markwagner Odesláno 26. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Otazka za milion: vycashovat nebo HODL ?Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sádrovejježek Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Před hodinou, markwagner napsal: Otazka za milion: vycashovat nebo HODL ? Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Na twitteru je mrtvo tak bych vydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Před hodinou, Prochy68 napsal: Shiba jede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Čoklíci bodujou....no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Ja ti to rikal! Vraz tam cely penzijko. Kde uz jsi dnes mohl bejt…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 8 minutami, Ajaj napsal: Ja ti to rikal! Vraz tam cely penzijko. Kde uz jsi dnes mohl bejt…. Jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Otazka za milion: vycashovat nebo HODL ?Odesláno z mého SM-G781B pomocí TapatalkUrcite hold. Mam koupeno z kvetna a drzim. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Ja mam first exit na $80k, takze zatial hodl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Čoklíci bodujou....no Ja si pockam na propad, do mesice je tu ..... nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 před 12 minutami, Prochy68 napsal: Ja si pockam na propad, do mesice je tu ..... nebo ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdepa.... letíme vzhůru vstříc světlým zítřkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Taky hodluju až k 80K. Koupil jsem cca před měsícem matic a tam jsem +70%, strašně mi vadí, že jsem nenakoupil za víc. To samý ten Shiba teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Tak to mi vadi taky, kdyz to jde nahoru, ale beda, kdyz to pada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Když se tu řeší krypto, znáte ty kvízy na Coinbase kde dostanete za splnění nějaké drobné. Krypto pak není problém směnit na co chcete. Já to směním na SHIBA z posledních 3 kvízu to hodilo 400 000coinů. Vzhledem jak to roste držím a každý kviz budu dělat stejně a uvidím kam až to vyleze, kdy na 1kč ..... kvízy se přidávají postupně. Kvízy jsou na této stránce Coinbase s odkaze máte i nějaký ten bonus. Odpovědi na kvízy jsou tady Reddit forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Co to bylo za propad? Nez si da clovek v praci rano kafe, tak ma nakoupeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 vyčetl jsem jen, že korekce...víc nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Mne je to tak nejak jedno, hlavne ze mam nakoupeno a uz muzeme UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 27. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Shiba Shiba jede... tak kdo se napakoval...?Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Radost to sledovat, ziskovost 105% za 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Co se děje? Nemá v tom prsty Elon? Tohle už je slušný run...těch pár drobných, co jsem do toho dal, tam nechám a budu čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Sem vám to říkal...Musk si pořídil čokla a už to jede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Nakupoval jsem začátkem června a HODL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se