JaRooN Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Týden staré botky od značky Josef Seibel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Wanderer-dají,ale asi ne s těma co máš na sobě.Musej bejt užší,jiný barva,nejlíp úplně tmavej denim s třeba oranžovou nití a určitě jiný ponožky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Tak co, dají se kombinovat s modrými džínami?Tak urcite.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Wanderer-dají,ale asi ne s těma co máš na sobě.Musej bejt užší,jiný barva,nejlíp úplně tmavej denim s třeba oranžovou nití a určitě jiný ponožky.Alespoň užší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Hmm, koukám, že je zase zastrčím na dno skříně, tam kde byly a budu muset vyrazit do obchodu. Užší modré jsem dvoje nedávno vyhodil, roztrhal jsem na motorce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Pockej rok a bude to ok. Ted jsou "IN" uzky, ale za rok prijde zase nekdo s sirsima a vsechno se bude menit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Já mám stejně pocit, že mi doma vydržely jen proto, že s nima blbě řadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Wanderer-dají,ale asi ne s těma co máš na sobě.Musej bejt užší,jiný barva,nejlíp úplně tmavej denim s třeba oranžovou nití a určitě jiný ponožky. Co takhle? Ta vínová k nim sedí asi líp, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 A ještě foto, příprava na zimu. Dneska přišly... Myslím, že do města to bude o dost lepší než Meindl. Mám z nich radost, obavy, že guma na podrážce bude moc měkká, se nepotvrdily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 S těma fuseklema to máš už moc barevný, leda bys byl černoch, pak by ti to ladilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 A ještě foto, příprava na zimu. Dneska přišly... Myslím, že do města to bude o dost lepší než Meindl. Mám z nich radost, obavy, že guma na podrážce bude moc měkká, se nepotvrdily.Loake Hyde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 S těma fuseklema to máš už moc barevný, leda bys byl černoch, pak by ti to ladilo.Nafotil jsem to na zkoušku, pro místní kritiku, ta modrá souhlasím. Ale ta kombinace s vínovou se mi docela líbí. Když se k tomu vezme podobný odstín košile s ponožkama? Teda, až když jsem ty dvoubarevný boty pořídil, tak jsem teprve zjistil, jaká je to věda... Loake Hyde?Jojo, ještě mám vyhlídnuté Bedfordy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Jinak ja bych nosil k těm Sloane tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Jinak ja bych nosil k těm Sloane tyto:To je přesně ono! Nic proti barevným ponožkám, ale musí to mít hlavu a patu a hlavně, ten správný odstín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Anebo to zkusit bez ponožek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 rád nosím barevné ponožky a kombinací se nebojím, ale k těm Sloane mi ty barevné moc nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Jinak ja bych nosil k těm Sloane tyto: Jojo, ty mám a ty k nim taky nosím. Zatím mi to taky přišlo jako nejlepší kombinace. Někdy to s nima vyfotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 stejne je to odvaha, takovyhle boty nosit.. v amsterdamu mozna, ale tady... .. obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Co takhle? Ta vínová k nim sedí asi líp, ne?Kdyz pominu ty ponozky, tak hlavne ty kalhoty musí byt slim fit, slim leg, jinak budes za kaspara. To ve kterých jsi foceny, tak ty urcite ne teda. Jinak boty dobry a je fajn takhle rozzarit ulice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 tak hlavne ty kalhoty musí byt slim fit, slim leg, jinak budes za kaspara. To ve kterých jsi foceny, tak ty urcite ne teda. Ale ty kalhoty jsou slim fit, asi dost zkresluje objektiv, jak jsem to fotil zblízka, ale dole jsou fakt docela úzký... ty džíny před tím, to byl úlet, to beru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se