kuncák7 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 No, skoro jsi se trefil covece. Musel jsem zahodit za 2 roky 25 kg, abych je mohl konecne nosit To ti clovece zavidim, ja zahodim 5 kilo a vraci se 7-8 zpet :-).Jinak, jestli to bude jak u D, tak se mame nac tesit- fotky i nove kousky. Uz se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Vítej zpátky, tvoje fotky mi tu moc chyběly. Na Insta to přece jen není ono . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 Trocha inhauzu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Vitej zpatky aldatome! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Paradne fotky ...cluby v tmavom vidim asi prvy krat na zivych fotkach ...remene pekny vyber! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Ahoj!Nomosy vypadají skvěle, moc se mi líbí ty sudé indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Dik Sude indexy jsou fajn, prijemna zmena. Co me ale dostalo, je kvalita nanesene luminiscence, ktera je pekne ostra a po nasviceni je to vazne parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Ahoj, Nomosky parádní Protože na instagram nechodím, přimlouval bych se za to, jestli bys sem do vlákna příležitostně nepřidal i archivní fotky MM300 - moc mi chybí. Imbus na hřídelce vteřinovky... a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Safra, nevim jestli je jeste mam, ale pohledam Upraveno 6. května 2017 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 trocha lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Zhruba rok zpet jsem mel titanove obdobi Byly to paradni hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 ...ale pak se mi zacalo styskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Cluby se mi z fotek vzdy libily, ale nemel jsem potrebu je mit. Jenze pak jsem si je mohl prohlednout na zivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Fajn, že si zas tu, aj s peknými fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Az ted jsem vlakno objevil...nomosy i sude indexy me trochu mijeji, ale jsem vyvaleny z toho, jak k nim sazis ty kozene remeny.... skoro bych necekal, jake z toho vzniknou parádní kombinace.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Ahoj Aldo, rad te tu zase vidím!Kolik maj ty Nomos průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 No ony se asi už nevyrábějí, ne? Ruční nátah, černý cifr, datumovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Maji 38,5mm, ale uz se nedelaji jak pise wizard. Pouze ve verzi s automatem a 41,5mm. jinak vylozene remenove hodinky, sedne jim kde co Upraveno 6. května 2017 uživatelem ATOM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se