Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to je fakt a z tý pružný části si uděláš pytlík na drobáky

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Sou moc pěkný, ale skoro 10k je masakr

Njn, co nadelam :).

no jo, ale až upadne podrážka, tak z toho naděláš deset řemenů po osmi stovkách.... takže se to vyplatí

Vidis, to si musim zapsat :D.
Odesláno

Tip na kvalitní napínáky, ale asi to znáte...

http://www.zacharias.cz/blog/proc-si-koupit-cedrove-napinaky-prave-u-me

Jinak jsem si říkal, jestli by jste mi neporadili, kde bych mohl koupit klasické hnědé Oxfordky ve velikosti 40? Něco na způsob Loake Aldwych Mahogany ( https://www.lepremier.cz/aldwych-mahogany-4157 ), ale za trochu "přijatelnější" ceny. Uvažoval jsem o Loake 200B, ale nemají moji velikost a zatím neví, kdy jim přijde, navíc si nejsem jistý, jestli snesu tu vysoce leštěnou kůži.

Odesláno (upraveno)

Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád.

Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D :D.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád.Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D :D.

Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-)

Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-)))

Odesláno

KFL: v Unoru nebo breznu prijdou vyprodeje v Loake a stejne neco prikoupis

Snad ne. Vcera prisel s botama malej katalog Cheaney a taky jsem ho jen prolistoval a nezaskrtal favority :D.

Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-)

Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-)))

Se mi zda, ze furt nejak prepocitavas. Co z toho mas?
Odesláno

Netřeba flamovat, to sem nechtěl, mám rad čísla, tot vše, nehledej v tom nic hlubšího

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

Netřeba flamovat, to sem nechtěl, mám rad čísla, tot vše, nehledej v tom nic hlubšího

Bite my shiny metal *** with Tapa

Proste uz chces ty 312 no

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...