Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Adidy speciale

Jak se do toho obouvá noha? Já tam nasoukal půlku chodidla a dál ani prd, ten otvor je na moji patu nějakej malinkej.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Včera mi konecne dorazily tolik očekávané NMD_R1, ale sem debil a místo 44EU sem vzal 44FR a sou mi tim pádem o 2/3 menší. Kdyby někdo chtel tak dejte vedet, nez je poslu zpět.

Cena 3799,-

3eb003931b362f0259edd8fc2f3b6ac9.jpge38dd40f3abce1aa1cdb0e3a12aab97c.jpg

Omluva modum za poloinzerat, diky za primhoureni oci

Odesláno

Dneska takhle: 

IMG_3694.JPG

Jak se nosí? Tuhle mi je prodavačka cpala ze to je prodejní trhák až jsem nad tím začal přemýšlet

Odesláno

Jak se nosí? Tuhle mi je prodavačka cpala ze to je prodejní trhák až jsem nad tím začal přemýšlet

Mě je teda nikdo necpal, zaujaly mě na první pohled. Na noze jsou jak bačkůrky, hezky lehký a není v nich vedro :)

Odesláno (upraveno)

Včera mi konecne dorazily tolik očekávané NMD_R1, ale sem debil a místo 44EU sem vzal 44FR a sou mi tim pádem o 2/3 menší. Kdyby někdo chtel tak dejte vedet, nez je poslu zpět.

Cena 3799,-

Omluva modum za poloinzerat, diky za primhoureni oci

Nechci do toho kecat, ale podle vsech ostatnich velikosti na stitku mi vychazi, ze 44FR = 44EUR

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

To jednak. A dvak nmd a ultraboosty jsou velikostně naprosto mimo všechny ostatní tenisky/boty. I když mám nohu a drtivou většinu bot 45, nmd a ultraboosty musím kupovat ve 46 2/3.

Odesláno

No už jsou 3 generace ultraboost a velikostně se navzájem liší o cca 1/2čísla (první a třetí jsou větší)

NMD se zase liší cca o 1/2 čísla verze primeknit(vetší) a mesh materialu(menší).

Je to alchymie...já už si obvykle online objednávam 2 velikosti a tu co mi nevyhovuje vracím.

Odesláno

Mě je teda nikdo necpal, zaujaly mě na první pohled. Na noze jsou jak bačkůrky, hezky lehký a není v nich vedro :)

Mam ich tiez, v modrej farbe. Su skvele no bohuzial sa mi po 3 mesiacoch skoro kompletne vytiahla farba a vyzeraju skaredo. No neviem, ci to bola moja chyba, ale predavacka hovorila, ze musim pouzivat kondicioner. Lenze ja som ich ani necistil, takze nemala preco zliezt farba. Mozno kedby sa tu niekto od fachu vyjadril..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...