Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslíš Converse? Já zkusil i různý napodobeniny, ale nikdy to nebylo ono (teď nemyslím za stovku od ťamanů...) Na origo Converse ta guma není zas tak tenká a znatelně pevnější, vydrží podstaně dýl... Je to taková klasika co se vyrábí už X desítek let furt stejně - takový Moonwatche v botách :-) 

Myslím Converse...

Odesláno (upraveno)

organic: ta kůže vypadá fakt dobře, docela tenká, tak akorát... ta podrážka je z čeho?

podrážka je nějaký polyurethan, bota je good year welt construction, takže, když podrážku ochodíš, pošleš boty do USA a oni ti našijou novou.

pokud tě to zajímá, mrkni na stránky výrobce, je tam hodně informací. Tyhle boty jsou kult, mají svá fóra, fanoušky...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Mokasíny po tátovi, kterej je před 20 lety koupil v bazaru  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já taky nosím conversky, klasické nízké, a jelikož jsou bílé a já mám rád čisté boty, tak cca po roce a zhruba 10 praních jsou stále jako nové, já jsem s kvalitou spokojen.

Nicméně přítelkyně si koupila ty samé conversky na netu, v seriozně vypadajícím eshopu, a přišly fejky. Asi bych to nepoznal, kdybych neměl vedle sebe své originály, ale po bližším prozkoumání byla kvalita úplně někde jinde, takže bacha na to.

Jinak na slušnější nošení k džínům mám takové casual bugatti, gucci a k tričku si vždycky koupím na Hatích v outletu AirMaxy, hi-top Adidy apod.

Poslední dobou ale nejraději nosím mokasíny Vans, neskutečně pohodlné botky...

ratavulcsuedebrown001.jpg

Odesláno

No asi souhlasím, koupil jsem dceři černé kožené semiš Conversy a po roce jsou roztržené ve švu u tkaniček - cca 5cm díra. Takže už u mne skončily. Za ty prachy jsem měl koupit raději Dr.Martens...že já debil jsem se nechal ukecat. Ještě že to neviděl děda, který dělal obchoďáka Baťovi.

No,vono s tema DM'S uz to taky neni davno vono,mam troje,jediny(model 1460) mam asi 8let,jeste made in England,dalsi dvoje mam asi 3-4roky,staly oboje kolem trojky,ale ta kvalita uz je uplne jinde.Kamos nosil 1460 11let,pak koupil novy a po roce noseni je zahodil...takze uz taky zadna slava.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Organicu organicu, kvůli tobě jsem utratil sedmičku za Moc-Toe Oro-Legacy ale nelituju, jsou skvělý. Příšerně tlačej úplně všude, prej se to rozšlápne, říkal ten kolík v krámku.

Odesláno

Organicu organicu, kvůli tobě jsem utratil sedmičku za Moc-Toe Oro-Legacy ale nelituju, jsou skvělý. Příšerně tlačej úplně všude, prej se to rozšlápne, říkal ten kolík v krámku.

Nez sem ten nazev precetl,trvalo to asi minutu,ale jak je v nazvu zlato,musej to bejt nobl krapy:-)

Odesláno

...hmm, tak to je zlé. Jsem nevěděl. Já je nosil 1460 cca 11-12 let a pak jsem odtrhl na stavbě podrážku na patě, která zůstala šprajclá pod jakýmsi železným rantlem.

ja je nechci hanit,dlouho a rad jsem je nosil,treba jsem mel smulu,ale stary dobry Martensky uz od toho necekej..

Odesláno

loni na podzim, téměř touhle dobou, se tu řešily tyto super botky

Traveller byl ten šikula, který je objevil, tak se chci zeptat, protože jsem je zase našel, že se pořád prodávají a protože potřebuju podzimně-slabozimní botky, tak jsem si na ně vzpomněl

přidal by se někdo k jejich nákupu?

Odesláno

ja je nechci hanit,dlouho a rad jsem je nosil,treba jsem mel smulu,ale stary dobry Martensky uz od toho necekej..

já sem k tomuhle celkem skeptickej, je jasný že Made in England asi bylo lepší a sám mám jedny DM En doma, ale podobně si ťukali lidi na čelo když sem před šesti lety koupil Steelky a všude kolem mě lítali žraloci... no ve zkratce přežily kotel Iron Maiden, Rammsteiny, fesťáky a mají na krku 4 roky nošení takřka denně 7/365... jsou sice odřený a urvaly se mi nitě na přešitý špici ale držej

Odesláno

Zrovna onehdá jsem přemýšlel o tom, že bych svoje cca 20! let staré 1460ky (stále ještě drží) obměnil za nějaké nové, zaujaly mě např. Dr. Martens Triumph-1460 8 Eye Boot, ale po opakovaných výtkách na současnou kvalitu jsem na to rezignoval. Tak jsem si alespoň do práce koupil Loaky (zatím jsme ve fázi sbližování, já se je snažím obměkčit a ony jsou proti :lol2:).

Odesláno

Zrovna onehdá jsem přemýšlel o tom, že bych svoje cca 20! let staré 1460ky (stále ještě drží) obměnil za nějaké nové, zaujaly mě např. Dr. Martens Triumph-1460 8 Eye Boot, ale po opakovaných výtkách na současnou kvalitu jsem na to rezignoval. Tak jsem si alespoň do práce koupil Loaky (zatím jsme ve fázi sbližování, já se je snažím obměkčit a ony jsou proti :lol2:).

No,ja uz pomerne dlouho produkci DM'S nesleduju,ale hadam,ze to uz "nesmrtelny" boty davnou nejsou,navic za trojku a vejs,co za ne chtej,uz se daj poridit hezky papuce:-)

Odesláno

No,ja uz pomerne dlouho produkci DM'S nesleduju,ale hadam,ze to uz "nesmrtelny" boty davnou nejsou,navic za trojku a vejs,co za ne chtej,uz se daj poridit hezky papuce:-)

On to asi nebude problém jen Martensek, mám ze stejné doby ještě Gladiatory, takové atypické, vypadají spíš jak farmářky a taky zatím drží. Pokud bych koupil nové, asi bych na 20 let života moc nevsadil. Teď jsem zvědav na ty Loaky (ačkoli samozřejmě je to úplně jiná sorta), jak vydrží.

Odesláno

Denim heads muzu doporucit, skvelej kram, majitel ochotny a rozumi tomu co prodava, ja mám od nej trika Armour lux, ohledne tech bot se urcite domluvis (pokud nebude mit skladem).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...