Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Přesně...pěkně patinují, tak je škoda tahat je mimo civilizaci na chatu, ironii v tom urcite nehledej. Jak píšeš o starých rolexech...taky by sis je nevzal na chatu na praci. Samozřejmě nevim v jakem stavu mas ty RW, ale patina na kvalitních botech je dnes IN. Vždyť se i dojebané RW prodávají na eBay, protože se to ted poslední léta nosí.

A víš, že Suby nosím i na chatě? Teda krom rubání dříví :) Největší kouzlo patiny je, když si ji na věcech denní potřeby vytvoříš sám. Každej okopanec na botě, každej ťukanec na pouzdře hodinek, každá odřenina na mých raw džínách je stopa, která mi připomíná, co jsem zažil. Je to takový památníček. I když pravda, čekat 40 let, než ti zežloutne tritium na cifru je pakárna :D 

PS: Ochozený RW na ebayi bych si nekoupil, tam lze toho patina efektu dosáhnout v rozumném časovém horizontu a na starý tritiový Rolády nemám prachy. Subům jsem trochu pomohl, protože ty mé mají za sebou už 26 let a tritium má smetanovou barvu, už budou jen krásnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ZX750 se jeste daji nekde koupit? Nebo podobna alternativa popr.kde?

Ja je teda kupoval vzdycky v londyne, v JD Sport, videl jsem par modelu v Praze v A3 Sportu, nebo v Paladiu v adidas store, anebo je prodava i u nas par internetovejch shopu, staci zadat do google

Odkaz ke komentáři

ivan_989- nic ve zlým,ale rozumíš tomu jako koza petrželi:-))

No bmw je 530e ...som nevedel ze aj tie topanky maju rovnaky codename :)

A neprecenuj ma, koza petrzeli rozumie lepsie ako ja rozumiem TOMU (ani neviem co mas vlastne na mysli) :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...