Návštěvník YPO Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Limitovana serie bot navrzena Kanyem Westem,jsou vzdycky asi tri modely do roka.Nizky stojej kolem bura,vysoky deset.A protoze se vzdycky v ten den uvedeni vyprodaj,tak vyleti cena nahoru.Prvni serie,kterou delal jeste s Nike stoji dneska kolem dvou set papiru.Jinak tyhle maj svitici podrazku ve tme a podrazku boost,takze jsou pohodlny fest.Jinak je to proste fashion zalezitost a halvne to,ze je delal Kanye.Mikiny z jeho kolekce stojej kolem desitky a to vypadaj jako vorvanej hadr:-)Je to cely nejaky divny vcetne pribehu ......je fakt ze kdyz sem byl hloupej tak sem chrel mit vlasy jako dzeksn..... nastesti to neslo realizovat
efreeti Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Na druhou stranu lidi sbiraji daleko vetsi kravoviny nez boty...treba hodinky :-D
azeppelin Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Neměl jste někdo na noze náhodou ZX 750 WV? Potřeboval bych nějakou pohodlnou držáka botu v černé, k jeansům a kraťasům. Většina kecek court/sweeper apod. mi v poslední době nevydržela ani sezónu.Ještě mě napadá zx 700nebo zx 500 ogNic jiného jsem nenašel.
Jiří_99 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Já posledních pár dní Mizuno Rider 17. Super pohodlná, lehounká a perfektně tlumící bota při došlapu na patu s perfektním větráním.Kupoval jsem je před časem na běhání, ale nevyužil. V podstatě do teď mi ležely v botníku, tak jsou jako nové. Určitě můžu doporučit. (Foto je z netu)...
azeppelin Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Neměl jste někdo na noze náhodou ZX 750 WV? Potřeboval bych nějakou pohodlnou držáka botu v černé, k jeansům a kraťasům. Většina kecek court/sweeper apod. mi v poslední době nevydržela ani sezónu.Tak až dojdou, tak poreferuji.
efreeti Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Co vám budu povídat...nemohl sem odolat...co je dobré pro Káňe je dobré i pro mě :-)
paia Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Tak konečně dorazily, moje první Air Maxy... Upraveno 6. června 2016 uživatelem paia
jonas1 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Co vám budu povídat...nemohl sem odolat...co je dobré pro Káňe je dobré i pro mě :-)Pěkné pěkné
panedge Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Co vám budu povídat...nemohl sem odolat...co je dobré pro Káňe je dobré i pro mě :-)Ale ale copak,nerikal si,ze tahle barva ne?:-))Jsou super co?
efreeti Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 (upraveno) No je to jina barevná variace...ty mas na nartu sedou mapu a sede tkanicky, ja mam jen odstiny cerne. Daly se koupit i bile, ale ty sem zavrhl jako neudrzovatelne :-) Zatim sem v nich pochodil asi hodinu, tak na nejake zavery je asi brzo, ale... na leto super bota. Primeknit je bomba - elasticky, prodysny. Boost dobry, ale nemam pocit ze by byl vyrazne pohodlnejsi nez ty Asics co sem poridil pred par tydny a staly polovinu. Upraveno 7. června 2016 uživatelem efreeti
sibirnaya Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 tvl, kofolo, nepeces se v tom? ja su v sandalich a je mi pres den vedro
KFL Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Odesláno 7. června 2016 tvl, kofolo, nepeces se v tom? ja su v sandalich a je mi pres den vedro Vůbec ne. Navíc jsem většinu dne v klimakanclu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se