Ragoon Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2018 kedze mam zapalenu achilovku a RW su pre mna momentalne nenositelne tak som si poriesil toto. Nech nenosim len tenisky Co je to za boty? Shanim neco takoveho (nejlepe v hnede) a tyhle vypadaj dost dobre.
Leviathan Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2018 Su to : All Saints District Bootsvcera dorazili. Su fakt pohodlne od prveho obutia. RW to samo nie je, ale neva.bacha: z boku je zips na lahsie obuvanie/vyzuvanie.velkost je: true to size
jore1 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Nové Loake Laxford mahoganyJsou pěkné, budeš spokojený. Mám ve stejné barvě Aldwych a Holborn a také velká spokojenost.
Sabbath Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Jsou pěkné, budeš spokojený. Mám ve stejné barvě Aldwych a Holborn a také velká spokojenost.Mohu se Tě zeptat jakou používáš barvu krému? Mám Mid Brown od Loake a přijde mi dost tmavý. Uvažuju nad Cognac od Saphir. Dík.
jore1 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Mohu se Tě zeptat jakou používáš barvu krému? Mám Mid Brown od Loake a přijde mi dost tmavý. Uvažuju nad Cognac od Saphir. Dík.Hele já to zase tak moc neřeším, většinou co mi příjde pod ruku v odpovídající barvě, koukal jsem do bedynky, kde mám krémy a kartáče, Mid Brown od Loake je již skoro prázdný( asi jsem ho dostal zároveň s Holborny), je tam, ale podobný Sigal Extra polish hnědý, taky skoro prázdný Saphir Medaille D´or Mahogany, ten je skoro nový a ještě je tam dosti vypatlaný(ten jsem ale kupoval ve Francii) Saphir Creme Surfine Cognac N°10. Já nejsem žádný leštič, mám rád pouze čisté boty, zrcadlit ve špičce se nemusím.
Sabbath Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Hele já to zase tak moc neřeším, většinou co mi příjde pod ruku v odpovídající barvě, koukal jsem do bedynky, kde mám krémy a kartáče, Mid Brown od Loake je již skoro prázdný( asi jsem ho dostal zároveň s Holborny), je tam, ale podobný Sigal Extra polish hnědý, taky skoro prázdný Saphir Medaille D´or Mahogany, ten je skoro nový a ještě je tam dosti vypatlaný(ten jsem ale kupoval ve Francii) Saphir Creme Surfine Cognac N°10. Já nejsem žádný leštič, mám rád pouze čisté boty, zrcadlit ve špičce se nemusím. Díky. Taky nejsem leštič, jen je nechci příliš ztmavit.
zrno Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Jestli nchceš ztmavit tak max odstín tan , nebo zvolit bezbarvý.
leebauer Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Jak tady proběhly moony, rocesky nebo gerlachy, tak jsem si vzpomenul že v sedmdesátkách jsem nosil tuleňky. Kurňa to byla móda.
StefanM Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) https://www.massdrop.com/buy/loake-aldwych-captoe-oxford?1=1&utm_placement=13&referer=ZQG3K4&mode=guest_open&utm_campaign=Automated%20Daily%20Promotional%202018-02-02&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily%20Promotional&utm_content=1517569142323.054117884420194237826056 Loake Aldwych Captoe Oxford na Massdrope Upraveno 2. února 2018 uživatelem StefanM
Muffik Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Príprava na spring/summer Tu podrážku bych neskous' a těch dírek je tam na mě taky trochu moc.
ivan_989 Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Podrazka je ok, chcel som vyskusat trocha kontrastny ulet. Ale tych dierok je fakt jaksi navyse. Uz chapem preco k tomu pribalili aj obuvak
Mcmartini Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Moje prvé Cheaney (model Godfrey D). Už som po nich dlho pozeral, len v decembri nemali nikde moju veľkosť, asi pred 2 týždňami naskladnili. A hneď som našiel posledný kus v mojej veľkosti, dokonca v zľave - 30%
Muffik Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Moje prvé Cheaney (model Godfrey D). Už som po nich dlho pozeral, len v decembri nemali nikde moju veľkosť, asi pred 2 týždňami naskladnili. A hneď som našiel posledný kus v mojej veľkosti, dokonca v zľave - 30% Parádní!
Mikefux Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 "Iniki" - Hodně příjemné překvapení a to jsem spíše na klasické tenisky a těmhle moderním jsem odolával. Akorát lituju, že jsem nevzal už ty původní v červené.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Príprava na spring/summerPotkal jsem tudle manika, ten mel bundicku z petek do pasu, ta mela kapsicku a v ni byl nasitej vixlajvantovej bilej kapesnicek. Boty mel hodne podobny. Upraveno 5. února 2018 uživatelem Zmizík
ivan_989 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 nojono, chcel som nieco co bude mat trocha sportovy nadych, bude to pohodlne a zaroven to bude mat aj nejaky smrnc. Uvidim jak sa v tom bude chodit, to ma zaujima najviac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se