Viktor Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Já mám pro ty vintážní kousky prostě slabost, jsem zvědavej, jaký budou v reálu ULYSSE NARDIN ? DIVER LE LOCLE ? TECHNICAL DATA Reference 3203-950Movement caliber UN-320 Manufacture movement Silicium escapement and hairspringPower reserve approximately 48 hoursWinding self-windingFunctions hours, minutes small seconds at 3 o?clock date at 6 o?clock quick forward and backward date settingCase stainless steel Bezel rotating unidirectional and fluted bezel, blackDial black dialCrown screw-down security crownDiameter 42,2 mmWater-resistance 100 mCrystal anti-reflective sapphire crystalCase-back stamped case-back featuring a diverStrap exclusive sailcloth strap with a simple buckle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Velmi povedene, jen se obavam ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Moc pěkný, jediný co mi tam nesedí je nápis Automatic, ten mi tam přijde navíc, jinak povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Pěkný jsou, ale když už jsou to divery, tak mě překvapuje ta WR. Uvidíme jak budou vypadat reálný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 +1 Moc pěkný, jediný co mi tam nesedí je nápis Automatic, ten mi tam přijde navíc, jinak povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Jsou moc pěkný. I ten řemen mě k nim překvapivě sedí. Uplně se vidim jak je nosim v léte ke kratˇasum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Z mimostředkný sekundovky u tříručkovýho modelu jsem nějak vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 asi první UN, které si mi líbí. souhlasím, že "automatic" si mohli odpustit, ale je to si holt odkaz na historický model.co mi ale vadí, je ocelová luneta:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Na watchuseek zmiňují cenu 9.600 CHF. Bez ohledu na úlet s cenou z nich mám smíšené pocity. Strojek fajn, velikost na mou ruku perfekt, výška dobrá, igenoidní tvar pouzdra z boku super, ale mimostředka v tomhle provedení mě taky moc nebere. Člověk zbytečně kouká na dva konce hřídelek. Pochopitelně jsem se neubránil srovnání s Maxi Marine Divery, které oplývají mnoha detaily na cifru i lunet? a jejichž mimostředka je chytře vyvážená rezervou nátahu. Nebojím se jednoduchosti, ale tady mi přijde, že jsou jednoduché až moc (bílá datumka, 2D ručky, indexy bez plastických kovových rámečků, cifr bez giloší...), takže člověk může potěšit oko precizností zpracování jen u korunky, zoubků lunety, kotvičky na cifru a dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 https://www.ulysse-nardin.com/news/diver-le-locle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Asi tak, na hodinkach za 200+ litrov by to malo byt aspon trochu vidiet,...uplne rovnaku vintage paradu narobis s Orisom za skoro desatinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 https://www.hodinkee.com/articles/ulysse-nardin-diver-le-locle-introducing Dýnko super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ctu spravne kovova luneta? Nevypadaji spatne, ale cena je dost mimo. 95% zakazniku si vezme spis suby kdyz jdou do potapek v tyhle hladine. Jak to u potapek smysl nedava, tak tady bych se odlisil pruhledem na strojovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Dýnko krásne, ale ta cena je mimo, viem, je to UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se