Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jen mně nutí zvědavost, pouzdra o.k., proč tedy se už nechtělo udělat hezčí dýnko? Jinak jste šikovní, škoda úsilí na kopírování, mít takové možnosti, dělám si vlastní hodinky.

Odesláno

Nemyslím to nijak zle, jen mi příde komplikovanější přizpůsobit pouzdro dýnku, než je vyrobit celé, se vším všudy. Odpadá pak další práce s dolaďováním , starý opotřebený závit, dosedací plocha, nelze pak zaručit nějakou WR.

Odesláno

V podstatě na 1 je závit dost dobrý, zato na 2 stojí za prd. A po pravdě byla docela pakárna nechat dělat závit do pouzdra a to dýnko je složitější.

Odesláno

To je pravda že tu je Igenů hafo, ale 3 roky páchání než spatřilo světlo světa první pouzdro, nelze zapomenout. A popravdě kolik zde bylo projektů co padlo. V  podstatě jsem dotáhl celou akci sám. Je pravda že je zde pár lidí co mě popostrčilo, od některých byla technická pomoc a hlavně Doriaan dotáhl vložky lunet do slušného konce. A třeba mi časem jebne a udělám něco vlastního.

Odesláno

Moje představa je dělat renovace. Takže ze šrotu funkční kus. Vždycky jsem si raději dal do pucu nefunkční věc než si jí kupoval. Akorát manželka jde opačnou cestou. Jen tak stranou. Udělat Orlíky proč ne, ale proč je dělat. Ty co jsou origo jsou v nějakém stavu a ty nové jsou nové tak co na tom renovovat.

Odesláno

Moje představa je dělat renovace. Takže ze šrotu funkční kus. Vždycky jsem si raději dal do pucu nefunkční věc než si jí kupoval. Akorát manželka jde opačnou cestou. Jen tak stranou. Udělat Orlíky proč ne, ale proč je dělat. Ty co jsou origo jsou v nějakém stavu a ty nové jsou nové tak co na tom renovovat.

Souhlas, ale ty vlastní hodinky...ty by se mi líbily. ?

Odesláno

Ještě takové traktory udělat. Ciferníků je dost, ruček taky a většinou v hajzlu jsou právě ta pouzdra. Dýnko naklapávací takže odpadá nutnost závitu atd.

Jen moje nezasvěcené myšlenkové pochody :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...