Maker Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 EQT Chcel som ich uz v '95, tak oneskorene som sa dockal
tm80 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Dneska nový papuče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Salewa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lou Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) NB 373 jsou pro me the best. Chtel jsem vyraznejsi barvy, ale tezko jsem je shanel.Normalne me ty boty delaji stastnym. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem Lou
Leviathan Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 panedge ty si Dabel. Mam rad tvoje posty. Inspirativne
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 ivane skvelé, už mi chýbalo že si dávno nepostnul sem nič nového
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Dík, to bol este zimný nákup, ale už je vhodný čas obuť ich
panedge Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 panedge ty si Dabel. Mam rad tvoje posty. Inspirativne Dekuju
Bells Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Škoda, že jsem nevyvětral Tubulary, měli bychom s přítelkyní těch proužků víc a jak se říká čím víc pruhů, tim víc Adidas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Tak napraveno Prý už jsem fakt totální magor, když si fotím hodinky a následně ještě boty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Tri dny v kuse Karhu-ty boty nemaj chybu.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 http://bataheritage.com/bata-bullets.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Tri dny v kuse Karhu-ty boty nemaj chybu. Jak bytostně nesnáším klasické AirMax s bublinou, tak ty Karhu jsou fakt super, řekl bych mnohem lepší stavba celé boty, nevypadají tak "humpolácky" a bez bubliny je to taky mnohem hezčí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se