Diamondking Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 32 minutami, African napsal: 620 Éček už je ovšem dobrá petelice za botu Za dvě boty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna No dnes by som asi už nedal toľko za ne. Aj keď ma teraz láka vyskúšať "ponozkove" sneakers B.C. co stoja ešte viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna před 45 minutami, Diamondking napsal: Za dvě boty Aha, tak to už se docela dá 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna V 12. 12. 2024 v 15:05, LukeD napsal: Zdravím, borci. Potřeboval bych od vás tipy na obuv, ve které budu v práci trávit 12 hodin denně celkem v zápřahu, tj. pořád nějaké lítání tam a zpět. Ideálně tudíž příjemné na chození i v takhle dlouhém časovém horizontu plus samozřejmě prodyšné, aby dobře dýchaly, resp. alespoň částečně pouštěly ven nahromaděný pot. Nakoupeny už mám kvalitní ponožky z merino vlny - teď potřebuju to nejdůležitější. Dík moc předem. skusenost nemam, mozno skus pozriet tu https://www.redwingshoes.com/work/worx/?prefn1=Gender&prefv1=Mens&start=0&sz=24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna nechal jsem "oživit" boty u botydelajcloveka.cz 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 2 hodinami, vanderB. napsal: nechal jsem "oživit" boty u botydelajcloveka.cz Pekny. To jsou ty F.. F … neco? Shora bych videl urcitou podobu s mejma Scarpama. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Jj, Fracap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno včera v 10:17 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 10:17 Po vela vela rokoch opat Dr.Martens, ale hlavne made in England. na svatby, pohreby, tieto ma uz preziju 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno včera v 12:14 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:14 před 1 hodinou, Harwey napsal: Po vela vela rokoch opat Dr.Martens, ale hlavne made in England. na svatby, pohreby, tieto ma uz preziju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno včera v 19:33 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 19:33 před 9 hodinami, Harwey napsal: Po vela vela rokoch opat Dr.Martens, ale hlavne made in England. na svatby, pohreby, tieto ma uz preziju A paty dobrý? Mladej tam měl uvnitř tak ostrý hrany že by to fiklo snad achilovku. Na prasáka jsem to brousil smirglem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Uplne v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami před 10 hodinami, Harwey napsal: Po vela vela rokoch opat Dr.Martens, ale hlavne made in England. na svatby, pohreby, tieto ma uz preziju Mně po pravdě Made in England Gibson shoes moc dlouho nevydržely, cca 4 roky, pak šli do kytek. Nicméně jsem nedávno narazil na informaci, že je pro ně zase vyrábí NPS fabrika(NPS, Solovair, Gripfast) a Rose Anvil je posledním videu také chválil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Mam ich na striedacku s x dalsimi teniskami a topankami, takze do rakvy hadam vydrzia:) su to klasika Vintage 1461 Quilon Leather Oxford Shoes s vyrobou tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Cobbs lane shoe factory je doslova za rohem od NPS, ale kdo ví, každopádně kvalita šla nahoru NPS Shoes: https://www.google.com/maps/place/NPS+Shoes+%26+Solovair+-+Factory+Shop+%26+Factory+Tour/@52.2564747,-0.672048,17.29z/data=!4m6!3m5!1s0x4877a41909dc448f:0xf04ddad9f383e369!8m2!3d52.2560245!4d-0.669843!16s%2Fg%2F1thq06qj?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDExNC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Já si včera udělal radost svýma prvníma Converskama zvolil jsem nakonec černý, nízký, kožený. Původně jsem chtěl vysoký ale ty mi nějak nesedly.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se