StefanM Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 (upraveno) Chlapi, kvalita Batu tu bola diskutovana opakovane. Ja mam zopar topanok od nich druhu sezonu a zatial v pohode. Osobne si radsej kupim topanky za 40 na jednu-dve sezony ako 200 eurove na pat sezon. V konkurencii napr. Humanicu a Reno je pre mna Bata lepsi. Preto som si kupil aj tieto. Viete mi poradit, ci ich mam dat podlepit gumou alebo v pohode nosit a po nejakom case podlepit? edit: skor nez som dopisal prispevok, objavili sa nove odpovede. Dakujem Upraveno 12. července 2014 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Já souhlasím s Warann. Tato kožená podrážka je nevyměnitelná. A jestli se "prochodí", oprava buď nebude možná vůbec nebo složitě.....A prochodit se může při denním nošení klidně za pár měsíců, v závislosti na terénu ale i kvalitě kůže na podrážce.Tj. já bych tento typ nechal podrazit gumou určitě co nejdříve.Jinak více o botách s koženou podrážkou lze nalézt např. zde:http://www.muzivcesku.cz/jak-pecovat-o-kozene-podrazkyhttp://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 (upraveno) Chlapi, kvalita Batu tu bola diskutovana opakovane. Ja mam zopar topanok od nich druhu sezonu a zatial v pohode. Osobne si radsej kupim topanky za 40 na jednu-dve sezony ako 200 eurove na pat sezon. V konkurencii napr. Humanicu a Reno je pre mna Bata lepsi. Preto som si kupil aj tieto. Viete mi poradit, ci ich mam dat podlepit gumou alebo v pohode nosit a po nejakom case podlepit? edit: skor nez som dopisal prispevok, objavili sa nove odpovede. Dakujem Já souhlasím s Warann. Tato kožená podrážka je nevyměnitelná. A jestli se "prochodí", oprava buď nebude možná vůbec nebo složitě.....A prochodit se může při denním nošení klidně za pár měsíců, v závislosti na terénu ale i kvalitě kůže na podrážce.Tj. já bych tento typ nechal podrazit gumou určitě co nejdříve.Jinak více o botách s koženou podrážkou lze nalézt např. zde:http://www.muzivcesku.cz/jak-pecovat-o-kozene-podrazkyhttp://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/J.Podlepit co nejdříve, pokud možno hned. IMHO podrážka se může ochodit asymestricky a pak už může mít problém s podlepováním (musela by se brousit, aby se vyrovnala atd.). Upraveno 12. července 2014 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Odnesiem ich obuvnikovi. Dakujem za rady. V buducnosti sa nakupu kozenej podrazky v danej cenovej kategorii budem vyhybat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Štefane já bych nepropadal skepsi. Když Ti je šikovně podlepí, nebude to ani vidět a můžou docela dobře posloužit. A mimochodem jsou celkem pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 (upraveno) Možná už to tady někdy proběhlo, nenašel jsem. ideální pro někoho kdo má Loake, G-shocky (čelo za to? ) a chuť na víno slabší povahy úzkostlivě pečující o své boty více než o své dítě nedívat! edit - v případě že jsem levej na vkládání videa (dost možný) tak nic neuvidíte: Upraveno 12. července 2014 uživatelem tommas4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Pro někoho jako já, tj. s úchylkou na (čišté a vyleštěné) boty, zajímavá cena, o ca 1200,- Kč méně než obvykle:http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandid=6&shoeid=8127Normálně se za ty peníze dá koupit tak prázdná truhla: http://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/valet-boxes-gift-sets-price-asc/products/presentation-valet-box-cherry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Taky jsem na to koukal (jeden z mých oblíbených obchodů), tak mě to aspoň inspirovalo k provětrání a vypucování části botníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Taky jsem na to koukal (jeden z mých oblíbených obchodů), tak mě to aspoň inspirovalo k provětrání a vypucování části botníku. Do fitka a na behani jsou ty se strapcema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Do fitka a na behani jsou ty se strapcema?Jak jinak , Ne, bežecký boty, adidasky, tretry na kolo, brusle a pod. jsem nekrémoval, takže zůstaly v botníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Do fitka a na behani jsou ty se strapcema? Píše "části botníku"!!!Ty máš takové se střapcema na běhání či z čeho tak soudíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Píše "části botníku"!!!Ty máš takové se střapcema na běhání či z čeho tak soudíš? Podle profilovky to tak vypada....sorry musel jsem :-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Právě mi dorazily Novesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Musím se pochlubit zatím bez obrázku. Včera jsem byl po roce čekání u ševce Mravence na zkoušce bot. A je to neskutečnej pocit říkat si co a jak, kde to tlačí a kde se to má upravit. Za týden by měly být hotové tak sem hodím fotku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Podle profilovky to tak vypada....sorry musel jsem :-D:-DJj, beham v nich na socialku a zpatky do herny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Jj, beham v nich na socialku a zpatky do herny. Tak proto ti tu gumu ze střechy nikdo nesundá Svejm se nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak proto ti tu gumu ze střechy nikdo nesundá Svejm se nebere Presne tak..I Romove jsou fer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Dnes jsem si rozhodl, že skočím do semišek Loake Sahara ( přišli mi jako ideální botky na léto a navíc ta cena mne lákala) , ale po vyzkoušení klasické velikosti tzn. při šířce F velikost 6,5 ouha něco je špatně. Boty jsou hrozně široké tudíž mi v nih noha vůbec neseděla.U Lennox mě štve oranžová podržka. Tak vybírání co jiného prostě jsem chtěl odejít s botama . Tak jsem zkusil Naylory na které jsem si dlouho brousil zuby, ale druhem kopyta vůbec neseděli na jedné noze. Tak přemýšlení co vzít, zvažoval jsem tedy botky v barvě Tan takže Aldwych nebo Buckingham. Aldwych za mne v reálu nic moc a Buckingham zavrhnuto přílišná podobnost s loake bailey. Takže ač jsem to nečekal tak volba padla na Fearnley Navy Suede, které jsem rovnou poladil o lepší tkaničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Fakt pěkné botky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Dnes jsem si rozhodl, že skočím do semišek Loake Sahara ( přišli mi jako ideální botky na léto a navíc ta cena mne lákala) , ale po vyzkoušení klasické velikosti tzn. při šířce F velikost 6,5 ouha něco je špatně. Boty jsou hrozně široké tudíž mi v nih noha vůbec neseděla.U Lennox mě štve oranžová podržka. .Dobrej kousek, ale jelikož se evidentně nebojíš kombinovat, nebál bych se ani těch Lennoxů. Btw. měl jsem ten samej problém se Saharama, koupil jsem je, ale byly mi pekelně široký, vůbec neseděly a tak jsem je pustil. Pokud máš užší nohu, tak Lennoxy sedí úplně super, dobře se v nich chodí a guma celkem drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se