straspol Odesláno 15. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Děkuji pánům Klasik 51, Kerob, Mari, Bullit, Dadasmid, Ouškavl, Zbuddy, Mocca, Libor_OV za zaslání záloh. Účastníci LE CLASSIC, zaplaťte prosím zálohu ve výši 8000 Kč na ú.č. 342104002/5500 Prosím, pohledejte ještě armováky a pište mi SZ , kdo našel ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Straso, omlouvám se za zpoždění s platbou.Ostatní přihlášení se limitky účastnit nakonec nechcou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Chvilku to trvá, než to posbírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 oznamuji platbu a omlouvám se za zpoždění - nějak jsem tu na čas nebyl. Mám po někom č. 19, ale raději bych 11, když zbude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ahojte vsem zucastnenym co se staraji o organizaci. Je nejaky predbezny termin vyroby verze Sniper? Ptam se z financnich duvodu, at si muzu finance cca nejak predbezne pripravit, vanoce mi zase udelali ve srajtofli kotrmelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Pánové, omlouvám se, nějak je to dlouho, mezi tím jsem naskladnil tolik "aktivních" hodinek, že bych to neunosil. Kdyby měl někdo zájem o krásné č. 2, dejte vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Pánové, omlouvám se, nějak je to dlouho, mezi tím jsem naskladnil tolik "aktivních" hodinek, že bych to neunosil. Kdyby měl někdo zájem o krásné č. 2, dejte vědět classic, nebo sniper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Posun, který jsem nestíhal vložit, dlouho jsem sem nenahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Slzu v oku jsem zatlačili ! Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Do nádhery to má daleko, ale bez boje se nevzdáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Jde to vpřed. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Bude něco na dýnku? Nějak mi to uteklo, nebo jsem to vypustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Jinak přeji limitce ať v novém roce dospěje ke zdárnému konci. Také producentům ať to jde vše lépe. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 ... o něco později... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 ... o něco později...Hmmm! Klube se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Zdarec, od data nastoupení uplynula spousta času a i já jsem se za tu dobu posunul trochu jiným směrem, takže kdyby někdo chtěl tak přenechám č.13 jak na Sniper tak na Classic, ideálně dohromady. Pokud by někdo měl zájem tak SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 classic, nebo sniper?Upřesňuji po zmatku - Classic, krásné č. 1, strojek zaplacen. Sniper č. 2 a pokud vím, tam se strojek zatím neplatil Napíšu radši i SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Ja tedy zil v domeni, ze jsem ho platil, ale mozna se pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Já jsem v limitce sniper a strojek jsem platil. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Tak si to pamatuju dobre, nejsem jeste zas tak senilni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se