Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 667
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mohu-li i já, tož k jiné barvě cifru asi ano (žlutá - Prim Sparta...?), k té klasické černé je to takové až moc zvláštní. Buď je to o zvyku nebo nevim, Maruš...   :)

Odesláno (upraveno)

V podstatě se jedná o možnosti. Takže kdo si co dodá tak na to může být nasazeno. A pokud by někdo zmákl cifr v barvách, tak to bude bomba.

Upraveno uživatelem valjoux
Odesláno

V podstatě se jedná o možnosti. Takže kdo si co dodá tak na to může být nasazeno. A pokud by někdo zmákl cifr v barvách, tak to bude bomba.

Přesně tak...umíme cifr v barvách, ale zatím ne bombírovaný.

Odesláno (upraveno)

Ano, jak je psáno v názvu vlákna - další možnost Igenů. Kdo chce, nechť ji využije ku své poteše. A na ty jinobarevný cifry a případnou kombinaci s těmito vložkami lunety jsem zvědav. :thumbsup_anim:

P.S. Před pár dny tu kolegyňka prodávala kombinaci bílého cifru s červenou lunetou Ferrari, bylo to moc pěkný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Připište se kluci taky do tý Wikipedie, bude to podle hesla "když se dva perou, třetí se směje"...Jo, a máte už taky nějakou tu paní Kmínkovou? Abych to nemusel objednávat u každýho zvlášť  :)

Odesláno

Ano, jak je psáno v názvu vlákna - další možnost Igenů. Kdo chce, nechť ji využije ku své poteše. A na ty jinobarevný cifry a případnou kombinaci s těmito vložkami lunety jsem zvědav. :thumbsup_anim:

P.S. Před pár dny tu kolegyňka prodávala kombinaci bílého cifru s červenou lunetou Ferrari, bylo to moc pěkný.

Tyhle mě jednu dobu hodně lákaly. A nejinak je tomu teď.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

Připište se kluci taky do tý Wikipedie, bude to podle hesla "když se dva perou, třetí se směje"...Jo, a máte už taky nějakou tu paní Kmínkovou? Abych to nemusel objednávat u každýho zvlášť  :)

Paní Kmínková není potřeba víc by se hodil někdo kdo by řešil další věci. Ono je kolem dost pakárny. A jsem velice rád že se Jura postaral o vložky a pomáhal na lunetách.

Odesláno

Je mi to jasný...a abychom v tom tedy měli Vláďo jasno, objednávání všeho u Tebe, nebo u každého zvlášť?

Odesláno (upraveno)

V případě že je pouze zájem o konkrétní vložku lunety, tak to má Jura (Doriaan). V případě že chce někdo renovaci hodinek tak zajišťuji Já.

Upraveno uživatelem valjoux
Odesláno

Teda za mne Pepsi s černým ne. Ten černý cifr mám spojený s elegantním vzhledem.

Ale bílej, možná červenej cifr, (ne bordo) si umim představit.

Odesláno (upraveno)

Beru obě /bez lumibodu/ a jedna půjde na modré iGENY, už se těším.

Lumibod si užiju až na té sestupné...

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...