Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky, zrovna od tebe jsem reakci čekal  :D

Co je tohle zase za výkřik? Fake?!

Řešilo se to kdysi dřív i v tomhle vlákně: Vietnamci z Intersportu si u Adidasu objednají boty za nízkou cenu a dostanou je v odpovídající kvalitě. Stejné boty v Adidas store jsou nepoměrně dražší, ale taky jsou z kvalitnějšího materiálu a líp šité. To jsem se dočetl tady, sám jsem to netestoval, nemusím mít všechno, jenom se ptám.

Upraveno uživatelem Filip.J
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Díky, zrovna od tebe jsem reakci čekal :D

Řešilo se to kdysi dřív i v tomhle vlákně: Vietnamci z Intersportu si u Adidasu objednají boty za nízkou cenu a dostanou je v odpovídající kvalitě. Stejné boty v Adidas store jsou nepoměrně dražší, ale taky jsou z kvalitnějšího materiálu a líp šité. To jsem se dočetl tady, sám jsem to netestoval, nemusím mít všechno, jenom se ptám.

Vietnamci z Intersportu?! No tvl
Odesláno (upraveno)

Pánové, jak jsem před časem slíbil, poreferuji o životnosti podrážek Loake. Jako první Loake jsem pořídil Chester Tan, nosil jsem je opravdu nejvíc a dával jim zabrat. V poslední době i ve strojírenském provozu, tj. i nějaká ta ocelová špona a pilina. Nebyla vyjímka ani kamenitá cesta apod. ale povětšinou dlažba. Včera při čištění jsem zjistil díru v podrážce. Po 2 letech a 3 měsících. Boty jsem nosil 2x - 3x týdně, někdy taky v tahu celý týden (třeba na služebce v zahraničí), prochodily se mnou jednu zimu, jednu zimu z těch dvou let byly na cca 3 měsíce odložené. Díra se objevila na pravé podrážce, druhá bota k tomu nemá daleko. Ochozené špice a kraje v místě švu. Ošlapaná hrana podpadku. Píšu to sem jako sdílení zkušenosti. Vzhledem k tomu, že jsou to moje první prochozené rámovky, tak nedokážu posoudit, zda je to hodně nebo málo. Nejspíš to bude průměr, nicméně čekal jsem víc.

Takže pošlu na renovaci. Pouze jsem zjistil, že mi v LePremier zrušili účet, po tom, co jsem panu majiteli napsal svůj názor. Ale u nich jsem boty kupoval, tak předpokládám nebude problém.

Bude-li zájem, můžu přidat i nějaké foto.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

wanderer: více než 2 roky životnosti podrážky při podobném nasazení je podle mě docela slušná výdrž. Takže teď můžete poslat na renovaci, myslím že za to chtějí kolem 1500-2000 a máte boty zase jako nové :)

Odesláno

Pánové, jak jsem před časem slíbil, poreferuji o životnosti podrážek Loake. Jako první Loake jsem pořídil Chester Tan, nosil jsem je opravdu nejvíc a dával jim zabrat. V poslední době i ve strojírenském provozu, tj. i nějaká ta ocelová špona a pilina. Nebyla vyjímka ani kamenitá cesta apod. ale povětšinou dlažba. Včera při čištění jsem zjistil díru v podrážce. Po 2 letech a 3 měsících. Boty jsem nosil 2x - 3x týdně, někdy taky v tahu celý týden (třeba na služebce v zahraničí), prochodily se mnou jednu zimu, jednu zimu z těch dvou let byly na cca 3 měsíce odložené. Díra se objevila na pravé podrážce, druhá bota k tomu nemá daleko. Ochozené špice a kraje v místě švu. Ošlapaná hrana podpadku. Píšu to sem jako sdílení zkušenosti. Vzhledem k tomu, že jsou to moje první prochozené rámovky, tak nedokážu posoudit, zda je to hodně nebo málo. Nejspíš to bude průměr, nicméně čekal jsem víc.

Takže pošlu na renovaci. Pouze jsem zjistil, že mi v LePremier zrušili účet, po tom, co jsem panu majiteli napsal svůj názor. Ale u nich jsem boty kupoval, tak předpokládám nebude problém.

Klidně hoď foto , nicméně výdrž je to velmi slušná. A co říct o panu L ... asi snad jen to, že je to arogantní idiot ... 

Odesláno

Pokud bys chodil jen po cervenem koberci tak by to nebylo nic moc. Ale s vyuzitim jakym pises mi ta vydrz taky prijde slusna. A kdyz je nechas zrenovovat, tak dalsi dva roky vesele chodis. Drzim palce at to dobre dopadne.

Odesláno

Já si všechny tyhle boty nechal podrazit ať si říká kdo chce co chce, když se ta guma prošoupe nechám podrazit znovu. Bohužel teď jedny moje Loake neprežily zimu :-( Nasolena břečka jim evidentně dobře nedělá.

Odesláno

Jako na to, co popisuješ, tak myslím výdrž nadstandardní.

Souhlasím. Mám to podobně, taky je nešetřím a chodím s nima standardně venku po Praze, takže kamínky atd. a po 2 letech zatím bez díry. Po prvotních obavách spíš příjemný překvapení. A díky napínákům a péči vypadají furt super. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...