Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"post-23339-0-16533800-1455488976_thumb.jpeg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já myslim, že jsou dobrý. Na stojku u kasy na labutě  :D

Odesláno

Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"

To je mazec, dobry.

A ladis ponozky k hodinkam nebo vybiras hodinky podle toho, jakys rano navliknul fusekle :D?

Odesláno

To je mazec, dobry.

A ladis ponozky k hodinkam nebo vybiras hodinky podle toho, jakys rano navliknul fusekle :D?

Zatim plati prvni varianta. Jednou bych se ale moc rad dopracoval k te druhe. ;)
Odesláno

Máte nekdo tip na impregnaci na goretex a nubuk? Idealne 2v1. Je k necemu colonil carbon pro co maj treba ve sportisimu?

Ja používám asi dva roky tohle a jsem max.spokojen. Je to emulze konzistencí podobná např.šampónu. Vetře se to do kůže a je to. Boty trochu ztmavnou ale nubuk zůstane nubukem. Ale v krámu je to těžko sehnatelne.

post-23865-0-75299100-1455604933_thumb.jpg

Odesláno

Vosk je snad na boty s gtx hovadina, protoze tam pak ta membrana je k nicemu (vosk nic nepusti), nebo se pletu?

Ja jsem to resil taky a nakonec bral v hudy g-max conditioner (ne wax ale max) zaroven s botama, ale nubuk tim prijde o svuj brouseny vzhled. Na outdoorforu spis doporucovali nejaky sprej tusim.

Odesláno

Gtx beru jako docasnou zalezitost, protoze casem stejne ztrati sve vlastnosti. Tudiz uprednostnuji peci o kuzi, ktera pri spravne udrzbe vydrzi dele nez gtx. Na druhou stranu, u vosku mam problem s prodysnosti - noha se mi vice poti...

Odesláno

Ja to řeším tak, ze na hanwag momentálně nanasim výše uvedeny přípravek Revivex který zachovává nubuk a vyživuje kůži a až mi nebude fungovat membrána, tak to zapatlám voskem. První hanwag jsem reklamoval po pul roce skrze prasklou kůži, kterou jsem patlal od začátku voskem, ale s botami jsem chodil půl roku v prachu a kombinace vosk-prach vytvoří brusnou pastu a v nejvytíženějším místě ohybu boty mi to způsobilo otevřené praskliny. Nynější mam dva roky a no problem

Odesláno

Noo, tak az mi popraskaji moje relativne nove hanwagy, dam ti za pravdu a priste budu o neco chytrejsi.

Myslím, ze v takovém prostředí je nosit nebudeš, takze nemusíš mit strach :-)

Odesláno (upraveno)

Panstvo, co si myslite o tychto botach?

na nosenie ku modrym jeansom.

Zvazujem medzi Red wing Beckman

Beckman.jpg

Chippewa G22

71xqv5SypmL._UY395_.jpg

a Wolverine 1000 mile

Wolverine1000MileRust_L1.jpg

Upraveno uživatelem Leviathan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...