Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Tip na kvalitní napínáky, ale asi to znáte...

http://www.zacharias.cz/blog/proc-si-koupit-cedrove-napinaky-prave-u-me

Jinak jsem si říkal, jestli by jste mi neporadili, kde bych mohl koupit klasické hnědé Oxfordky ve velikosti 40? Něco na způsob Loake Aldwych Mahogany ( https://www.lepremier.cz/aldwych-mahogany-4157 ), ale za trochu "přijatelnější" ceny. Uvažoval jsem o Loake 200B, ale nemají moji velikost a zatím neví, kdy jim přijde, navíc si nejsem jistý, jestli snesu tu vysoce leštěnou kůži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád.

Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D :D.

post-6759-0-09390500-1418978945_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Cheaney Tenterden (fotka z Herring Shoes), neboli boty, které nosil Jack Reacher v knize "The hard way". Dneska přišly a jsou krásný, pohodlný a voní leštidlama a voskem. To mám rád.Tímto pokládám téma rámových bot za vyčerpané, svou "sbírku" za kompletní, a teď jdu hledat jiný mamon :D :D.

Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-)

Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-)))

Odkaz ke komentáři

KFL: v Unoru nebo breznu prijdou vyprodeje v Loake a stejne neco prikoupis

Snad ne. Vcera prisel s botama malej katalog Cheaney a taky jsem ho jen prolistoval a nezaskrtal favority :D.

Ty jsou moc pekny, tu vůni uplne vidim:-)

Ale upřímně, kolik uz v botách a bundách mas? To sou minimalne jedny 312, co?:-)))

Se mi zda, ze furt nejak prepocitavas. Co z toho mas?
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...