zacatecnik98 Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Moc ne no :-D , každopádně IWC jsou prostě srdcovky... Jiank moc hezký web , hodinky taky supr , jen tak dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka23689 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Snad se jednoho dne taky dočkám a budu šťastným majitelem IWC Portuguese 7 days Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 IWC... ... TOT VŠE :-D :-) Hustý. Foto rodinky by nebylo? Tohle jsou věci, které fórum obohacují. No a za mě: Der Doppelchronograph. Pěkně postaru, ručky jak mají být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 IWC BIG PILOT ST. EXUPERY ZLATO , IWC MINUTOVÁ REPETICE , IWC BIG BILOT CLASSIC , CIBULOVKY STARÝ ZLATY IWC , YACHTCLUB IWC , IWC DA VINCI , IWC PORTOFINO 8 DENNÍ REZERVA . TOT VŠE :-D :-) Taky se přimlouvám za foto, některé kousky jsem tu ještě neviděl .... Nenech se prosit .... U mne 7D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Moje prvni safky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Já se taký přidávám:cal 401, 18k zlato, cca 1960, nikdy nenošený, ještě se skladovou cedulkou od IWCcal 89, 18k zlato, 1969, vodotěsné (spíš vlhkotěsné), NOS stav2x cal 89, 18k zlato, 1950, oba dva se zahnutýma nožkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 (upraveno) Přidávám jedno foto, protože mám pocit, že se tento typ na tomto fóru jaksi neobjevuje. Je to rychlovka, takže se omlouvám za (ne)kvalitu. pokud bude zájem, pokusím se o lepší obr... Upraveno 12. prosince 2011 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Takže jakoukoliv fotku mi, zatím, server vložit neumožnil, tak snad příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 to vendalf - poradím Ti s vložením fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Já hlásím Ingenieur Plastiki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Dík, hned jak to budu umět foto vložím to vendalf - poradím Ti s vložením fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Zatím IWC Flieger Chrono.... v příštím roce se chystám na IWC Ingenieur 7 days, tak snad se tu nějaký budou nabízet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Já takhle... jsem pravý muž... Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 IWC Aquatimer 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Tak snad jsem konečně došel hodinkového klidu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 to si pis, mel sem je a sou uzasny. gratuluju, fakt bezvadny hodinky. a taky by ses mohl nekdy ukazat na srazu, sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Díky Na sraz bych někdy dorazil rád, ale vždycky do toho jak na potvoru vleze nějaká služebka. Snad ten příští klapne Řemen vyzkouším rozhodně, zatím jsem se k experimentům neodhodlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 ja sa tu hlasim s mojimy aquatimerami.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 este foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se