valjoux Odesláno 28. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Co se týká bronzu něco je v plánu ale zítra to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Máš je moc hezký.Kdo je výrobce řemenu?Řekl bych, že CAMPAGNOLO model Perfora. Jinak renovace nádherná. Asi začínám mít taky zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Korunku z Parexa jsem poznal. Je nějak náročné vyrobit právě tu korunku? Tlakovky jsem se bál právě kvůli ní. Glosa - Teď ještě pouzdro na Orlíky 38 a dílo je dokonáno úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ta korunka je nerezová tak pokud se nepojebe závit může sloužit řadu let. A nechat jí udělat není problém mám firmu co jí udělá, akorát minimální odběr 500 kousků. Kdo si jich kolik vezme? A po pravdě dávám tam krček 2.5 mm a na ten se sežene víc korunek než na origo Elton 2.3 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Pohoda. Ona může být dobrá. Mě jen odrazuje to parexo, protože je na všech "renovacích" na aukru. Mimochodem, co to pouzdro na Orlík? Bylo by to reálné, nebo je to mimo možnosti? Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Dej jinou adresu kde jí sehnat a budou tam od jinud. Taky mám alergii na Parexo, proto vložky děláme svoje. A tím že tam je velikost 2.5 tak se nechá nahradit. A jinak k čemu bude pouzdro na Orlík když nebude cifr ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Pravda, cifr by Elton asi neudělal v rámci renovace, kor kdybychom tam poslali jiným dělané pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 ja bych teda klido pido snesl orlik pouzdro + lunetu + safir s igenackym cifrem jo a uz si nepamatuju jak je to s umistenim cal. 66 vs cal 50 do pouzdra - staci jina vlozka? pokud bude nekdo delat korunky, tak predbezne treba 30ks bych vzal (jeslti budou alespon trosku blize originalu nez parexo). jinak ja parexo bohuzel taky na nekterych hodinkach mam - proste je to spotrebni zbozi, je to nerez a funguje to, tak mi to hodinar podstrkoval. ale uz z principu (ze fejkujou cifry a pod) mne ty prachy za to bolej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Ano, řemínek je capagnolo perfora, chtěl jsem něco stylového a zároveň designově podobného originálnímu a hodinkám. Je to příjemný materiál a není tvrdý. Korunka od parexa na I gen je to jediné s čím nemám problém. Když jsem ji dal prvně mému hodináři tak nezaujatě se mně ptal kde jsem sehnal tak dobrou korunku. Že vypadá dobře i přesně pasuje, vodo drží bez problému, na rozdíl od korunek pro sport II které mu v rukách praskaly a nepasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Dej jinou adresu kde jí sehnat a budou tam od jinud. Taky mám alergii na Parexo, proto vložky děláme svoje. A tím že tam je velikost 2.5 tak se nechá nahradit. A jinak k čemu bude pouzdro na Orlík když nebude cifr ? Když seženeš výrobce ciferníků - plechů a tiskárnu, grafický návrh jsem schopný udělat, už jsem to zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 (upraveno) které mu v rukách praskaly a nepasují.Omlouvam se, ze se do toho micham, ale jak, ze mu praskaly korunky? To si nejak nedokazu predstavit.Kde byl, prosim te, problem?? Upraveno 29. května 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Právě proto že přesně nepasují, a nedolíhají k pouzdru tak na ně asi vynaložil větší sílu než měl a praskli, já jsem mu pod ruky nekoukal ale tak nějak mi to říkal. Pointa je že na I geny jsou lepší než na S II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Tak to je jednoduche.K PS2 parexo korunce musis dat parexo krcek. Jinak ti to nebude ani dolehat a ani tesnit.Vsak to pise Valjoux o par postu vyse.Prim dela korunka/krcek 2,3 a parexo je 2,5. Plus je parexo kratsi. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 29. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Je to pěkný že se řeší pro a proti, ale je potřeba to dořešit. Opravdu to není prča někde nechat zakázku na vyrobení něčeho. A co se týká cifru mám člověka co to udělá, chce za to 2000 a není to zase origo a co ručky? A to je potisk starého cifru. Popravdě moje představa není dělat nějakou repliku. Moje představa je, udělat tomu kdo chce, to co chce. A momentálně řeším IGENy. Možná někdy Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 1. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Malé posunutí, ale přidání velkých komplikací. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Něco mi uniká? Luneta bez zoubků, nebo tebou zhotovená vložka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Malé posunutí, ale přidání velkých komplikací.Moc pěkné. Vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 spíš to vypadá na safír místo plastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Nádherná práce, nakonec jsem fakt rád, že jsem počkal, jsem moc zvědavý, kam až se to posune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ou fak. Pokud se jedná fakt o safír, nějaké to pouzdro každopádně adoptuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se