Návštěvník maxipesfik Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 https://www.rado.com/news/2017/introducing-rado-hyperchrome-captain-cook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Hmmm....líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Trochu menej prvoplanovy nazov a usli by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Jediná nositelná velikost je stejně jako u Omegy, Seiko apod. výhradně v limitované edici... Pi.če... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 hodně konvenční design (v dobrém) ve dvou nekonvenčních rozměrech. Zajímal by mě rozdíl ve výšce 37mm a 45mm modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Za mě jsou moc pěkné. Cpt. Kuchař mě nepobuřuje i kapitán Hák by mohl proběhnout výhledově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tie malé pre KMH nevyzerajú zle. Tie pre chlapov sa moc nepodarili, ručičky a korunka sú divné. No a s názvom niekto trochu stúpil do vedľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Na Rado dosti usedlé, ale právě proto se mi moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 co vam spravil Kapitan Cook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ta hneda varianta je docela hezka. Napis, dole na cifru mi ale moc nesedi...s tim se mohli vyradit jen na dynku. Velikosti, no, stacila by jen jedna...40mm, ale co uz. Je videt, ze se vyrobci snazi vyslyset hlasy volajici po mensich velikostech. Jen je skoda, ze to delaji pouze v ramci limitek a nemaji koule to udelat sakumprask. Ikdyz, co ja s 45mm na ruce, do toho mam co kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monkey78 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Na Rado jsem vždy koukal ale nikdy nenašel odvahu. Tohle by za pokus stálo, pro mně ideální velikost, ale proč zase limitovaná edice to mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Ta luneta mohla byt trochu uzsia, ale inak fajne. Povodne boli ale lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Jaké máte zkušenosti s kalibrem ETA C07.611, co je uvnitř?Oproti dámské verzi u pánské (kromě velikosti) mě ruší přesun hmoty z hodinové na minutovou ručičku.., jinak jsou moc fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 ...skvělé, narazil jsem na ně až dnes. Konečně něco pro hobity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Taky chvalim. Pekny kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Rado pridalo do Cookovy kolekce dalsi varianty. Na hnede kuzi vypadaji velmi podarene. Idealni na kancldiving! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2018 Ty menší jsou krásný, ale absence šroubovací korunky? Za mě jediná vada..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 https://gearpatrol.com/2019/02/05/rado-captain-cook-mk-ii-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Taky jsem na ně narazil a vypadají skvěle, todle se jim strašně moc povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Prej jsou hodně pohodlný. Ten dyzajn přelomu šedesátek a sedmdesátek se nemusí líbit každýmu, ale svý fanoušky si určitě najdou, stejně jako třeba Bathyscaphe Day Date nebo Nautical Seventies... Jsem trochu zvědavej, jestli se časem dočkáme i verze Captain Cook Televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se