Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Nebo takovou tu elektromotorku. To by mě Instant zabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) Hele, a co todle? https://www.mesec.cz/clanky/banky-blokuji-platby-za-nakup-bitcoinu/Je to sice starší ale aby pak bylo jak ty prachy vybrat....Fio teď pokud vím přímo nějakou burzu podporuje. Holt teď raketově rychle roste poptávka a určitě nebudou chtít přijít o zákazníky :-) Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Fio & Coinmate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 nebo hodinky v Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Jsem zvědavej kdy vypukne panika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Kvůli čemu, prosimtebe? Jen proto, že to žuchlo o čtyři tisícovky? Klid, podobný propady tu byly a zase to vylezlo. Teď se jen čeká na zítřek a rozjetí futures, to bude teprv tóčo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Spíš kvůli tomu až se umožní obchodovat futures. Spousta lidí to bude Shortovat a jsem zvědavý, co se stane. Víc než polovina lidí, co to koupila, tak nemá stop-lossy a díky tomu začne u nich panika a budou prodávat v poklesu, což otočí převis poptávky s nabídkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Jsem na to zvědavej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Pár vás tu je, kteří si umíte udělat svůj názor, proto se vás na něj s dovolením zeptám - držet bch, nebo směnit? Pokud směnit, na USD a počkat na btc, nebo rovnou na btc? Smotřejmě nejsme nikdo věštci, ale zajímá mě názor ostatních. Díky M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Co člověk, to názor. Já se třeba řadím mezi BTC skeptiky z dlouhodobého hlediska. Na short-term trading je to zajimavý nástroj...adrenalinový řekl bych :-). Sám nic nedržím, mám longterm pozice na jiných coinech. Mám odhad, kam si myslím, že to za určitý čas doputuje, podle toho se řídím. Dnešní pokles BTC bych neřešil a ještě držel. Ale obecně si myslím, že pro BTC platí dlouhodobě nedržet a zbavit se toho na nějakým, pro tebe zajímavým peaku. Samozřejmě se můžu plést a půjde to ještě ke 100k USD a rocket high far more. Osobně jsem se všech BTC zbavit když poprvé hitnul 8k a nelituju toho - byla to prostě moje strategie...i když jsem mohl z dnešního pohledu trhnout jednou tolik. Jinak pro nadšence a vyznavače kryptopionýrství: Pokud neznáte, mrkněte na Cardano (ADA) https://www.cardanohub.org/en/home/ Dnes to stojí centy, ale snad by měli brzy spustit PoS a to mě zajímá, tak jsem pro srandu pár nabral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Osobně pustím všechny bitcoiny po 100k. Zbytek nechám na altu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Zajímalo by mně jestli obchodníci i za těchto podmínek budou nadále Bitcoiny přijímat. Případně jestli nepřejdou spíše na jinou měnu. Co mne překvapuje, je fakt, že na různých burzách jsou kurzy klidně o 10 až 15% horší a lidé tam přes to nakupují. Nákupní poplatky kryptoměn na některých burzách taky nejsou zrovna malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) To uz sa zacalo diat. Steam - https://www.coindesk.com/steam-drops-bitcoin-payments-citing-high-fees-price-volatility/ zrusili BTC, zaviedli (aj ked len cez 3rd party service) platbu cez LTC vouchers. https://oracletimes.com/litecoin-ltc-ltc-beats-168-and-is-steams-bitcoin-replacement-heres-why/ Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem lordsoft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2017 Z hlediska technologie není problém přejít na jinou měnu řekl bych. Zásadní je aby ta měna byla bez problémů směnitelná a pokud možno s co nejnižším poplatkem a výkyvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Neviem, možno sa strasne mýlim, ale mne tie vyhlásenia že btc môže dosiahnuť hodnotu 100k prídu skôr účelové aby do toho ľudia pchali peniaze ako reálne...myslím že vo svete je veľa investorov ktorí majú toľko voľných $ že keby je to pravda, už dávno nie je co kupovať ( teda aspoň podľa vyhlásení že btc ma konečný počet ) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Existuje přímá cesta jak nakoupit méně používané kryptoměny (IOTA) kromě směny za bitcoiny? Rád bych si pořídil pár kousků a podržel je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 zatial nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Bitcoin je krasny tulipan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Kazdy, kdo prirovnava Bitcoin k tulipanum by se mel privzdelat o tom, co vlastne blockchainova technologie obnasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se