Přejít na obsah

Vyber vysavace

Doporučené příspěvky

dyson (mal som animal ...nieco...) by som uz nechcel, sice vsetci tvrdia ze kvalita a co javiem co, ale za tie peniaze urcite nie...bol dvakrat v oprave, a definitivne odisiel tesne po konci zaruky...tazke za polku penazi povysava rovnako aj iny vysavac.

Dalsia vec je stojan, dokovacka, ci ako to nazvat a nutnost privrtania drziaka na stenu. tak zvaz aj toto, kombinacii je dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
V 21. 11. 2019 v 11:54, African napsal:

Tak co, už jsi něco koupil? Ten Philips je dobrá volba a dokonce jsem si uvědomil že ho máme někde už okolo osmi roků. Nechám si ho do sklepa a manželce tedy udělám radost k vánocům 🙂 Vzal bych ho klidně znovu, fakt spolehlivý a dobrý, ale když já tak nerad kupuji stejné věci dvakrát. Vytáhl jsem paty z vesnice a hned ve velkoměstě chňapnul tuhle C3, která má výborné recenze, no uvidíme.

post-364-0-16612900-1574333665_thumb.jpg

Tož malá recenze na vysavač viz. výše, fajnový, super luxuje, nesmrdí díky uhlíkovému filtru, ale sere se to 😬 Miele na celý život to tak, navoněná bída je to. Po třech letech první problém uvolněný kabel, servis velký halus, levá ruka nevěděla co dělá pravá a dnes dva roky po opravě jsme ho zase nenastartovali 🙉 Linka 24/7 spíš naštve, buď banální oprava tlačítka, kabeláže okolo tisícovky anebo motor, a tam už se vyplatí spíš investoval do nového. Soused měl stejný, dal s ním pět let a motor, myčka šest a slavný Miele už mu nesmí přes práh....no nic, pošlu to těm amatérům do Brna a pak dám vědět verdict.

20250209_112145246.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Frantik napsal:

Ten chodí sám i nakupovat, nebo? 😆 A věřím že bude sloužit dlouhá léta, my teď přemýšleli o tyčovém Miele, dělá se  s  nimi fajnově, ale včera jsem si to rozmysleli.....

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, African napsal:

Ten chodí sám i nakupovat, nebo? 😆 A věřím že bude sloužit dlouhá léta, my teď přemýšleli o tyčovém Miele, dělá se  s  nimi fajnově, ale včera jsem si to rozmysleli.....

To ne......zatím. Ale ma i parní komponenty na cisteni, takze super 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Kolega má Miele Complete C2 už asi 7 let a nedá na něj dopustit. Já koupil Complete C3, teď ho mám třetí rok a zatím bez problémů funguje. Před tím jsem měl Philips a než se pokazil, byl taky super. 

Nicméně taky mám určité značky, které mi po zkušenostech nesmí do domu. Třeba LG, Brandt a Whirlpool 😄 Zkušenosti ze servisem Brandt stály za to.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Vorel napsal:

Kolega má Miele Complete C2 už asi 7 let a nedá na něj dopustit. Já koupil Complete C3, teď ho mám třetí rok a zatím bez problémů funguje. Před tím jsem měl Philips a než se pokazil, byl taky super. 

Nicméně taky mám určité značky, které mi po zkušenostech nesmí do domu. Třeba LG, Brandt a Whirlpool 😄 Zkušenosti ze servisem Brandt stály za to.

Tak ten servis Miele taky masáž, nechtěj upřímně zažít 😖 C3 se u nás nenudí, jelikož máme čoklíka doma, ale přímo na to je Pet and Cat dělaný. Ale zase na druhou stranu máme i C1 na jiné prostory v domě, takže se C3 taky nějak nepředře.  Je to upřímně zklamání, protože to mají dobře vymyšlené a ty jejich produkty jsou fajnový. Ale ta kvalita asi není už to co bývala  😬  Jak jsem psal, z okolí těch špatných ohlasů vcelku dost....jinak prý velmi populární fráze Miele servisu je "asi přepětí sítě" 😂

Odkaz ke komentáři

Právě teď, African napsal:

Tak ten servis Miele taky masáž, nechtěj upřímně zažít 😖 C3 se u nás nenudí, jelikož máme čoklíka doma, ale přímo na to je Pet and Cat dělaný. Ale zase na druhou stranu máme i C1 na jiné prostory v domě, takže se C3 taky nějak nepředře.  Je to upřímně zklamání, protože to mají dobře vymyšlené a ty jejich produkty jsou fajnový. Ale ta kvalita asi není už to co bývala  😬  Jak jsem psal, z okolí těch špatných ohlasů vcelku dost....jinak prý velmi populární fráze Miele servisu je "asi přepětí sítě" 😂

Nechci se Miele nějak zastávat, ale ono už není nic co bývalo. Hlavně většinou ta cena vůbec neodpovídá kvalitě. Ale třeba moje babi měla pračku Miele asi 20 let, kupovala ji ale před cca 40 lety 😄 

Napřed jsme měli vysavač Elektrolux. Měl snad 15 let, když odešel. Resp. odešlo příslušenství a už se nedalo sehnat. Jako jo, i ten tah po těch letech už nebyl co dřív, ale fungoval. Byl to nezmar, měli jsme kocoura, tak jsme vysávali pořád. Loni si koupili děcka Elektrolux a po půl roce tomu upadlo kolečko a praskla hadice u toho plastového "cosi" co se drží v ruce a strká do tyčky s hubicí 😄  Ale zase servis OK.

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, Vorel napsal:

Nechci se Miele nějak zastávat, ale ono už není nic co bývalo. Hlavně většinou ta cena vůbec neodpovídá kvalitě. Ale třeba moje babi měla pračku Miele asi 20 let, kupovala ji ale před cca 40 lety 😄 

Napřed jsme měli vysavač Elektrolux. Měl snad 15 let, když odešel. Resp. odešlo příslušenství a už se nedalo sehnat. Jako jo, i ten tah po těch letech už nebyl co dřív, ale fungoval. Byl to nezmar, měli jsme kocoura, tak jsme vysávali pořád. Loni si koupili děcka Elektrolux a po půl roce tomu upadlo kolečko a praskla hadice u toho plastového "cosi" co se drží v ruce a strká do tyčky s hubicí 😄  Ale zase servis OK.

To beru, ale pak nemůžeš chtít za vysavač deset tisíc 😅 Uvidíme, snad to je jen vypadlý drátek a oprava jen za tisícovku jak říkal technik 😂 Já to nedávám dneska ty věci, prostě nedávám.....

Odkaz ke komentáři

Pridavam se k nasranosti na Miele. Meli jsme jeste tu silnejsi vezi C3 1600 nebo 1800W uz nevim.

Po sedmi letech odeslo tlacitko spousteni. Oprava v Praze za dvojku a vysavac po navratu ze servisu i min vysaval tak je podezrivam ze se nekomu hodil ten silnejsi motor a dal nam tam tu 800W mrdku.

Uz je v kontejneru a koupil sem koste.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Právě teď, African napsal:

To beru, ale pak nemůžeš chtít za vysavač deset tisíc 😅 Uvidíme, snad to je jen vypadlý drátek a oprava jen za tisícovku jak říkal technik 😂 Já to nedávám dneska ty věci, prostě nedávám.....

Jasně, proto jsem psal, že kvalita dnes té ceně zkrátka neodpovídá. Bohužel no. Tak snad to dobře dopadne bude to nějaká prkotina 🙂 

Odkaz ke komentáři

Taky mi u Miele vysavače po 8 letech odchází vypínání. Kupoval jsem teď ale novou hubici Miele AllTeQ – univerzální podlahová hubice SBD 365-3, a tragédie za 1800kc. Celá z plastu, kolečka se zablokovala po vysátí části domu - namotalo se tam trochu vlasů. Ta původní už nejde sehnat.

Co jsem v posledních cca 2 letech koupil, tak se vším problém. Jen kondenzační plyn kotel Baxi (nejvyšší řada) mi měnili třikrát…

Odkaz ke komentáři

Trochu Vám tu rozčísnu Miele debatu. Jsem spokojeným uživatelem tyčáků od Dysonu. Akorát mám drobný problém se psem, který ten vysavač nesnáší, dostává hysterický záchvat jen, co ho vytáhnu ze stojanu :D Překvapivě ignoruje robotické kotouče, ale vzhledem k hromadám chlupů, co ze zvířete padají jsem je, neshledal ideálním řešením.

Onehdá na mě vyskočila reklama na Submarine od Dysona za astronomických 24k. Když jsem o něm uvažoval, zkouknul jsem pár recenzí a zázrak se nekoná. Srovnávali jej mimojiné s výrobky od pro mě neznámé firmy Tineco, které z hodnocení vycházely mnohem lépe. Jedná se o vysavač a mop v jednom (wet&dry vacuum cleaner), což je pro mou vinylovou podlahu bezvadné řešení. Ve vánočníakci jsem objednal Tineco Floor One S7 Steam za bratru 250€ i s dopravou z Německa. A nemůžu si ten produkt vynachválit. Vysává to, vytírá to, samo se to vyčistí. Rozborka pro hlubší čištění je velmi jednoduchá. Neuvěřitelný hnus to dokáže posbírat. Zatím jsem nadšený. 

Edit: A pes na něj kupodivu neútočí, jen je ve střehu, když jej používám :)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, organic napsal:

Trochu Vám tu rozčísnu Miele debatu. Jsem spokojeným uživatelem tyčáků od Dysonu. Akorát mám drobný problém se psem, který ten vysavač nesnáší, dostává hysterický záchvat jen, co ho vytáhnu ze stojanu :D Překvapivě ignoruje robotické kotouče, ale vzhledem k hromadám chlupů, co ze zvířete padají jsem je, neshledal ideálním řešením.

Onehdá na mě vyskočila reklama na Submarine od Dysona za astronomických 24k. Když jsem o něm uvažoval, zkouknul jsem pár recenzí a zázrak se nekoná. Srovnávali jej mimojiné s výrobky od pro mě neznámé firmy Tineco, které z hodnocení vycházely mnohem lépe. Jedná se o vysavač a mop v jednom (wet&dry vacuum cleaner), což je pro mou vinylovou podlahu bezvadné řešení. Ve vánočníakci jsem objednal Tineco Floor One S7 Steam za bratru 250€ i s dopravou z Německa. A nemůžu si ten produkt vynachválit. Vysává to, vytírá to, samo se to vyčistí. Rozborka pro hlubší čištění je velmi jednoduchá. Neuvěřitelný hnus to dokáže posbírat. Zatím jsem nadšený. 

Edit: A pes na něj kupodivu neútočí, jen je ve střehu, když jej používám :)

Jediné vysvětlení, že Vám doma pobíhá Čau Čau nebo Chongquing 😂

• Like 1
Odkaz ke komentáři

My máme doma aku Senkor, normální čínu ECG a mokrosuchý Kerchr…..náš pes si jich ani nevšimne….. ani když je třeba vyluxovat….. takže, se toho musíme chopit my s manželkou….nejlepší byla ETA astro ….. ještě je na chalupě….. funguje a ten tah….. jen ten vypínač si vypíná a zapíná kdy chce ….takže se zapíná a vypíná šňůrou. 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, FantasticFabio napsal:

My máme doma aku Senkor, normální čínu ECG a mokrosuchý Kerchr…..náš pes si jich ani nevšimne….. ani když je třeba vyluxovat….. takže, se toho musíme chopit my s manželkou….nejlepší byla ETA astro ….. ještě je na chalupě….. funguje a ten tah….. jen ten vypínač si vypíná a zapíná kdy chce ….takže se zapíná a vypíná šňůrou. 

ETA je stará tak 22 let…..

Odkaz ke komentáři

Člověk docela žasne když mrkne na recenze z posledních let Miele zákazníků třeba na Productreview.com nebo Trustpilot.com 🫣 Myslím že Miele hraje už jen na to jak bývala moc dobrá, ale to je minulost, dnešní průměrná životnost jejich výrobků  4-6 let je strašidelná. Automatická odpověď na reakce naštvaných zákazníků ale povzbudí 😆

"Good morning, Thank you for taking the time to reach out to Miele and providing feedback. We are very sorry to hear of your disappointment with your appliance and overall experience. We would like the opportunity to try and resolve this with you. If possible, can you email your full name, the state you reside in and your best contact number to prsupport@miele.com.au and a member of our team will be in contact as soon as possible. Please reference your full Product Review username.
Kind regards,
Daniel

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Americkej napsal:

Se mi líbí, jak chlápek co se podepíše jen "Daniel" nemá problém chtít Tvý celý jméno, stát a telefon.

Ten bude virtuální, ale na servisní lince Miele jsou doopravdický a to je teprve masáž 😆 Něco jako když ti báby z baráku z dodaného GPDR seznamu volají různé nabídky....když jsem volal kvůli prvnímu defektu vysavače, tak byla paní na procházce s kočárkem a přemýšlela kam vysavač poslat a co s ním může být, do toho jí řvalo mimino. Tak zvolila servisní centrum Praha....no a odtamtud mi volala nějáká kráva, jak jsem si tam dovolil vysavač poslat, že mají práce až po prdel, další zakázky že neberou a že mám nejdříve volat na infolinku než něco někam pošlu. No a že přepošle vysavač do Brna, ale na moje náklady. No jsem si jistý že si mě a moji reakci pamatuje dodnes 😂 Teď druhý problém s vysavačem, tak jsem pro změnu chytil borce asi na běžkách...pět hlubopkých výdechů, nádechů...co máte za problém? Další výdechy, nádechy ....jde Vám elektrika? 👏 Pak se dal dohromady a že prý to je tedy rozbité, tlačítko, kabílek nebo motor, jedno z toho a poslat do Prahy. Říkám, tam mě naposledy vyfakovala nějáká kravka, aha, no tak radši do Brna. No prostě excelentní luxus servis a poradenství přesně jak píšou na svých stránkách 😆

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...