zrno Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 KFL . ty "číny" jsou boží , myslím, že bude maximálně spokojená :-) Ja problem s loake vyřešil jednou pro vždy ? dal jsem je tátovi ať je dodělá :-D Btw v tejdnu jsem měl v ruce spodkovou kůži strženou z loaků a srovnával jsem jí s kůží z český koželužny. Nebe a dudy ta loake je prostě měkký bláto . Takže když už loake tak na gumě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 To jsou nějaký Pegasy ?Nike Internationalist Leather Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 KFL . ty "číny" jsou boží , myslím, že bude maximálně spokojená :-) Ja problem s loake vyřešil jednou pro vždy ? dal jsem je tátovi ať je dodělá :-D Btw v tejdnu jsem měl v ruce spodkovou kůži strženou z loaků a srovnával jsem jí s kůží z český koželužny. Nebe a dudy ta loake je prostě měkký bláto . Takže když už loake tak na gumě :-)Jj, proto jsem bral černý už na gumě. Ale neházim flintu do žita - Chestery nosim každej tejden minimálně 1-2x a zatím podrážka drží. Totéž na "čínách", i když ty se podívají ven max 4x do měsíce. Samozřejmě ani jedny z nich nenosim za deště . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Goretex za dvanáct stovek... no sem na to zvědavej... Můžu se prosím zeptat na zkušnoest s nošenim? já je dneska koupil taky tak jestli jsem naletěl nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Já dostal hromadu HappySocks fuseklí a jsou fakt bezva . K tomu moje nejoblíbenější Loake Chester (Tan), který jsou asi nej ze všech mejch rámovek. Tak jsem si je včera objednal ještě v jednom exempláři, akorát černý a na gumě. boty1.jpg Ty Loaky vypadaj jinak, prostě dobře.Můžu se zeptat na trapnou otázku, máte už nějaké větší zkušenosti s opotřebením té podrážky?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Ty Loaky vypadaj jinak, prostě dobře. Můžu se zeptat na trapnou otázku, máte už nějaké větší zkušenosti s opotřebením té podrážky? DěkujiNemám . Žena ve svých nachodí výrazně víc - odhaduji, že od ledna ušly minimálně 400-500 km po asfaltu (žena denně nachodí kolem 10 km) a pořád drží. Nějaký obrus samozřejmě je, ale po počátečním šoku se to nějak - zdá se - ustálilo. Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 OK, stale hladam zimne boty. Skor k jeansom v cene okolo 100 eur.. zatial ma zaujalo par modelov od Palladium. Poradite aspon nejake stranky s peknym vyberom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 jankoxxx-me se hodne libej tyhle Jack Jones,mam od nich jedny desert boots a jsou to vyborny botky http://panske-boty.zoot.cz/na-zimu/hnede-kozene-kotnikove-boty-jack-jones-salt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Švy na podrážceVždy když koukám v prodejně Loake na boty s koženou podrážkou a vidím jejich švy (na podrážce), jak jsou na ráně, tak mě napadá, že musí jít jako první a hned. To mám od kamaráda ševce, prej ty švy se poničí hned a tím pádem se celá podrážka rozpadne.Zeptal jsem se na to v prodejně a odpověď byla, že záleží jak kdo chodí, pokud má někdo nohy do O nebo do X, tak je více namáhán kraj boty a ty švy to samozřejmě odnesou jako první.Si říkám, zda to potom stojí za to, nechávat si dělat rekonstrukci podrážky za ty peníze, když to potom nic nevydrží.Bych to asi řešil tak, že bych si nechal tam tu podrážku nalepit za pár stovek tady v ČR. Jaký na to máte názor?Jaké máte zkušenosti s opotřebením švů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 (upraveno) Švy na podrážceVždy když koukám v prodejně Loake na boty s koženou podrážkou a vidím jejich švy (na podrážce), jak jsou na ráně, tak mě napadá, že musí jít jako první a hned. To mám od kamaráda ševce, prej ty švy se poničí hned a tím pádem se celá podrážka rozpadne.Zeptal jsem se na to v prodejně a odpověď byla, že záleží jak kdo chodí, pokud má někdo nohy do O nebo do X, tak je více namáhán kraj boty a ty švy to samozřejmě odnesou jako první.Si říkám, zda to potom stojí za to, nechávat si dělat rekonstrukci podrážky za ty peníze, když to potom nic nevydrží.Bych to asi řešil tak, že bych si nechal tam tu podrážku nalepit za pár stovek tady v ČR. Jaký na to máte názor?Jaké máte zkušenosti s opotřebením švů?Ono to tady padlo již hodně krát. Co se týče prodření švů na podrážce tak hodně závisí na kvalitě použité kůže na podrážce jak psal Ota(mistr Zrno). Je fakt, že u Loake to závisí na tom jestli jsou boty vyrobene v Anglii nebo Indii. Mám boty od nih z obou míst a ty z Indie jsou na tom výrazně hůř( rychlejší, větší, ubytek materialu) . Ale ani na jedněh zatím šití nepovolilo. Mám například od AE ty nosím už cca 2-3 roky a je jedno jestli déšť, mokro, sucho podešev pořád drží. Upraveno 15. listopadu 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Ono to tady padlo již hodně krát. Co se týče prodření švů na podrážce tak hodně závisí na kvalitě použité kůže na podrážce jak psal Ota(mistr Zrno). Je fakt, že u Loake to závisí na tom jestli jsou boty vyrobene v Anglii nebo Indii. Mám boty od nih z obou míst a ty z Indie jsou na tom výrazně hůř( rychlejší, větší, ubytek materialu) . Ale ani na jedněh zatím šití nepovolilo. Mám například od AE ty nosím už cca 2-3 roky a je jedno jestli déšť, mokro, sucho podešev pořád drží. Ani nevím, že Loake se dělají také v Indii, ty bych si samozřejmě nekoupil, když klasika a za ty peníze, tak jedině z anglie.Co je to za značku AE? Jak může kožená podrážka vydržet 2-3 roky, když se říká, že vydrží tak rok a půl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Panedge: hladam skor cierne ale vdaka za typ na stranku vecer popozeram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Krakra cela podrazka je navic prilepena takze i kdyz prochodis svy drzi to na lepidlu . A samoze je lepsi kdyz ty svy jsou schovane v drazce a prekryte jeste kuzi , ale vzhledem ke strojove vyrobe se tim nikdo nezaobira. Takhle cela operace trva kdyz moc tak minutu . Jedna masina vyfrezuje drazku , druha masina spisije dohromady ramek a podrazku a nazdar . Stejne tak prisiti srvrsku napinaci stelky s nalepenym!!!!! zebrem a ramku jede stroj za 20 vterin. Takze asi takhle ... Co se tyce vyroby bot loake tak jsou to rucne delany boty asi tak jak ty od bati ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Ani nevím, že Loake se dělají také v Indii, ty bych si samozřejmě nekoupil, když klasika a za ty peníze, tak jedině z anglie.Co je to za značku AE? Jak může kožená podrážka vydržet 2-3 roky, když se říká, že vydrží tak rok a půl?závisí na intezitě nosení, pokud točíš více kusů neni problémAE=Allen Edmonds http://www.allenedmonds.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 jankoxxx-me se hodne libej tyhle Jack Jones,mam od nich jedny desert boots a jsou to vyborny botkyhttp://panske-boty.zoot.cz/na-zimu/hnede-kozene-kotnikove-boty-jack-jones-saltno tak najmensia velkost 40 neni pre mna. ja potrebujem 39,5... skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 no tak najmensia velkost 40 neni pre mna. ja potrebujem 39,5... skoda Si dáš tlustější fusekli :-) navíc správně má být na prsty tak centimetr místa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 závisí na intezitě nosení, pokud točíš více kusů neni problémAE=Allen Edmonds http://www.allenedmonds.comTo je klasika.....problém kožené podrážky se dá vyřešit velice jednoduše - 1) nenosit 2) koupit si více bot (ideálně tak 3 - 3x 5000 Kč = 15 000 Kč za boty dobrý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 To je klasika.....problém kožené podrážky se dá vyřešit velice jednoduše - 1) nenosit 2) koupit si více bot (ideálně tak 3 - 3x 5000 Kč = 15 000 Kč za boty dobrý)točím 3x loake , 1x AE a 1x Levis ideální je aby bota po dnu nosení byla den na cedrovém napínáku aby z ní vytáhl vzniklou vlhkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 točím 3x loake , 1x AE a 1x Levis ideální je aby bota po dnu nosení byla den na cedrovém napínáku aby z ní vytáhl vzniklou vlhkostJá mám na svoje Autograph z Marks and Spancer napínáky z Ikea za 30 Kč....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se