stapal Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Dcerka bude mit sedm let. Chtel bych, at zacina na klasickych mechanickych rucickovych hodinkach (automatum se samozrejme nebranim). Vzhledem k rizikum ztraty, rozbiti, vymeny za pytlik bonbonu...... bych nechtel dat vic jak 1500 Kc. Prosim o tipy.
Petr72 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Pozri ponuku Swatch tam by možno šlo vybrať
raskiscz Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Máš zkušenost s tím, že dcerka nosí nějaké hodinky? Protože si myslím, že 7mileté děcko je odloží max. po půl hodině (soudím tak podle zkušenosti mých třech synů a to jim bylo každému více jak deset). Prostě děcka hodinky jaksi rády nenosí :-) Ale chápu, že sis to představoval jinak :-)
JanNovakJan Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Mechanika za 1500Kč? To bude leda nějaký Číňan, kterému do druhého dne upadnou ručičky. Vzal byl quartz Casio, samozřejmě analog, ne digitál.
prischera Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Obě moje dcery (7 a 9) hodinky nosí a nosí je rády. Ne každý den to dovolují po školní aktivity, ale nebál bych se toho. Obě mají mrkačky od ruhly, ale radši nosí baterkové timexy. Jsou menší, trošku "dospělejší" a bezúdržbové. Prostě ženský a mechanika... Největší problém je s řemínky. To co se prodává na hodinkách by mohly mít tak kolem kotníku.Musel jsem jim je nechat ušít. Timex Youth T79081 cca 850,-
KatkaB Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 (upraveno) A co nějaké dámské/dětské Prim? Zjistila jsem, že třeba na sbazaru se to docela dá najít za pár stovek, samozřejmě je to sbazar, takže opatrnost a pořádný fotky... Aby sis udělal představu, nebyl bys první na fóru: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nos%C3%AD-va%C5%A1e-prot%C4%9Bj%C5%A1ky/page-48&do=findComment&comment=1897151 Upraveno 27. března 2017 uživatelem KatkaB
ondra_v Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Seiko 5 Automatic pro děti od 9 let. https://www.timestore.sk/Znacka/Seiko-295/Seiko-5/Seiko-5-Automatic-39388 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra_v Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Více dětské. Ruhla Cat Moving Eyes Mechanical Children Watch 29mm New Old Stock http://www.ebay.com/itm/Ruhla-Cat-Moving-Eyes-Mechanical-Children-Watch-29mm-New-Old-Stock-/292040024573?hash=item43fef121fd:g:6lYAAOSwiDFYQ40b Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Mechanika za 1500Kč? To bude leda nějaký Číňan, kterému do druhého dne upadnou ručičky. Vzal byl quartz Casio, samozřejmě analog, ne digitál.Za podobné peníze (1850) lze ve světě zcela běžně objednat Seiko 5 i s poštou, počítáno bez zásahu vyšší moci... http://www.ebay.com/itm/381855684246?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Návštěvník Mitak Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Děcka na nějaké Seiko 5 kašlou, dúlěžité je, aby to bylo barevné, aby to mělo zajímavý řemínek apod. Můj syn (budou mu 4) neumí zatím ani do dvanácti bez chyby napočítat, takže hodiny samozřejmě napozná, ale když pochopil, co taťku zajímá, tak našel doma nějaké křiklavě žluté plastové mrdky alá Submariner, co žena kdysi koupila v pomatení smyslů v Lidlu a nosí je a všude vykládá, že mají šroubovací korunku (nemají), že jsou vodotěsné (nejsou) a všude machruje otočnou lunetou. Jaký je v tom strojek (jestli mechanika nebo quartz) je mu srdečně jedno, protože i sedmileteé dítě ten rozdíl bude stěží chápat. P.S.: Ty Flik Flaky, o kterých jsem psal (dětský brand od Swatch), se dají prát v pračce na 30°C (bez keců). Upraveno 27. března 2017 uživatelem Mitak
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Děcka na nějaké Seiko 5 kašlou, dúlěžité je, aby to bylo barevné, aby to mělo zajímavý řemínek apod. Můj syn (budou mu 4) neumí zatím ani do dvanácti bez chyby napočítat, takže hodiny samozřejmě napozná, ale když pochopil, co taťku zajímá, tak našel doma nějaké křiklavě žluté plastové mrdky alá Submariner, co žena kdysi koupila v pomatení smyslů v Lidlu a nosí je a všude vykládá, že mají šroubovací korunku (nemají), že jsou vodotěsné (nejsou) a všude machruje otočnou lunetou. Jaký je v tom strojek (jestli mechanika nebo quartz) je mu srdečně jedno, protože i sedmileteé dítě ten rozdíl bude stěží chápat.tak to zase ano, já jsem spíš narážel na JNJ a jeho cenové iluze
geometr Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Můj kluk nosí od 1. třídy, nebere si je jen, když maj tělák, ručičkový quartz Secco, dostal je od babičky, jsou dětský, takže pro dítě nic nudného ala Seiko 5. Asi bych se nedržel striktně té mechaniky v tomhle věku, dostávaj poměrně zabrat. No teď chodí do třetí, k narozkám chce digi, změna je život.
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Můj kluk nosí od 1. třídy, nebere si je jen, když maj tělák, ručičkový quartz Secco, dostal je od babičky, jsou dětský, takže pro dítě nic nudného ala Seiko 5. Asi bych se nedržel striktně té mechaniky v tomhle věku, dostávaj poměrně zabrat. No teď chodí do třetí, k narozkám chce digi, změna je život.tak to je na nejlepší cestě poznat výhody F91W... Upraveno 27. března 2017 uživatelem Frostie
ondra_v Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 (upraveno) Malá sestřenka má tyto a je s nima spokojená. Casio Baby-G BG-169 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2017 uživatelem ondra_v
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Ty to budou taky. Chce přímo ty.Je vidět, že má už rozum a vkus a nechce zasírat pokojík nějakejma s.ačkama...
stapal Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Více dětské. Ruhla Cat Moving Eyes Mechanical Children Watch 29mm New Old Stock http://www.ebay.com/itm/Ruhla-Cat-Moving-Eyes-Mechanical-Children-Watch-29mm-New-Old-Stock-/292040024573?hash=item43fef121fd:g:6lYAAOSwiDFYQ40btyto jsou zajímavé, hledám a nenacházím, dají se někde pořídit nové?
Frostie Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 tyto jsou zajímavé, hledám a nenacházím, dají se někde pořídit nové?už se třicet let nedělají, maximálně NOS jako v tom odkazu
stapal Odesláno 27. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Tak to je škoda, projdu to s dcerkou a uvidím, co se jí bude líbit. Děkuji všem za tipy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se