XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Opožděně, ale díky Kibimu ještě letos Krasne hodinky-skvele fotografie-diky Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Jeden chaby pokus o zachyceni realne hloubky hodinek ,skveleho anireflexu,lomu svetla na indexech a luminiscence---omluvte fotky snazim se zlepsovat--Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobrmanek Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Jeden chaby pokus o zachyceni realne hloubky hodinek ,skveleho anireflexu,lomu svetla na indexech a luminiscence---omluvte fotky snazim se zlepsovat--Dan Zdravím ve spolek, přesně o tomto modelu uvažuji také. Mohu se zeptat kde a za kolik si je koupil? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny63 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Jeden chaby pokus o zachyceni realne hloubky hodinek ,skveleho anireflexu,lomu svetla na indexech a luminiscence---omluvte fotky snazim se zlepsovat--Dan v nějakém vlákně jsi tady nabízel hodinky a to velke hodinky na baterku znacky Welder....sic to není má krevní skupina,ale ukázal jsi tam obr,kde tyhle IWC máš vedle ještě nějakých...jsou to druhé z prava.....tak to je má kravní skupina ale značka není mo čitelná/zakrytá/...tak se chci jen zeptat zda to jsou "hemiltonky" nebo o jakou značku hoinek jde pááč ty se mne tůze zamlouvají tak dej prosím vědět sem nebo na sz.díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 v nějakém vlákně jsi tady nabízel hodinky a to velke hodinky na baterku znacky Welder....sic to není má krevní skupina,ale ukázal jsi tam obr,kde tyhle IWC máš vedle ještě nějakých...jsou to druhé z prava.....tak to je má kravní skupina ale značka není mo čitelná/zakrytá/...tak se chci jen zeptat zda to jsou "hemiltonky" nebo o jakou značku hoinek jde pááč ty se mne tůze zamlouvají tak dej prosím vědět sem nebo na sz.díky. Tady jsou informace--------------------http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry260129 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) tak ja se taky přidám, zatím jen ilustrační foto. Vlastní až nafotím Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem mt01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 tak ja se taky přidám, zatím jen ilustrační foto. Vlastní až nafotím Tyyyjo, tak na fotky tech pilotek se tesim. Prosim, hodne a velke, postni to do galerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Tyyyjo, tak na fotky tech pilotek se tesim. Prosim, hodne a velke, postni to do galerie. snad to zvládnu, než jsem nafotil PRIM tak mi to trvalo 1/2 roku a to jen díky bouřlivé diskusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 snad to zvládnu, než jsem nafotil PRIM tak mi to trvalo 1/2 roku a to jen díky bouřlivé diskusi Primek je tu milion, ale tyhle "šaffky" jenom jedny. Takze jeste jednou se primlouvam. Jsou to imho jedny z nejpovedenejsich hodinek z produkce IWC, jen jejich cena je za hranici meho chapani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Nově pořízené. kolik mají ty hodinky pruměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 TOP GUN 44mm, jsem s nima spokojený, ale až se vrátím z dovolené poohlídnu se po 46mm TOP GUN Rattrapante , víc mi sedí na ruce, mám radši větší, takže čtařiačtyřicítky asi půjdou do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Tak jsem si zase udělal trochu radosti a pořídil si jeden svůj dlouhodobý sen. IWC Pilots Watch Doublechronograph Top Gun ve 46mm. Tím mi jedny menší 44mm IWC Pilots Watch Chronograph Top Gun přebývají a jsou tímto k prodeji za EUR5000 nebo ekvivalent. Pro informaci prodávám ty, které mají pouze jednu sekundovou ručičku chronografu. Fota přikládám Vlastik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Ano, chybička se vloudila, fotil jsem je zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Ano, chybička se vloudila, fotil jsem je zítra. Vzhledem k tomuto vlaknu doufam, ze prodavas ty prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Ano, chybička se vloudila, fotil jsem je zítra. Samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Vzhledem k tomuto vlaknu doufam, ze prodavas ty prave Přesně to bylo to první co mne napadlo když jsem je viděl v sekci Prodej. Říkal jsem si: "Není ten prodávající náhodou ten, kdo nás tady měsíc zkoušel, zda poznáme na první pohled fejky?!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Přesně to bylo to první co mne napadlo když jsem je viděl v sekci Prodej. Říkal jsem si: "Není ten prodávající náhodou ten, kdo nás tady měsíc zkoušel, zda poznáme na první pohled fejky?!" Jo, přesně je to on tedy já. A nebyl to měcíc ale 10 dní. Chtěl jsem to udělat napínavý, ale bylo více netrpělivců než hráčů, tak jsem to musel prozradit dřív, škoda, jěště jsem chtěl přidat fotky z mikroskopu, ale co naplat publikum nikdy netleská, jak si přejete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Jo, přesně je to on tedy já. A nebyl to měcíc ale 10 dní. Chtěl jsem to udělat napínavý, ale bylo více netrpělivců než hráčů, tak jsem to musel prozradit dřív, škoda, jěště jsem chtěl přidat fotky z mikroskopu, ale co naplat publikum nikdy netleská, jak si přejete. Když už se chlubíme, tak i s fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Tak jsem si udělal radost k svátku, rozbalím si je až 4., takže zatím jenom narychlo. Mám z nich velkou radost. Nevíte někdo, jestli je tam správně nasazený řemen? Do teď jsem měl za to, že ta kratší část se sponou patří na 12. Takže po 4. pokračování až bude rezerna chodu na 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Moc pěkný . A velký. Prostě super. Jo ten řemen je nasazený správně, koukal jsem jak to mám na Portugalcovi a je to shodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se