Moty Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) to je fakt a z tý pružný části si uděláš pytlík na drobáky Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Chtěl jsem psát ještě o tkaničkách ale ty ti asi zapomněli přibalit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Sou moc pěkný, ale skoro 10k je masakrNjn, co nadelam . no jo, ale až upadne podrážka, tak z toho naděláš deset řemenů po osmi stovkách.... takže se to vyplatíVidis, to si musim zapsat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak napinaky prisli a kvalita super.Loake mam 9.5 (s tkanickami), 10 (mokasiny) a objednaval jsem 44/45 - je to ale tak maximum co se tam vleze, takze pokud mate treba i o 1/2 mensi Loake, tak se nevejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Tip na kvalitní napínáky, ale asi to znáte...http://www.zacharias.cz/blog/proc-si-koupit-cedrove-napinaky-prave-u-me Jinak jsem si říkal, jestli by jste mi neporadili, kde bych mohl koupit klasické hnědé Oxfordky ve velikosti 40? Něco na způsob Loake Aldwych Mahogany ( https://www.lepremier.cz/aldwych-mahogany-4157 ), ale za trochu "přijatelnější" ceny. Uvažoval jsem o Loake 200B, ale nemají moji velikost a zatím neví, kdy jim přijde, navíc si nejsem jistý, jestli snesu tu vysoce leštěnou kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Teď už jen dát dokupy šicí stroj a do konce zimy snad stihnu alespoň jedny rámovky od každyho kopyta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 hezky jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád. Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D. Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Super botky. Já dnes taky novota - Loake Scafell. Širší takže pekně pohodlný a pořádná podrážka na zimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 xcmaniax , KFL : oba super kousky KFL: v Unoru nebo breznu prijdou vyprodeje v Loake a stejne neco prikoupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád.Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D.Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-) Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 IMG_20141217_145155.jpgTy jsou peknny,co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 KFL: v Unoru nebo breznu prijdou vyprodeje v Loake a stejne neco prikoupisSnad ne. Vcera prisel s botama malej katalog Cheaney a taky jsem ho jen prolistoval a nezaskrtal favority . Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-)Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-)))Se mi zda, ze furt nejak prepocitavas. Co z toho mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Netřeba flamovat, to sem nechtěl, mám rad čísla, tot vše, nehledej v tom nic hlubšího Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Ty jsou peknny,co je to za model?Timberland. Přesnej model nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Netřeba flamovat, to sem nechtěl, mám rad čísla, tot vše, nehledej v tom nic hlubšího Bite my shiny metal *** with TapaProste uz chces ty 312 no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 To byl jen příměr, protože je měl Kofola Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Zimni vyprodej u Cheaney - http://www.cheaney.co.uk/mens-shoes/4/sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Tak jaké sis objednal? Já bych šel hned do Newport Chestnut & Navy Suede Cheaney ale nemám koule na to si objednat boty bez zkoušení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se