Kid_A Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 dík, mám v zásobě ještě jeden...co to je za remen? to je IWC ,nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Moje nejmilovanější? Ještě mám stará Portofina z roku XX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Výborné a netradiční. Supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 co to je za remen? to je IWC ,nebo? Hnědý je originál aligátor, černý je rios-thunderbird ze strapshopu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Salad vedľa teba stál Mercedes..? Inak sú neskutočne krásne...! jasně CLA Shooting Brake v AMG Stylingu s Night paketem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Moje nejmilovanější? Ještě mám stará Portofina z roku XX? nadhera... znam je nazivo i ve zlate a neni to spatne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 nadhera... znam je nazivo i ve zlate a neni to spatne:)Zlatá není taky špatná, ale keramiky?Ty jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Zlatá není taky špatná, ale keramiky?Ty jsou...Nafotíš je z druhé strany pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Nafotíš je z druhé strany pls? Tady to máš Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 To je krása! Gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 To je krása! GratulujuDíky! Teďka je docela zanedbávám díky těm roládám novým... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 Tady to máš Sent from my iPhone using Tapatalkbomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 bomba!Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Po dlouhe dobe dnes pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Po dlouhe dobe dnes pilotkyParáda Také furt koukám po pilotkách, žádné ještě nemám, a tento kousek se mi moc líbí. Ať dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Paráda Také furt koukám po pilotkách, žádné ještě nemám, a tento kousek se mi moc líbí. Ať dobře slouží!Diky. Pokud ti vyhovuje velikost tak s fliger chronama nebo Spitfirem s in-house strojem chybu neudelas. 3777 mam uz 3 roky a porad spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dnes moje nejoblibenejsi. Brzy je dam na novy remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tak ja dnes svatecne, trochu provetrat na dennim svetle..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tak ja dnes svatecne, trochu provetrat na dennim svetle.....Tak to jsou skvostný portudžísky !Dá se ten kalendář nastavit doma nebo se miusí k hodináři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Samozrejme doma, i kdyz navod neni az tak dokonaly. Nejde s datumem couvat, pouze dopredu a ne v dobe mezi 20-24h. Pokud posles omylem datum dopredu, zastavis je a pockas na spravny den. Vsechno se preklapi najednou synchronizovane = datum/den/mesic/rok a mes. faze, protoze umi automaticky mesice 30/31 a unor a prestupne roky. Neumim si predstavit ze se spletes o roky ci mesice, potom opravdu hrozi hodinar .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se