Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 36 minutami, Strocek napsal:

Nejsou to podkolenky... By bylo dobrý nastudovat rozdíl a možná otevřít i ten odkaz a bylo to jenom pro ilustraci za kolik dou Guči fusekle 

To bylo jen pošťouchnutí proč k tomu kupovat předražený guči fusekle. Kupuješ jen logo. Ale moje peníze to nejsou :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Humanzero napsal:

sorry ale proč k těm sneakersům nosíš podkolenky??

A proc nosis kecky na zip?😂. Bude me pade. Od 18 let se motam kolem motorek,skate,kola,HC a k teniskam podkolenky je naprosto v poradku. Dickiesky krataky a vysoka ponozka je porad muj oblibenej outfit. Ale chce to asi nakouknout trosku dal,abys byl v obraze😉

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, TLD napsal:

A proc nosis kecky na zip?😂. Bude me pade. Od 18 let se motam kolem motorek,skate,kola,HC a k teniskam podkolenky je naprosto v poradku. Dickiesky krataky a vysoka ponozka je porad muj oblibenej outfit. Ale chce to asi nakouknout trosku dal,abys byl v obraze😉

Co je špatnýho nebo divného na keckách na zip? Klidně elasťaky každý ať si nosí co chce. Jen mě udivuje proč  kupoval fusekle s logem, když ty samý koupíš v H&M třeba. Nejsou to žádný ručně pletený ponožky . Ale jak jsem psal moje peníze to nejsou ať si každý utrácí za co chce. Ono vlastně co je správně nosit a nenosit blbost vytvořená časopisy, firmami a “celebritama” a placenejma celebritkama. 

Odkaz ke komentáři

Já to nechtěl hned zmínit, ale v dalším jsem upřesnil, proč boty a k tomu fusky se stejným logem. K podkolenkam nic nemám i když je sám nenosím. Naopak jsem rád když vidím lidi ne v jednom. Ale to je max Praha u nás. Můj názor …

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Humanzero napsal:

Jen mě udivuje proč  kupoval fusekle s logem, když ty samý koupíš v H&M třeba

Prečo kupovať BMW keď môžeš mať Skodu, prečo kupovať Rolex keď môžeš mať Certina, prečo kupovať Sony keď môžeš mat Sencor, prečo kupovať Plzeň keď môžeš mať... atd

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, ivan_989 napsal:

Prečo kupovať BMW keď môžeš mať Skodu, prečo kupovať Rolex keď môžeš mať Certina, prečo kupovať Sony keď môžeš mat Sencor, prečo kupovať Plzeň keď môžeš mať... atd

Když to nemá přidanou hodnotu je to pozérství a statusový život. Je kvalitativní rozdíl mezi Rolexem a Certina i ostatním uvedeným. Ale není kvalitativní rozdíl, nebo jen minimální mezi ponožkama Gucci a H&M. Ta cena tomu neodpovídá. Nebo myslíš že Continentaly na BMW jsou lepší než  na škodě? Nebo deštník?Nebo kobereček? Jsou věci který nejsou unikátní a nedávají smysl je kupovat. Ale když Jo tvoje money:)

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Humanzero napsal:

Když to nemá přidanou hodnotu je to pozérství a statusový život

S tým sa dá len súhlasiť. Ale ta pridaná hodnota môže byť vnímaná aj subjektívne až iracionálne  :)

Odkaz ke komentáři

To není přidaná hodnota. To už upřednostňuješ logo před kvalitou. To už jsme na tenkém ledě. Nikoho nepoučuju. Cucinelli je kvalitní značka většinou bez loga. Tam nosíš kvalitu, ty to víš a ostatní ti můžou být víš kde. Ale LVMH brandy a spol jsou výrobny peněz co vytváří chtěný produkty. Ponožky? Marže 95%. Proč by to nedělali? To u bot nemají :)

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Humanzero napsal:

To není přidaná hodnota. To už upřednostňuješ logo před kvalitou

Sak par príspevkov dozadu si sa čudoval jak si niekto môže kúpiť boty a nepozná poriadne značku (cize neuprednostni logo pred kvalitou). A teraz zase je zle keď človek značku pozná a uprednostní ju. Keby som sa riadil tvojim prístupom asi doteraz chodím bosy  😁

Odkaz ke komentáři

Však je to lepší varianta, ale u dražších  věci nejdu naslepo podle YouTube ale něco si o značce zjistím. Jinak samozřejmě bottega je skvělá volba. Beru to tak, že lidi toho nakecají na netu mraky, ale peníze to jdou moje.

Upraveno uživatelem Humanzero
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Humanzero napsal:

Jinak samozřejmě bottega je skvělá volba.

to je dobra sprava, dakujem :) takze mozem sa vykaslat na to, ze vypadaju trochu  jak papuce ? Mne staci ze to je pohodlne, kvalitne, ako vravim znacku som nepoznal. Ale nejako som predpokladal ze to asi nebude odpad, ked to aj nieco stalo (aj v zlave).

V mojom svete su statusove boty trebars LV, VLTN, Balmain atd ktore su otapetovane logami a znackami. Ci uz CP alebo Bottega , nemaju na sebe bud nic alebo malicky napis, a to mi vyhovuje. A keby na sebe mali namiesto Bottega trebars Bugatti, a boli by to identicke boty, bolo by mi to uplne fuk.

Odkaz ke komentáři

Statusové a nestatusové to je na hodinové eseje:) samozřejmě jsou drahé značky které neřeší loga protože lidi kupují kvalitu a jsou tu desítky let. Měli by to být nedostupné značky pro většinu , ale slevami si jen kazí jméno a prestiž. Pak je tu nižší kategorie youberské značky kvalitní ale jde jim jen money čím víc money..,Gucci, Balenciaga a skoro vsechny korporátní značky. Je tam kvalita Ake když to vidíš na každým , půlka navíc z tržnice…a pak čínský jakože kvalitní značky Hilfiger, Gant, Kors, Guess, Armani Jeans a spol. Jako ať si každý dá peníze za co chce. Když je budeš nosit dobře vypadají skvěle. Já bych je nosil naboso vyhrnuty nohavice nebo krátký kalhoty. Ale nenech si do toho kecat a užívej je:))

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, ivan_989 napsal:

takze mozem sa vykaslat na to, ze vypadaju trochu  jak papuce ?

Toto si musis zodpovedat sam. Znacka, neznacka.... Ja by som si nieco take neobul, aj keby mi za to platili. No ale, ja som stara konzerva, ktora naraz kupuje niekolko kusov rovnakych jeansov (Levi's), "botasiek" (Geox), triciek (cityzen), oblekov (ano, mam 3ks identickych ciernych "sportovych" oblekov) atd... 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Humanzero napsal:

Když je budeš nosit dobře vypadají skvěle. Já bych je nosil naboso vyhrnuty nohavice nebo krátký kalhoty.

OK, takze podkolienky k nim teda neodporucas ? Kupil by som v HandM 😅

před 3 minutami, EpsteinBarr napsal:

ja som stara konzerva,

napodobne :) ale ked som obisiel Humaniky, Geox, atd a vsetko co som skusil bud tlacilo, drhlo, bolo male alebo velke alebo sa pri chodzi vyzuvalo atd., tak ma to prestalo bavit. A  reku teda skusim nieco fajnove, ze ci na tom nieco fakt je. No a vypada ze je  :)

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Humanzero said:

...ale něco si o značce zjistím.... Beru to tak, že lidi toho nakecají na netu mraky...

hmm, ale uprimne by ma zaujimalo, ako si nieco o znacke zistis?

"Oficialne" informacie su len marketing, a prave tie realne skusenosti konkretnych majitelov su pre mna asi najrelevantnejsie. Pripadne nejake testy doveryhodnych webov. Samozrejme ako pises, na webe ludia nakecaju p.covin, treba sa v tom vediet nejak zorientovat, oddelit zrno od pliev..

Najlepsie aj tak je to osahat vlastnymi rukami resp. skusit na vlastnych nohach. Nastastie tie internetove nakupy sa daju (povacsinou) vratit.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, bluman napsal:

hmm, ale uprimne by ma zaujimalo, ako si nieco o znacke zistis?

"Oficialne" informacie su len marketing, a prave tie realne skusenosti konkretnych majitelov su pre mna asi najrelevantnejsie. Pripadne nejake testy doveryhodnych webov. Samozrejme ako pises, na webe ludia nakecaju p.covin, treba sa v tom vediet nejak zorientovat, oddelit zrno od pliev..

Najlepsie aj tak je to osahat vlastnymi rukami resp. skusit na vlastnych nohach. Nastastie tie internetove nakupy sa daju (povacsinou) vratit.

Jak píšeš, pokud si to nemůžu vyzkoušet v obchodu a kupuju přes net tak zkusím a můžu vrátit. Navíc každý máme jinou nohu a i šířka boty rozhoduje. Většinou jsem objednaval i dvě velikosti. Jednou jsem sako vybíral na pět zásilek museli ze mě šilet:))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...