bluman Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 tak toto su ine hry $1B 40x long BTC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jehlan Odesláno 22. května 2025 Nahlásit Odesláno 22. května 2025 před 3 hodinami, bluman napsal: tak toto su ine hry $1B 40x long BTC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pozice otevřená před tím , nebo potom , co USA oznámily, že se právě dozvěděly o plánovaném útoku Izraele proti Íránu. BTC - dojná kráva.
Jehlan Odesláno 24. července 2025 Nahlásit Odesláno 24. července 2025 Hračka od Block inc. (XYZ) A stejně mě nejdřív napadlo, že by z toho byly fajn futuristické hodinky Hardware Wallet | The Self-Custody Wallet | Bitkey | Bitkey Hardware
zceyee Odesláno 19. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2025 (upraveno) Dá se koupit prosím někde non KYC BTC . Bych potřeboval tak za 700€ .. platba DE / CZ eurovy ucet, Wise, Revolut .. da se to krome bisqu jeste nekde resit za market price? Na bisqu nemuzu pac nemam signovany ucet a je tam 30 dni cekacka a nesignovane ucty maji nabidky s vysokym spreadem. Upraveno 19. srpna 2025 uživatelem zceyee
kloubik Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 (upraveno) Jak to vidite s XRP, ma nekdo zainvestovano? SEC zaloba vyresena, nekolik novych ETF by melo byt schvaleny v rijnu/listopadu. Ripple ma zazadano o New Yorskou bankovni licenci a spekuluje se o nekolika velkych hracich, kteri by mohli naskocit. Na druhou stranu to vypada ze SWIFT predstavil svoji krypto alternativu k XRP. Upraveno 2. října 2025 uživatelem kloubik
bluman Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zacina nam UPtober a posledna bull vlna tohto cyklu, XRP pojde urcite hore minimalne kratkodobo. Cakam, ze niekolko nasobne. Po vrchole cyklu pride zase prepad, otazka, aky velky. Mam v tom nasypane celkom dost.
bluman Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 On 8/19/2025 at 8:13 PM, zceyee said: Dá se koupit prosím někde non KYC BTC . Bych potřeboval tak za 700€ .. platba DE / CZ eurovy ucet, Wise, Revolut .. da se to krome bisqu jeste nekde resit za market price? Na bisqu nemuzu pac nemam signovany ucet a je tam 30 dni cekacka a nesignovane ucty maji nabidky s vysokym spreadem. Co tak nejaky ten bitcoinmat za cash? Nedavno este boli vklady do 1000€ bez potreby identifikacie, neviem ci sa to uz zmenilo. Pripadne mrkni bitcoin.de, to je vlastne len marketplace, ktory paruje predavajucich s kupujucimi. Niekedy sa tam dalo aj bez KYC, ale davno som tam nic neriesil.
zceyee Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 (upraveno) Kryptomaty maji silenej spread a cele je to takove netransparentni. A parum kupujici / prodavajici, jak tam neni escrow tak tomu moc neverim a escrow zdrzuje cely proces a neni zadarmo. Kdyby nekdo chtel odprodat BTC za 1-3k € nebo tak (za market price), dejte vedet. Platba v EUR na ucet, Revolut / Wise. Upraveno 30. října 2025 uživatelem zceyee
Kotlick Odesláno 31. října 2025 Nahlásit Odesláno 31. října 2025 a co tohle? https://vexl.it/cs/community Patří to pod české Satoshilab
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Z nějakého důvodu mi z Binance zmizela možnost platit přes Revolut pay, stalo se taky někomu? Zobrazuje se mi jen možnost platby kartou.
Prochy68 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Před hodinou, Pepino777 napsal: Z nějakého důvodu mi z Binance zmizela možnost platit přes Revolut pay, stalo se taky někomu? Zobrazuje se mi jen možnost platby kartou. Neni to uplne aktualni, naposledy jsem tam posilal asi pred 2-3 lety a jedu s tim co tam mam, ale ja tam mel problem s platbama neustale. Kazdou 3 platbu neco, helpdesk moc nepomahal, takze jsem tam postupne vystridal asi 3 karty a tusim ze revolut taky.
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Tak asi začnu hledat náhradu. Koukám na to jednou za uherák a když už se rozhodnu nakoupit, nechci řešit, že to zrovna nefunguje.
Hector_24 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 2 hodinami, Pepino777 napsal: Z nějakého důvodu mi z Binance zmizela možnost platit přes Revolut pay, stalo se taky někomu? Zobrazuje se mi jen možnost platby kartou. Ahoj, no ja jsem vcera taky tam chtel vzit neco kdyz uz jsou slevy a revolut tam taky nevidim. Kdyz jsem dal ze chci platot Card/Apple pay tak to po me chce zas nejaky ID a na to jsem se uz vykaslal... Vzal jsem shitcoiny jinde
Hector_24 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února No, nedoporucuju to nikomu, ale vzal jsem to na Revolutu, jelikoz jde o malou castku... ale jinak hlavne mam Binance no. Ale celkove nemam v tom "prilis" penez abych to vic hrotil a daval to nekam externe apod. Zkusim priste nastavit ten apple pay na Binance a snad to bude OK.
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Taky v tom nemám nějaké extra peníze a proto řeším ty poplatky. Když si vzpomenu a hodně to kolísá, přizahuju i několikrát denně a Revolut má pokud se nepletu poplatek za transakci od 45Kč?
Trawex8 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Taky a to teď koukám jako blázen. Já jsem vždy posílal na Binance prachy z Revolutu, nikdy přímo ze svého českého účtu v české bance. A pokud jde o EUR tak to je teď možný už jen SEPA platbou, přičemž pokud se nepletu, tak Revolut umí instant SEPA platby jen přijmout, ale nikoliv poslat, tj. obával bych se, že ty peníze přijdou na burzu až druhej den. Ale z karty lze na Binance stále vložit USD, což je taky řešitelný z Revolutu, ne? Případně je možný nakoupit na českém Anycoinu, to jsem taky v minulosti dělal. Nebo na Invity.io
Pepino777 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února To sice jde, ale u platby kartou byl jinej (vyšší) spread, než u Revolut pay.
Trawex8 Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února před 1 hodinou, Pepino777 napsal: To sice jde, ale u platby kartou byl jinej (vyšší) spread, než u Revolut pay. Jo takhle, tak to jsem snad nikdy nedělal, že bych konkrétní příkaz platil kartou, to musí bejt fičák (a je jedno, jestli tě sedřou na spreadu nebo na feečku) Vždy zásadně poslat peníze na burzu a tam normálně spotovým příkazem
Pepino777 Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února RevolutPay tam stale nevidim, takze asi neslo o nahodny bug. Pro me je to duvod proc Binance definitivne opustit. Jen stale nevim kam to presunout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se