DavidLC Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 5 hodinami, Jaem napsal: Podla mna je asi najjednoduchsie a rychle ist cez Revolut (ktory ma aj ine vyhody) Díky, no nemám ani to asi jsem z jiného světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Před hodinou, DavidLC napsal: Díky, no nemám ani to asi jsem z jiného světa stiahneš aplikaciu Revolut do mobilu , pošleš čo požadujú na registráciu, vyberieš si balík služieb celkom stačí aj základný ten je zadarmo a vybavené. Neskôr príde aj platobná karta. Aspoň tak nejak si pamätám že to bolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 před 38 minutami, rado74 napsal: stiahneš aplikaciu Revolut do mobilu , pošleš čo požadujú na registráciu, vyberieš si balík služieb celkom stačí aj základný ten je zadarmo a vybavené. Neskôr príde aj platobná karta. Aspoň tak nejak si pamätám že to bolo Díky, kouknu na to. Tyhle věci jdou nějak mimo mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Matiiiic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Ahojte chlopi, kolko z vas tu kupuje cez kraken? Mali ste v minulosti problem s vyberom? Dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Kraken výběry (FIAT i crypto) zatím vždy bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Cardano už by mělo být na Celsiusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 před 31 minutami, Trololo napsal: Cardano už by mělo být na Celsiusu. Cardano už by hlavně mělo být na 1000$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 minimalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Cardano nepůjde nikam, držím ho totiž ja . Aktuálně mám bitcoin což se odráží v jeho růstu 25% za poslední měsíc, zatímco ostatní rostou o 50-100 a taky nějaké Cardano posledních 14 dní, což se projevuje nulovým růstem od té doby, co ho mám Takže pokud by někdo potřeboval další mizerně tipy, stačí říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 (upraveno) Ak chces mizerny tip, kupil som shiden 4.99€/SDN... za nekrestansky vela penazi. Radsej nepozeraj aky ma trend. Upraveno 6. září 2021 uživatelem artsvk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Nic si z toho nedelej, Cardano a ostatni Altcoiny jsou prej precpane a ocekava se pad, ale nikdo nerekne kdy. Rad bych prodal pred a pak koupil Solanu ve sleve.Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Porad se to mele na jednom miste, at uz to konecne bud roste nebo pada sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 No ale Ada už překročilo 3$...ono to půjde. Solana je jiný kafe...ale naskakovat teď se mi nechce, už je moc vysoko....a když spadne na 1$ tak už nevěřím v návrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Solanu mam a jestli poroste, budu dokupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Solanu mam a jestli poroste, budu dokupovat To jí tak věříš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Ja neverim vubec nicemu a ani se o to moc nezajimam, proste jde nahoru a neco uz na ni vydelavam, tak za "zisk" nakoupim. Proste cira spekulace. Nakupuju postupne bud pri rustu nebo pri poklesu, nejhorsi je, kdyz se nic nedeje, to mne nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 (upraveno) SOLANA TOP z nákupu na blind z 460$ teď 3260$ šílený A co se tyče dotazu ohledně jak začít s kupovanim krypta tak už nikdy bych neudělal tu chybu a ověřit si účet napr BINANCE nebo COINBASE a pak k tomu připojil svoji kreditní kartu nebo bankovní účet do budoucna mám strach ze vše co vlastním a budu chtít proměnit na cash budu muset poctivě danit ..... škoda ze nebydlim v Praze napr vše bych kupoval pouze na nake schůzce v kavárně a udělal směnu mezi 4ocima ať nikdo neví ze někam posílám prachy a jediný kdo to ví je směnárna a pak sup pěkné na trezor a čekat na správný okamžik a nebo jen hromadíl A z Revolutu bych měl strach už sem dostkrat četl jak chtějí doložit původ peněz atd..... pokud si člověk posila par tisíc je to v pohodě ale pokud to bude podle mě 50k+ tak už to bude problém ale nevím jaké s tím mají zkušenosti odstatni Upraveno 6. září 2021 uživatelem Emil_Obecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Ty vole co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 před 5 minutami, Ajaj napsal: Ty vole co to je? myslíš mě ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se