Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsíci...
Jeden chaby pokus o zachyceni realne hloubky hodinek ,skveleho anireflexu,lomu svetla na indexech a luminiscence---omluvte fotky :crying_anim: snazim se zlepsovat--Dan

v nějakém vlákně jsi tady nabízel hodinky a to velke hodinky na baterku znacky Welder....sic to není má krevní skupina,ale ukázal jsi tam obr,kde tyhle IWC máš vedle ještě nějakých...jsou to druhé z prava.....tak to je má kravní skupina :whistling: ale značka není mo čitelná/zakrytá/...tak se chci jen zeptat zda to jsou "hemiltonky" nebo o jakou značku hoinek jde pááč ty se mne tůze zamlouvají :photo: tak dej prosím vědět sem nebo na sz.díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v nějakém vlákně jsi tady nabízel hodinky a to velke hodinky na baterku znacky Welder....sic to není má krevní skupina,ale ukázal jsi tam obr,kde tyhle IWC máš vedle ještě nějakých...jsou to druhé z prava.....tak to je má kravní skupina :whistling: ale značka není mo čitelná/zakrytá/...tak se chci jen zeptat zda to jsou "hemiltonky" nebo o jakou značku hoinek jde pááč ty se mne tůze zamlouvají :photo: tak dej prosím vědět sem nebo na sz.díky.

Tady jsou informace--------------------http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry260129

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
snad to zvládnu, než jsem nafotil PRIM tak mi to trvalo 1/2 roku a to jen díky bouřlivé diskusi

Primek je tu milion, ale tyhle "šaffky" jenom jedny. Takze jeste jednou se primlouvam. Jsou to imho jedny z nejpovedenejsich hodinek z produkce IWC, jen jejich cena je za hranici meho chapani.

Odkaz ke komentáři

TOP GUN 44mm, jsem s nima spokojený, ale až se vrátím z dovolené poohlídnu se po 46mm TOP GUN Rattrapante :thumbsup_anim: , víc mi sedí na ruce, mám radši větší, takže čtařiačtyřicítky asi půjdou do světa :crying_anim:

post-3698-1240347286.jpg

post-3698-1240347332.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak jsem si zase udělal trochu radosti a pořídil si jeden svůj dlouhodobý sen.

IWC Pilots Watch Doublechronograph Top Gun ve 46mm.

Tím mi jedny menší 44mm IWC Pilots Watch Chronograph Top Gun přebývají a jsou tímto k prodeji za EUR5000 nebo ekvivalent.

Pro informaci prodávám ty, které mají pouze jednu sekundovou ručičku chronografu.

Fota přikládám

Vlastik

post-3698-1242584955.jpg

post-3698-1242584979.jpg

post-1110-1242751890.jpg

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomuto vlaknu doufam, ze prodavas ty prave ;)

Přesně to bylo to první co mne napadlo když jsem je viděl v sekci Prodej. Říkal jsem si: "Není ten prodávající náhodou ten, kdo nás tady měsíc zkoušel, zda poznáme na první pohled fejky?!" :shuriken:

Odkaz ke komentáři

Přesně to bylo to první co mne napadlo když jsem je viděl v sekci Prodej. Říkal jsem si: "Není ten prodávající náhodou ten, kdo nás tady měsíc zkoušel, zda poznáme na první pohled fejky?!" :shuriken:

Jo, přesně je to on tedy já. A nebyl to měcíc ale 10 dní. Chtěl jsem to udělat napínavý, ale bylo více netrpělivců než hráčů, tak jsem to musel prozradit dřív, škoda, jěště jsem chtěl přidat fotky z mikroskopu, ale co naplat publikum nikdy netleská, jak si přejete.

Odkaz ke komentáři

Jo, přesně je to on tedy já. A nebyl to měcíc ale 10 dní. Chtěl jsem to udělat napínavý, ale bylo více netrpělivců než hráčů, tak jsem to musel prozradit dřív, škoda, jěště jsem chtěl přidat fotky z mikroskopu, ale co naplat publikum nikdy netleská, jak si přejete.

Když už se chlubíme, tak i s fotkami

post-3698-1242767014.jpg

post-3698-1242767044.jpg

post-3698-1242767072.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem si udělal radost k svátku, rozbalím si je až 4., takže zatím jenom narychlo. Mám z nich velkou radost. :wub:

Nevíte někdo, jestli je tam správně nasazený řemen? Do teď jsem měl za to, že ta kratší část se sponou patří na 12. Takže po 4. pokračování až bude rezerna chodu na 3. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...