Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Priznavam, ze jsem po 5 hodinach vysrabil a prezul se. Btw. u obou RW mam pri kazdym nazuti dojem, ze se bud zmensily anebo mi narostla hnata :D. A to do nich cpu napínáky.

A dneska zase stretchuju Irony...

koukam, zes taky koupil 8111 a uzivas si.

Me dorazily pred hodinou, obul jsem je jen na zkousku. Downsize probehl jen o pul cisla a trefil jsem to uplne presne.

Nikde nic netlaci ani mi nejsou velke. Nicmene nachozeno 0 km. Uvidime po vikendu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Irony mi byly taky dobře, jsou bezva. Jen lehce těsný, ale už povolujou. Každej den je znát.

První puchejř se mi udělal po 2 hodinách na patě, páč se mi lehce zouvaly při došlapu, ale to jsem vyřešil těsnějším utažením :).

Gratuluju ;). Už jsem je máznul olejem, lehounce ztmavly, ale nic dramatickýho.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Kokso aj ja by som si take rw kupil reku nech viem v com je ich caro. Ale vsetko co sem pisete ma od kupy odradza stale viac. Boty co tlacia, robia pluzgiere, rozodieraju malicky dokrvava. Ze tu je na tym nejake strasne tajomstvo co vas spaja a nezasvateny netusi preco tie boty kupujete?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Strocek

konkrétně já jsem o ničem co zmiňuješ nepsal ba naopak. Padly hned ze startu, až jsem se divil, ano u kotníku potřebovaly trošku změknout, ale jinak samý klady hned ze startu. A když je uvidíš in natura, láska na první pohled  ;)

Odkaz ke komentáři

Kokso aj ja by som si take rw kupil reku nech viem v com je ich caro. Ale vsetko co sem pisete ma od kupy odradza stale viac. Boty co tlacia, robia pluzgiere, rozodieraju malicky dokrvava. Ze tu je na tym nejake strasne tajomstvo co vas spaja a nezasvateny netusi preco tie boty kupujete?

My jsme tady vsichni S/M (nemyslím severomorsvský kraj), my ty útrapy zbožňujem....50 odstínů RW :-)

Odkaz ke komentáři

My jsme tady vsichni S/M (nemyslím severomorsvský kraj), my ty útrapy zbožňujem....50 odstínů RW :-)

Neverim, musi za tym byt nieco ine.

Strocek ano, ty si prefikany a pises ze su makke, pohodlne a dobre sadnu. Ha, ale ostatni su uprimni. Ordo Redus Wingus. Sak raz dojdem na to odkial vietor fuka.

Odkaz ke komentáři

Organic,jsou krasny. Ses taky slusnej ,,magor":).

Dik :) Ja mel odjakziva rad "boots". Ted o Velikonocich mi tatik pripomel, jak jsem se ve dvaceti vratil z brigady s tim, ze jsem vydelane prachy utratil za, jak on rika, "zelenocerne bagancata", tedy tehdy oblibene Gladiatory. Nedokazal pobrat, ze jsem za boty dal tri litry :) Moje RW staj uz cita 4 kousky a poctive je stridam. 9111 pujdou do duchodu na chatu a na prochazky lesem, Iron Rangery zastoupi jejich misto ve meste.

Odkaz ke komentáři

Dik :) Ja mel odjakziva rad "boots". Ted o Velikonocich mi tatik pripomel, jak jsem se ve dvaceti vratil z brigady s tim, ze jsem vydelane prachy utratil za, jak on rika, "zelenocerne bagancata", tedy tehdy oblibene Gladiatory. Nedokazal pobrat, ze jsem za boty dal tri litry :) Moje RW staj uz cita 4 kousky a poctive je stridam. 9111 pujdou do duchodu na chatu a na prochazky lesem, Iron Rangery zastoupi jejich misto ve meste.

To je Škoda na chatu ne? Čím víc budou dodrbané, tím budou více cool...teď to frčí

Odkaz ke komentáři

Ti rozumim. Marteny nosim pres 20 let,prvni jsem si dovezl po revoluci z berlina,kde jsem jako spravnej punkac stravil prazdniny v Kreuzbergu:) doma 2 x rw. Kdysi jsem mel engineery,tak premyslim o dalsich rw. A zbytek bot mam v podstate vans a pak ruzne boty urcene k specialnim ucelum jako na kolo,hory atd:)

Odkaz ke komentáři

To je Škoda na chatu ne? Čím víc budou dodrbané, tím budou více cool...teď to frčí

Tak nevím, jestli v tom je ironie, nebo ne...Red Wingy jsou prostě kvalitní kožené boty, které snesou práci v zahradě i procházku po lese za jakéhokoli počasí. Nějak cíleně boty nedodrbávám, aby byly cool, prostě je nosím a cool efekt je jen vedlejší efekt. Asi by zastaly stejnou práci nějaké outdoorové goretex/vibram boty, ale mám rád kůži, a to, jak stárne a patinuje. To máš jak se Submarinerama. Když je věc kvalitně udělaná, funkční, v nadčasovém designu a ještě jako bonus umí chytat patinu, dělá ti radost každý den. I když jsou to jen blbý křusky nebo hodinky.

Odkaz ke komentáři

Tak nevím, jestli v tom je ironie, nebo ne...Red Wingy jsou prostě kvalitní kožené boty, které snesou práci v zahradě i procházku po lese za jakéhokoli počasí. Nějak cíleně boty nedodrbávám, aby byly cool, prostě je nosím a cool efekt je jen vedlejší efekt. Asi by zastaly stejnou práci nějaké outdoorové goretex/vibram boty, ale mám rád kůži, a to, jak stárne a patinuje. To máš jak se Submarinerama. Když je věc kvalitně udělaná, funkční, v nadčasovém designu a ještě jako bonus umí chytat patinu, dělá ti radost každý den. I když jsou to jen blbý křusky nebo hodinky.

Přesně...pěkně patinují, tak je škoda tahat je mimo civilizaci na chatu, ironii v tom urcite nehledej. Jak píšeš o starých rolexech...taky by sis je nevzal na chatu na praci. Samozřejmě nevim v jakem stavu mas ty RW, ale patina na kvalitních botech je dnes IN. Vždyť se i dojebané RW prodávají na eBay, protože se to ted poslední léta nosí.

post-23865-0-37980000-1459521523_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...