Ajaj Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Pokud by jste někdo chtěl hodlovat Cardano na Celsiusu, tak tady máte promo kódy. Když se zaregistrujete pod nějakým referral kódem, dá to dalších 50$ + weekly rewards (záleží jaké krypto tam máte). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 před 12 hodinami, Gustaf napsal: To jí tak věříš? SOL se veze na NFT, takže dokud pojede NFT, tak věřím solaně taky před 11 hodinami, Ajaj napsal: Ty vole co to je? taky bych to potřeboval nějak vysvětlit! Co se stalo s kreditkou? Nebo o co šlo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Též v Solanu věřím, nebo možná spíš doufám vzhledem k tomu, že jsem naskočil dost pozdě Ale tak nebudu teď brečet, co by kdyby že tak jako tak jsem u ní na trojnásobku, což je fajn. Podobně to mám i s dalšími, být větší střelec, tak bych mohl jásat mnohem víc, ale já než se vždy rozhoupu, tak už kupuji o dost dráž...alespoň, že mi 80% nákupů nějakým záhadným způsobem klape a jdu nahoru. Ještě bych se mohl naučitak taky víc prodávat, aby z toho nebyla jen čísla, jenže to si zase vždy říkám a co když to půjde ještě dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 ja porad naskakuju pozde a vyskakuju brzy abych pak znovu naskocil jeste pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Začínají výprodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Tak se ti přání vyplnilo, já jsem chtěl prodat BTC večer, nakonec jsem prodal ráno, což mě stalo 150 eur,l na rozdílu, ale dívám se, že jsem dobře udělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 před 1 minutou, Trololo napsal: Začínají výprodeje naopak, zacinaji nakupy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 před 4 minutami, marecenator napsal: naopak, zacinaji nakupy! Tak jsem to myslel . Výprodej = nakoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Nerozumím tomu, ale pro příznivce "shitcoinů" mrkněte na Algorand, na Twitteru jsem zaznamenal hodně pohybu z Cardana právě sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Sakra to jsem zas neco prosral takovej drop...ale nemusi prset ..Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Tohle je ta slibovana korekce? Jdeme na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Tvl a bibance, opet to nemaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 na coinbase jsem taky nenakoupil, všechno zamítnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Ja tam mam nejaky zapomenuty prikazy, ale az hodne nizko, tam to nespadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 před 20 hodinami, PavelSch napsal: Nerozumím tomu, ale pro příznivce "shitcoinů" mrkněte na Algorand, na Twitteru jsem zaznamenal hodně pohybu z Cardana právě sem. kuwa, to Algo byl dobrej tip...škoda, že jsem nepřikoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Kam na ty tipy chodite, koukam jak Algo krasne vyletelo.Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 já z Twitteru málokdy co, ale sleduju CryptosRUs a pár dalších a když se to protne a dává to smysl(rychlejší, řeší něco nějak líp), tak koupim - např. Solana a Cardano - nikdy nekupuju co tlačí jen jeden, protože to může bejt jejich projekt / sponzoring. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 8. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 I love SolanaOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 V 5. 9. 2021 v 20:47, artsvk napsal: Ahojte chlopi, kolko z vas tu kupuje cez kraken? Mali ste v minulosti problem s vyberom? Dikes Tak to az tak zly kauf nebol otazka uz len kedy vystupit. Teraz so slusnym ziskom, alebo si trieskat hlavu ak shiden (parachain rovnako ako MOVR) pojde cestou moonriveru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se