zrno Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 (upraveno) AD popper , nedávno jsem na ně koukal v gentleportu a kvalita materiálu mizerie , zpracování stejně tak , za poloviční cenu by to byl dobrý kup na zahradu na práci. AD FS boty, kopyta mají úzký a druhá věc je ta, že většina měla špatné proporce (výška v patě cca 1- 1,5 cm výš než je norma , tímpádem i oblouky pod kotníky jsou výše. Na to bych si daval pozor a další věc je složitější repase, teda pokud jsou vůbec schopní ji nechat udělat . Za mě bych kouknul po nějakým výprodeji barkerů . Upraveno 16. února 2017 uživatelem zrno
Mr. Igelit Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Minulý týden jsem koupil Poppery, model Simon. Mám Loaky, tak jsem chtěl zkusit něco jiného. Jak jsi s těmi Poppery spokojen? Ještě zvažuju koupit ty světle Heroldy. Oproti nim se mi líbí Loake Aldych Tan a prozatím můj favorit boty od Derby boty od Friendlysuits, které navrhoval M. Lawart, ale zdají se mi úzké.Mám Baldur. Sháněl jsem nějaká perka a nikde mi nic nebylo. U mých oblíbených ShoePassion měli jenom takové zateplené traktory za strašný peníze, takže vzhledem k tomu, že je zase tolik neunosím, jsem volil Poppera. U mě je problém, že mám fakt zvláštní nohu, takže se v první řadě musím řídit kopytem, respektive hlavně šířkou a výškou nártu a pak teprve si vybírám.. Jinak jsem s nimi zcela spokojen, nemám si u nich na co stěžovat (mám je asi půl roku), bral jsem je, tuším, s nějakou drobnou slevou, někde jsem našel kód.. Trošku souhlas se zrnem v tom, že mi jejich ostatní modely přišly trošku "odrbané", ale zas tak bych to nedramatizoval :-) Zhruba na úrovni indické řady Loake a za srovnatelné peníze, řekl bych.
organic Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 vcelku ošklivé boty+1, kdyby na nich nebylo napsáno Boss, asi by si je nikdo nekoupil
Brolo Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Kousek od mého kanclu má svojí dílnu švec pan Zachariáš. Často potkávám jeho, jeho kolegy a asi zákazníky, protože to je teprve podívaná. Když ho zrovna potkám a nemám svoje jediný Barkery, tak si připadám jak křupan. Stojí to asi dost peněz i času, ale ty jeho výtvory jsou parádní - http://www.zacharias.cz/galerie
MichalSVK Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Vcera som si objednal, bez toho aby som ich niekedy videl tieto srandy Mozno ich rovno len do skrine dam a vratim sa k cisto bielej verzii...
ivan_989 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 +1, kdyby na nich nebylo napsáno Boss, asi by si je nikdo nekoupilUrcite su ale pohodlne a boli aj lacne.
knihomol Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Díky za info. Zkusím se podívat na ty Barkery. Líbí se mi FS by Lawart, model Wholecut i tyto Oxfordky od Pavlase. Bohužel nemůžu teď investovat 20k a výš do bot ušitých na míru. Obojí se pohybuje za cca 10k, což je tak můj strop. V botách se nevyznám. Chci je k džínám i casual modrým či černým kalhotám. Moc díky za tipy. AD popper , nedávno jsem na ně koukal v gentleportu a kvalita materiálu mizerie , zpracování stejně tak , za poloviční cenu by to byl dobrý kup na zahradu na práci. AD FS boty, kopyta mají úzký a druhá věc je ta, že většina měla špatné proporce (výška v patě cca 1- 1,5 cm výš než je norma , tímpádem i oblouky pod kotníky jsou výše. Na to bych si daval pozor a další věc je složitější repase, teda pokud jsou vůbec schopní ji nechat udělat . Za mě bych kouknul po nějakým výprodeji barkerů .
bedabedulka Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Ja ty FSky mam, sic ne wholecuty ale normalni svtlehnedy oxfordky.. Jsem spokojen, nejsou to az takovy tuhy rasovky jako Barkery... Na druhou stranu je zas tak casto nenosim, pocitam ze prvni renovace prijde tak az za 5 let, coz je otazka zda budou na trhu, kdo to zrenovuje atd (nejni cisty Good Year)... To asi u jinych znacek je jistota ze z trhu od nas nezmizi... Za me jsem uzivatelsky spokojen, par nedostatku ohledne siti a vypnuti kuze tam je, ale dostal jsem slevu, vzal jsem je, drzim hubu brat jsem je nemusel takze jsem spokojen...
knihomol Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 no právě, to mně trochu vadí, boty stojí 10k, což není zas až tak málo a přijde doba, kdy bude potřeba renovace a není zaručena, že to půjde. Uvidime pristi tyden, vyzkousím na noze. Ja ty FSky mam, sic ne wholecuty ale normalni svtlehnedy oxfordky.. Jsem spokojen, nejsou to az takovy tuhy rasovky jako Barkery... Na druhou stranu je zas tak casto nenosim, pocitam ze prvni renovace prijde tak az za 5 let, coz je otazka zda budou na trhu, kdo to zrenovuje atd (nejni cisty Good Year)... To asi u jinych znacek je jistota ze z trhu od nas nezmizi... Za me jsem uzivatelsky spokojen, par nedostatku ohledne siti a vypnuti kuze tam je, ale dostal jsem slevu, vzal jsem je, drzim hubu brat jsem je nemusel takze jsem spokojen...
bedabedulka Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Tak asi se najde clovek co Blake zrenovuje, jde o to za kolik a jak to bude vypadat... Ja do nich sel ze se mi fakt libily a sedeli mi na moji plochou nohu, proste me ucarovali na poprve, nemusel jsem premyslet.. Dalsi vec byla ze je moc netaham, tak jsem tu renovaci az tak neresil, rikali mi ale ze to umi zrenovovat, tak uvidime... Hodne zdaru pri vyberu...
zrno Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Tady je zase něco z našeho atelieru ... Ručně šíté boty jsou hotové. Střih je klasický pohodlný chukka, kopyto je použito našeho vlastního designu. Jako materiál svršku je použitá třísločiněná koňská kůže z italské produkce, podšívka je hovězí teletina. Na podrážku je použitý hovězí krupon v provedení flexible, mimojiné také italské produkce. A vzhledem k tomu, že boty jsou určeny pro běžné "každodenní" nošení jsou ještě podraženy gumovou protiskluzovou polopodešví a jak jinak, než zase italské produkce. Upraveno 21. února 2017 uživatelem zrno
Tomáš Kincl Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Loake Pimlico. Přiznám se, že s Burfordy (ačkoliv je ivan_989 označuje za pohodlné) jsem se neskamarádil. Pravá seděla skvěle, levá se vyzouvala bez ohledu na typ vložek, podpatěnek, opatěnek, změny stylu zavazování, či čehokoliv jinýho, co jsem na internetu našel pro řešení, když bota nesedí. Takže jsem si z Le Premiere objednal Pimlica (zrovna byla pozimní sleva). Capital mi sedí výrazně líp než 024, zároveň jsou víc "do města".
ivan_989 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Loake Pimlico. Přiznám se, že s Burfordy (ačkoliv je ivan_989 označuje za pohodlné) jsem se neskamarádil. Pravá seděla skvěle, levá se vyzouvala bez ohledu na typ vložek, podpatěnek, opatěnek, změny stylu zavazování, či čehokoliv jinýho, co jsem na internetu našel pro řešení, když bota nesedí. Takže jsem si z Le Premiere objednal Pimlica (zrovna byla pozimní sleva). Capital mi sedí výrazně líp než 024, zároveň jsou víc "do města". no ja mam tiez objednane pimlico, suede verziu. Z toho po pises to ale vypada, ze ma bude tlacit prava noha . No, ved uvidime.
Tomáš Kincl Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 no ja mam tiez objednane pimlico, suede verziu. Z toho po pises to ale vypada, ze ma bude tlacit prava noha . No, ved uvidime.Neřekl bych. Capital a Claridge jsou poměrně generická kopyta. Žádná přehnaná italská elegance, ale boty na každodenní nošení. Skoro ve všech botách mám problém s vysokým nártem (ale jen na jedné noze ) a s otlačenými/odřenými malíky (na obou). Capital a Claridge ale v pohodě.
ondra_v Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Já mám velikost 48, nejvíce mi vyhovují boty Flexiko 092131-Bnosím je i k formálnějšímu oblečení.
ivan_989 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Neřekl bych. Capital a Claridge jsou poměrně generická kopyta. Žádná přehnaná italská elegance, ale boty na každodenní nošení. Skoro ve všech botách mám problém s vysokým nártem (ale jen na jedné noze ) a s otlačenými/odřenými malíky (na obou). Capital a Claridge ale v pohodě.No z tohto to vypada byt podobne - 024 a capital. Claridge tam neni, ale vsade pisu ze je uzky.. Tak neviem. Snad budem prijemne prekvapeny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se