Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Vlastně si uvědomuju, že plíseň mě zatím nikdy nechytla v Meindlech.....................Ony vlastně asi líp větrají, protože hned po záruce se mi na obou roztrhl svršek a odlepily se podrážky

Tomu nemohu ani věřit. Meindl boty používám víc jak 10 let, samozřejmě, že ne jedny. Takřka polovinu roku je nesundám z nohou, potřebuji je každodenně, trávím mnoho hodin u vleků a tak vyžaduji kvalitní boty. Za ty roky jsem neměl žádný problém, nepřetrhly se mi ani tkaničky. Tu samou značku má poměrně dlouho i manželka, kdyby nepřesápla tkaničky, neměla by také žádnou vadu. Tkaničky za vadu jaksi nepovažuji, chyba bude jinde  :D .

Odesláno

Zdar panove, potreboval bych sandale nebo nejake takove prodysne boty na leto.. Na kolo, smajdani do prace, obcas vylet obcas sport a hory..nejlepe neco co bude po par vyletech mozne i zout, aniz by to melo dopad na okoli a co nejvic pohodlne..dik za doporuceni

Pro sandále chodím do zdravotnických potřeb, do lékárny. A kvůli okolí používám pudr od Alpy se sírou.

Odesláno

Tomu nemohu ani věřit. Meindl boty používám víc jak 10 let, samozřejmě, že ne jedny. Takřka polovinu roku je nesundám z nohou, potřebuji je každodenně, trávím mnoho hodin u vleků a tak vyžaduji kvalitní boty. Za ty roky jsem neměl žádný problém, nepřetrhly se mi ani tkaničky. Tu samou značku má poměrně dlouho i manželka, kdyby nepřesápla tkaničky, neměla by také žádnou vadu. Tkaničky za vadu jaksi nepovažuji, chyba bude jinde  :D .

Píšu to nerad Snowe, ale chyba je u Meindlu, viz. post #981 - nejlevnější AKUčka mi po 13 letech pořád šlapou. Ty moje Meindly jsou nízké vycházkové kategorie A, ty máš u vleku určitě odolnější modely, ale já ty své taky nosil v souladu s jejich určením. Teď je teda nosím dál, akorát už nejsou tak reprezentativní - padlo na ně skoro půl tuby Freesole  ^_^

• po měsíci...
Odesláno

Pánové, dáte mi prosím typ na lehké outdoorové kotníkové boty?  nechci v nich dělat žádné výstupy ani dlouhé tůry..ale po pár letech jsem opět propadl geocachingu a někdy cesta za šipkou obnáší les, bahno, skalnatý kopec a pod.. cenu si představuju do 3k .... díky za typ

Odesláno

anzto jsem buran, tak v cervnu nazuju crocsy a v zari je zezuju..

Mam uplne ty stejne, chvili se v tom chodit da, ale poti se mi v nich nohy. V zadnych botach s tim problem nemam, jen v techto crocsech :)

Odesláno

No, nemam s Merrellem dobre zkusenosti.. Mel jsem dvoje, oboji mely problem ve stejnem miste - slo o stejny typ Chameleon Wrap Slam. Prvni jsem reklamoval, druhe jsem si nechal, jsou pohodlne. Tak snad budou tve v pohode. 

Odesláno

Merell jsem měl Chameleony a musel jsem je reklamovat, protože se začala rozpadat podrážka. Reklamace uznána a já blbec jsem si vybral znovu Merelly a po půl roce to samé. Nechal jsem si je a od té doby o nich nechci ani slyšet. Špatná zkušenost. Teď už jenom AKU nebo Meindly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...