Tobi Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 No myslím si,že to trapné není.....to upozorňování.
Doriaan Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Prosím mágové neřešme gramatiku...vlákno je určené k něčemu jinému. Děkuji...
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Jen na obranu Bohouše, má pravdu, nejsme přeci negramotní burani. Někdy chyby děláme a já upozornění nevnímám nijak negativně, on to taky nemyslel zle.
zekon7302 Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Krásná práce Vláďo, nemám k tomu připomínky, nějaké detaily se ještě dotáhnou a bude to perfektní. Líbí se mi slícování lunety s pouzdrem, v Eltonu se jim tenhle detail už asi nechtělo poladit. Nevěřím, že by to nešlo na tak špičkových mašinách, jaké tam mají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nodus Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Krásná práce Vláďo, nemám k tomu připomínky, nějaké detaily se ještě dotáhnou a bude to perfektní. Líbí se mi slícování lunety s pouzdrem, v Eltonu se jim tenhle detail už asi nechtělo poladit. Nevěřím, že by to nešlo na tak špičkových mašinách, jaké tam mají.DSC_0157.JPGDSC_0156.JPGDSC_0158.JPGDSC_0160.JPGDSC_0161.JPGDSC_0163.JPGDSC_0168.JPGDSC_0170.JPG.... souhlasím, má to pěkné
Doriaan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2017 Klobouk dolů Vláďo...krásná práce....Nádhera!!!
Jaryn82 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jelikož jsem náhodou přišel na tyto stránky a narazil na hodinky které nosil můj táta a pak jsem je chvilku tahal i já jsem se rozhodl přehrabat poklady na půdě jestli je někde najdou a podařilo se bohužel hodinky nejdou. Zanesu je k hodináři jestli mi dokáže pomoct. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
valjoux Odesláno 20. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Tak jsem probabral zase nějakou korunu. Zase budou vzorky za minimum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 To je prostě paráda!!!! Moc pěkné Vláďo
Fade Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Rozepiš se Co je co? Když jsem poslal svoje renovované do světa, možná bych mohl sehnat nějaké staré a hodit je do tvého pouzdra
Primoš Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Fade, ty jsi měl s těch renovovaných Igenů takovou radost, až jsi je samou radostí prodal?
Skarohlid Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Ty černé jsou v pvd povlaku, nebo je to brynyrované? Vypadají hodně ultimátní... Fakt hezké !
Fade Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Fade, ty jsi měl s těch renovovaných Igenů takovou radost, až jsi je samou radostí prodal? Koupil jsem Omega Moonwatch a tyhle byly navíc. Nedostaly se na ruku. Nechal jsem si jen SKX009 a Moony. SKX nosí moje polovička a já jsem teď OWG, takže mě napadlo toto. Na takové to sekání dřeva atd A Elton mě sral víc a víc až do doby, kdy jsem po jedné připomínce k jejich novým hodinkám (slušné a snad i konstruktivní) a zmínění, že mi museli servis mé renovace dělat na třikrát než se jim povedlo je dát do funkčního stavu, dostal na jejich FB účtu ban. Tímhle u mě skončili a ta firma je pro mě křivá, neumětelská banda, která chce akorát plácat po zádech a hraje si na světovou třídu. Pak se tady podívám na to, co vlastními silami dokáže Valjoux a Doriaan a od nich bych si tu "renovaci" nechal udělat už jen proto, že mě to nechává v úžasu
valjoux Odesláno 20. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Než abych vysvětloval něco o čem nemám popravdě ponětí tak posílám odkaz. http://www.shm-cz.cz/pvd-povlaky-a-sluzby/pvd-povlaky/triplecoatings-cr/http://www.shm-cz.cz/pvd-povlaky-a-sluzby/pvd-povlaky/marwin-g/http://www.shm-cz.cz/pvd-povlaky-a-sluzby/pvd-povlaky/tin/ Ta modrá je tmavě modrá a celkem slušná a ta do zelena je taková flekatá
Primoš Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Ok,Fade já je mám taky a bez problémů a druhé Ps2. To jen částečná renovace a jsem též spokojen. Snad jsi měl jen smůlu...
Fade Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2017 Ony pak už byly bez problémů a šlapaly krásně. Ale mě to prostě už nasralo všechno, tak šly
Glob Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Přesně takhle mi od SHM ten triplecoating chytil taky takovouhke barvu. Ale na tvrdokovu je to krásně modrý.
valjoux Odesláno 21. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 Ono toto povlakování není prý na vzhled ,ale na funkčnost. To první co jsem nechával, bylo děláno při teplotách 150-250 a toto poslední 450-600. To se používá na obráběcí nástroje
Lamiczka Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Tak jsem sem na popud vládi zase vlezl a musím smeknout. Moc pěkná práce. Snad ho ukecáme na 40mm igeny dřív jak Elton CsabaC + stenly - kluci co vy jste tu dokázali řešit za fantasmagorie, to se jen tak nevidí, ale nadšení pro věc se nezapře. Luneta není do čočky, ale má strhnutou vnější hranu a to ošoupání (jako vám tu několik lidí psalo) ve finále může i za tu ostrou hranu mosazné části. Mám doma několik igenů a asi o dvoje už jsem se solidně při vyndávání vložky pořezal. Prostě agresivní pot + víc prašné prostředí umělo nejedny igeny vybrousit do neuvěřitelných tvarů. Jednu takovou hašlerku mám doma a snad každej zažil, že se plast (ať na lunetě nebo sklíčku) prostě odírá a zrovna ta luneta musela dostávat dost na prdel, takže nevymýšlejte nový konspirace, kolem primek už jich je tak dost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se