villain83 Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Aha, jo takhle, no dobra, zkusim to. Díky.
Marhi Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Vd a něco co se do tý díry vejde.Klidně počkat hodinu. A hlavně věřit že to půjde.Odvrtání je až ta poslední možnost
orol Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 Určitě bych to rozebral - teda vyndal stroj. Při namáčení, dloubání a vrklání stroji hrozí rizika...
valjoux Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Proč vyndavat stroj když je zalomený čep stěžejky?
orol Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak já nevím, ale píše se tu o svěráku, vrtačce, vyklepnutí, dloubání a vrklání - prostě zvýšená manipulace při které hrozí nechtěný úraz.S prázdným pouzdrem to asi bude bezpečnější.
lucid Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Odvrtání ne. Jak radí valjoux nebo pokud by si měl vyndaný strojek, tak zkusit pouzdro zahřát: změnou teploty by se zalomená část mohla uvolnit a vypadnout, už se mi to podařilo. Nicméně asi nejjednodušší je to poslat tondakovi, má známého nástrojaře, který je schopen vypálí tam novou díru. Měl jsem podobně zalomený pin v koncovém článku, tzn. kousek pěkně tvrdého železa a díra přesná a čistá. Akorát dotyčný vždy čeká až má podobné práce víc, ten přístroj stál přes mega a kvůli jedné díře to prý zapínat nebude. Cena před pár lety byla asi 300,-Kč za díru Upraveno 12. května 2017 uživatelem lucid
ramon Odesláno 13. května 2017 Nahlásit Odesláno 13. května 2017 (upraveno) Dost toho rozpustí i obyčejnej jar, když na to kápneš neředěnej. Myslím i víc jak benzín. Pak to zkus tou jehlou vyrýpnout. Když to nepude tak to očisti a zkus nožku nahřát trafopájkou. Upraveno 13. května 2017 uživatelem ramon
Vit Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Tak jak to dopadlo? Napadá mě, že Orienty měly u některých typů lisované stěžejky.Třeba by některý hodinář, ktery dělá s touto značkou byl schopen pomoci. Pomocí takového toho svěráčku na zkracování tahu to náhodou vytlačit nejde?
01axel01 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Mám nyní stejný problém na starých quartz seikach. Tak jak ste si stím poradili ?
valjoux Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dávat benzín a verglovat s tím čepem. Až se rozpustí špína tak vypadne.
01axel01 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dávat benzín a verglovat s tím čepem. Až se rozpustí špína tak vypadne. až bude čas určitě zkusím. Diky za typ
01axel01 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Tak u mě dobojováno. Benzín jsem zkusil, nemělo to tíženy vysledek, ikdyž věřím že tomu pomohl. Asi nejlepší je vzít velice uzky sroubovák, tak aby se šiřkou vlezl do dírky, Pak stačí jen šroubovat, tlačit. U mě to dopadlo tak, že kov se rozpadl na kousky a šroubováčkem jsem ho dostal ven. Tak snad to někomu v budoucnu pomůže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se