Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Wanderer-dají,ale asi ne s těma co máš na sobě.Musej bejt užší,jiný barva,nejlíp úplně tmavej denim s třeba oranžovou nití a určitě jiný ponožky.

Co takhle? Ta vínová k nim sedí asi líp, ne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě foto, příprava na zimu. Dneska přišly... Myslím, že do města to bude o dost lepší než Meindl. Mám z nich radost, obavy, že guma na podrážce bude moc měkká, se nepotvrdily.

Odkaz ke komentáři

S těma fuseklema to máš už moc barevný, leda bys byl černoch, pak by ti to ladilo.

Nafotil jsem to na zkoušku, pro místní kritiku, ta modrá souhlasím. Ale ta kombinace s vínovou se mi docela líbí. Když se k tomu vezme podobný odstín košile s ponožkama?

Teda, až když jsem ty dvoubarevný boty pořídil, tak jsem teprve zjistil, jaká je to věda...

Loake Hyde?

Jojo, ještě mám vyhlídnuté Bedfordy.

Odkaz ke komentáři

tak hlavne ty kalhoty musí byt slim fit, slim leg, jinak budes za kaspara. To ve kterých jsi foceny, tak ty urcite ne teda.

Ale ty kalhoty jsou slim fit, asi dost zkresluje objektiv, jak jsem to fotil zblízka, ale dole jsou fakt docela úzký... 

ty džíny před tím, to byl úlet, to beru...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...