gas Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Gas: Pekne kousky Ty jsi to vzal taky za spravny konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Se hlásím taky do klubu: Aquatimer 2000 v titanu, ref. IW353803. Chtěl jsem spolehlivé, jednoduché, odolné, dobře čitelné, pohodlné hodinky - a vyšly mi tyhle.Na ruku sednou jako ulité, titan je velmi příjemný na omak, a titanový náramek od IWC patří mezi nejpohodlnější, co jsem měl na ruce.Hmotnost s náramkem: 124 g.Jediné, na co jsem si ještě nestačil zvyknout, je neskutečná tloušťka krystalu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 21. července 2012 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 tohle jsou jedny z nej jejich potapek, dobra volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Nadherne stroje, ale oznaceni 2000 se vseobecne pouziva pro novou radu s vnejsi lunetou. I kdyz vodotesnost je 2000, tohle je vseobecne oznacovano jako AT GST (Gold, Steel, Titan, tedy dostupne variace). Nova rada je pouze v oceli a chrona jeste ve zlate a pogumovane oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Tohle není všeobecně označováno jako GST, tohle jsou klasické Aquatimery 2000 staršího provedení, kdy se ještě dělaly s vnitřní lunetou. AT GST vypadají úplně jinak, měly vnější lunetu a byly to takovéhle hodinky, ref.3536 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Mas pravdu, omlouvam se. Z nevyspani uz blabolim. http://www.iwcforum.com/Articles/2004/HistoryText.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Tyhlety staré jsou ještě v (pro mne) rozumné velikosti 42 mm. Vnitřní luneta se otáčí nearetovanou (a nesignovanou) korunkou na pozici 4, krásně zacvakává po minutách.Luminiscence žluté SL už je po těch letech trochu slabší. Kalibr 31110 mají stejný jako u současných AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Dobre jsi koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 hezky,nadhernej kousek,blahopreji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Já mám doma schovaný tento vintage kousek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 29. července 2012 uživatelem Zemic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 gas, nadherna kolekcia, niet co dodat... ako spominal Alda, chce to pilotky... BP su BP, no Worldtimery tiez niesu zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) Abych stále jen neprohlížel obrázky druhých, tak také něco zveřejním. Mé nové Spitfire Chrono. ještě nemám nafocené. Snad se k tomu donutím... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Pekna sestava, hod sem poradne fotky tech spitu, ja je zvazoval, ale odradil me ten sedy cifernik, jinak super hodinky, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) Ten ciferník je šedý jen za určitého světla a pod správným úhlem. Jinak se jeví spíš tmavší, než ve skutečnosti je. Pokusím se pár těch fotek udělat co nejdřív. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Jsou úžasný, ale já v nich spíš vidím hodinky pro armádu a ne pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) Tohle jsou pilotky Ten remen v dane barve na miramar je ok, podobny remen jen v Nato stylu mely puvodni Mark XI 1948. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Gasi ty wole, mi se snad ještě začnou líbit pilotky, teda ty od IWC určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Gasi ty wole, mi se snad ještě začnou líbit pilotky, teda ty od IWC určitě A to jsi je nevidel live zdr jednou uvidel a uz je shani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 A to jsi je nevidel live zdr jednou uvidel a uz je shani tak tak gasiku na zivo su este lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motor Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Čauvec ja vlastním PORTUGUESE YACHT CLUB CHRONOGRAPH černý ciferník....fotky už tu nějaké mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se