Tobi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 No nádhera,jak renovoval pouzdro,jestli nebylo zánovní.
Dokusan Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 tak já už bych se měl taky konečně rozhoupat a poslat ty své na léčení
Hardslimer Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 No nádhera,jak renovoval pouzdro,jestli nebylo zánovní.Ze by ho vyrobil ???!!!
Doriaan Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Ze by ho vyrobil ???!!!Trefa do černého...
zekon7302 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Jen mně nutí zvědavost, pouzdra o.k., proč tedy se už nechtělo udělat hezčí dýnko? Jinak jste šikovní, škoda úsilí na kopírování, mít takové možnosti, dělám si vlastní hodinky.
valjoux Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Jedná se o renovace, takže se snažím použít co nejvíce původního materiálu. A pokud jé dýnko orvané tak je orvané.
zekon7302 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Nemyslím to nijak zle, jen mi příde komplikovanější přizpůsobit pouzdro dýnku, než je vyrobit celé, se vším všudy. Odpadá pak další práce s dolaďováním , starý opotřebený závit, dosedací plocha, nelze pak zaručit nějakou WR.
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 V podstatě na 1 je závit dost dobrý, zato na 2 stojí za prd. A po pravdě byla docela pakárna nechat dělat závit do pouzdra a to dýnko je složitější.
zekon7302 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Hm, chápu, ale i tak, mohl bys zkusit něco vlastního, igenů tu už jsou mraky.
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 To je pravda že tu je Igenů hafo, ale 3 roky páchání než spatřilo světlo světa první pouzdro, nelze zapomenout. A popravdě kolik zde bylo projektů co padlo. V podstatě jsem dotáhl celou akci sám. Je pravda že je zde pár lidí co mě popostrčilo, od některých byla technická pomoc a hlavně Doriaan dotáhl vložky lunet do slušného konce. A třeba mi časem jebne a udělám něco vlastního.
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 A co se týká Orlíků zatím mi je nikdo nepůjčil na zaměření.
zekon7302 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Samozřejmě máš na mysli původní, nebo limitky s prim strojkama.
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Moje představa je dělat renovace. Takže ze šrotu funkční kus. Vždycky jsem si raději dal do pucu nefunkční věc než si jí kupoval. Akorát manželka jde opačnou cestou. Jen tak stranou. Udělat Orlíky proč ne, ale proč je dělat. Ty co jsou origo jsou v nějakém stavu a ty nové jsou nové tak co na tom renovovat.
Doriaan Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Moje představa je dělat renovace. Takže ze šrotu funkční kus. Vždycky jsem si raději dal do pucu nefunkční věc než si jí kupoval. Akorát manželka jde opačnou cestou. Jen tak stranou. Udělat Orlíky proč ne, ale proč je dělat. Ty co jsou origo jsou v nějakém stavu a ty nové jsou nové tak co na tom renovovat.Souhlas, ale ty vlastní hodinky...ty by se mi líbily. ?
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 A pořád bude někdo rebelovat za vlastní nové hodinky. Já je ale udělat nemůžu. Protože bych tam musel mít své iniciály a ty už jsou zadané VP
Fade Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ještě takové traktory udělat. Ciferníků je dost, ruček taky a většinou v hajzlu jsou právě ta pouzdra. Dýnko naklapávací takže odpadá nutnost závitu atd.Jen moje nezasvěcené myšlenkové pochody
orol Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 I Traktory tu už jsou http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/108713-tohle-pouzdro-jsem-vyrobil/
valjoux Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Není to paráda probrat odpadlíka a udělat někomu radost
Hardslimer Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Vlado, dobra prace!!!Pokud se rozhodnu pro renovaci, tak dlabu na NMnM a radeji objednam u tebe.Jde videt, ze to delas s laskou a ne jako robot. ;-)Pokud mas nejakou cenovou kalkulaci, tak posli sz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se