Frantik Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Přesně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Né, prosím tuhle debatu po stotisícátý ne, to je jak v Rain Manovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Jak u blbejch fakt.... no louky no. Jsme tu všichni jak bukvice Si rikal, ze jsou nic moc Kazdopadne hezkej kousek a byl za dobrou cenu Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Jak u blbejch fakt.... no louky no. Jsme tu všichni jak bukvice tak do takovýhle bot jsem asi ještě nedozrál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 tak do takovýhle bot jsem asi ještě nedozrál.... Já taky ne. Zatím se do vaší buzerparty, v čele s Frantou a Kofolou, nezačlenim... jednou to ale určitě přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Já taky ne. Zatím se do vaší buzerparty, v čele s Frantou a Kofolou, nezačlenim... jednou to ale určitě přijde Jestli te pak budem jeste chtit hajzle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 ja taky ne.. boty sou to hezky, o tom zadna.. jen ten nazev "loake" je takovej... ... RED WING zni tak nejak vic chlapsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 No nevim........ "cerveny kridelka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 to tady fakt nikdo nenosi italsky boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Loak..co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Loak..co? FullSizeRender.jpg Já taky ne. Zatím se do vaší buzerparty, v čele s Frantou a Kofolou, nezačlenim... jednou to ale určitě přijde Promiň, na tebe jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Mi šrotovaly v palici, až jsem pro ně musel zajet no...Si rikal, ze jsou nic moc Kazdopadne hezkej kousek a byl za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Tak nějak přemejšlím, že bych měl ještě nějaké botky přikoupit v téhle barvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Tak nějak přemejšlím, že bych měl ještě nějaké botky přikoupit v téhle barvě...Konečně máš nějaký normální galety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Prosím tě, co to je? Nohavice? Ve slovníku cizích slov jsem to nenašel, na wikipedii a googlu taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Konečně máš nějaký normální galety.galoty sa u nas hovori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 moze mi prosim niekto pomoct pri vybere cisla red wing 9111, kupovat si topanky presne na nohu (osmicky su mi uplne presne, vacsinou nosim 8,5) alebo o pol cisla vacsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 moze mi prosim niekto pomoct pri vybere cisla red wing 9111, kupovat si topanky presne na nohu (osmicky su mi uplne presne, vacsinou nosim 8,5) alebo o pol cisla vacsie?Já normálně nosím boty vel.41, ale RW mám 40. Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Prosím tě, co to je? Nohavice? Ve slovníku cizích slov jsem to nenašel, na wikipedii a googlu taky ne... Nebo galaty, záleží, z kterýho kantonu jseš. Jinak kalhoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Par starsich.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se