva. souhlasim s kolegou vyse, ze datumovka si zaslouzila umistit misto indexu na trech hodinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Nebo na sestku, at je to vyvazenejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Nebo na sestku, at je to vyvazenejsi. nebo na sestku. Tou cestou jdou letosni aqua terry a je to skvely:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Kdyz by nekdo dokazal zit s tou datumovkou....nemuselo by to byt uplne blby... Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se