organic Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Přesně...pěkně patinují, tak je škoda tahat je mimo civilizaci na chatu, ironii v tom urcite nehledej. Jak píšeš o starých rolexech...taky by sis je nevzal na chatu na praci. Samozřejmě nevim v jakem stavu mas ty RW, ale patina na kvalitních botech je dnes IN. Vždyť se i dojebané RW prodávají na eBay, protože se to ted poslední léta nosí.A víš, že Suby nosím i na chatě? Teda krom rubání dříví Největší kouzlo patiny je, když si ji na věcech denní potřeby vytvoříš sám. Každej okopanec na botě, každej ťukanec na pouzdře hodinek, každá odřenina na mých raw džínách je stopa, která mi připomíná, co jsem zažil. Je to takový památníček. I když pravda, čekat 40 let, než ti zežloutne tritium na cifru je pakárna PS: Ochozený RW na ebayi bych si nekoupil, tam lze toho patina efektu dosáhnout v rozumném časovém horizontu a na starý tritiový Rolády nemám prachy. Subům jsem trochu pomohl, protože ty mé mají za sebou už 26 let a tritium má smetanovou barvu, už budou jen krásnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Lehce jety 2 roky denne noseny ZX750,lepsi ádi jsem nikdy nemelpo druhy koupeny stejnej model ZX750, prvni vydrzel 4 rokya na zkousku AIR MAX, ale zustavam verny adidas, nike jde nejak mimo me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 lexa-750 jsou perfektní,mám je taky a nedám na ně dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 ZX750 se jeste daji nekde koupit? Nebo podobna alternativa popr.kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 AirMax a Oris Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 ZX750 se jeste daji nekde koupit? Nebo podobna alternativa popr.kde? Ja je teda kupoval vzdycky v londyne, v JD Sport, videl jsem par modelu v Praze v A3 Sportu, nebo v Paladiu v adidas store, anebo je prodava i u nas par internetovejch shopu, staci zadat do google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Primo adidas.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Sezona zacina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 AdidasTy jsou good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Dneska den hodně na pohodu, pivíčko-sluníčko- grilovačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 Já taky na pohodu, pivo až doma. Jsou to super boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Dnes Wolverine 1000 mile: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) krasny krusky... ermenegildo zegna, 530e .. Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 dsquared2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 krasny krusky... ermenegildo zegna, 530e ..To budu davat k tomu hybridnemu bavoraku ? Naposledy som podobne videl v nemocnici. Nosil to personal. Ale priznavam ze neboli take dizajnove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 ivan_989- nic ve zlým,ale rozumíš tomu jako koza petrželi:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 krasny krusky... ermenegildo zegna, 530e ..ty jsou pěkný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 ivan_989- nic ve zlým,ale rozumíš tomu jako koza petrželi:-))No bmw je 530e ...som nevedel ze aj tie topanky maju rovnaky codename A neprecenuj ma, koza petrzeli rozumie lepsie ako ja rozumiem TOMU (ani neviem co mas vlastne na mysli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 ivan_989-jsem ňákej podrážděnej dneska,sorry,jako bych nic nepsal OK:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se