Přejít na obsah

Rado HyperChrome Captain Cook

Doporučené příspěvky

Odesláno

hodně konvenční design (v dobrém) ve dvou nekonvenčních rozměrech. Zajímal by mě rozdíl ve výšce 37mm a 45mm modelu.

Odesláno

Ta hneda varianta je docela hezka. Napis, dole na cifru mi ale moc nesedi...s tim se mohli vyradit jen na dynku. Velikosti, no, stacila by jen jedna...40mm, ale co uz. Je videt, ze se vyrobci snazi vyslyset hlasy volajici po mensich velikostech. Jen je skoda, ze to delaji pouze v ramci limitek a nemaji koule to udelat sakumprask. Ikdyz, co ja s 45mm na ruce, do toho mam co kecat :)

Odesláno

Na Rado jsem vždy koukal ale nikdy nenašel odvahu. Tohle by za pokus stálo, pro mně ideální velikost, ale proč zase limitovaná edice to mi hlava nebere.

• po měsících...
Odesláno

Jaké máte zkušenosti s kalibrem ETA C07.611, co je uvnitř?

Oproti dámské verzi u pánské (kromě velikosti) mě ruší přesun hmoty z hodinové na minutovou ručičku.., jinak jsou moc fajne.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Prej jsou hodně pohodlný. Ten dyzajn přelomu šedesátek a sedmdesátek se nemusí líbit každýmu, ale svý fanoušky si určitě najdou, stejně jako třeba Bathyscaphe Day Date nebo Nautical Seventies... Jsem trochu zvědavej, jestli se časem dočkáme i verze Captain Cook Televize ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...