Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosímte, co je to za hodinky? Díky

Sent from my iPad using Tapatalk

Vratislavia,takovej polskej retro model,je tady nekde cely vlakno.

Odesláno

Desert boots v pousti.

9e6d1fcd9d73fbb8458803c8b87854d8.jpg

Teda skoro

21b24a8bcb361d4f2876a5536f8e5a15.jpg

Dobrý den Ty desert boots jsou od Clarks? Jaké s nimi máte zkušenosti? Zvažuju že je pořídím, ale mám obavu o jejich životnost.

Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dobrý den Ty desert boots jsou od Clarks? Jaké s nimi máte zkušenosti? Zvažuju že je pořídím, ale mám obavu o jejich životnost.

Tohle jsou Dr. Martens, ne Clarks. Mam je asi mesic, takze zatim se k zivotnosti nemuzu bohuzel vyjadrit. Ale vypadaji pomerne kvalitne a jsou pohodlne.
Odesláno

Tohle jsou Dr. Martens, ne Clarks. Mam je asi mesic, takze zatim se k zivotnosti nemuzu bohuzel vyjadrit. Ale vypadaji pomerne kvalitne a jsou pohodlne.

I tak dík :) Má tu někdo zkušenost s desrt boots od Clarks?

Odesláno

Manželka si kúpila desert boots od Clarks pred mesiacom, ale ešte ich má v krabici nepoužité. Mám niečo podobné od Timberland a keď som ich porovnával, tie moje Timberland sa mi zdali presvedčivejšie, ale inak vyzerajú dobre a sú pohodlné.

Odesláno

I tak dík :) Má tu někdo zkušenost s desrt boots od Clarks?

S dsrt ne ale měl sem troje Clarks a nikdy kvalitou nezklamaly,spíš naopak)

Odesláno

S dsrt ne ale měl sem troje Clarks a nikdy kvalitou nezklamaly,spíš naopak)

A měl jste něco na podrážkách z crepe? Z obrázků mi přijde, že musí být hodně měkké a moc nepodrží ani samotný tvar boty. Zajímalo by mě kolik vydrží.

Odesláno

Manželka si kúpila desert boots od Clarks pred mesiacom, ale ešte ich má v krabici nepoužité. Mám niečo podobné od Timberland a keď som ich porovnával, tie moje Timberland sa mi zdali presvedčivejšie, ale inak vyzerajú dobre a sú pohodlné.

Ok díky za postřeh

Odesláno

A měl jste něco na podrážkách z crepe? Z obrázků mi přijde, že musí být hodně měkké a moc nepodrží ani samotný tvar boty. Zajímalo by mě kolik vydrží.

To neměl,spíš bych vybral něco na surovce)

Odesláno

Ty NMD vypadaj moc pěkně, až na tu cenu, díval sem se na červený a 4k za tenisky se mi teda dávat nechce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...