Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Ono je tezky soudit konkretni znacku - mam boty Bugatti starsi model a jsou to kvalitativne "smejdy" a mam novejsi a jiny model a ty jsou naopak vyborne zpracovane, pohodlne a maximalne kvalitni. Mam asi troje starsi Nike a mimo uz nevabneho vzhledu jsou naprosto OK ( a to ty nejstarsi mam asi 15 let a je mi lito je vyhodit, kdyz jsou furt "mechanicky" bezchybne a normalne pouzitelne :) ) a mam novejsi model a uz jsem jej dvakrat reklamoval na totalne prasklou podrazku po nekolika kilometrech bezne chuze a ocekavam, ze podrazka odejde znovu, nebot ji dvakrat jen slepena, mam nekolikery Skechersky, ktere jsou super a velmi kvalitni a pritom jedny dalsi uz jsem po pul roce pouzivani vyhodil, nebot rovnez praskala podrazka, odiral se svrsek atd., takze tak.

Tim vsim jsem chtel rict, ze muj dojem je, ze i u bot plati, ze nektery modely i dobrych znacek trpi problemy a jsou mene kvalitni, nez zbytek produkce.

A ono se neni ani cemu divit, kdyz v dnesnim globalizovanem svete se dela jeden model ve fabrice v Cine, druhy ve Vietnamu, treti v Taiwanu atd.

Takze Gabor jako znacka ma urcite dlouhodobe dobre renome a umi delat kvalitni vyrobky, nicmene urcite se nasly a najdou od nich i nekvalitni skrpaly :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to už by právě nebyly obyčejné tenisky. A lidi jsou ochotni dát větší pěníze za větší hovadiny :)

Našel jsem, že se vyrábějí i v provedení (v imitaci) dalších luxusních kůží:

I Adidas Superstar v řadě vintage jsou některé vyráběny v imitaci luxusních kůží. Mám tyhle hadí.

post-168-1273042229.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja som akurat kupil 1ky.Mal som kayano ale kinsei je lepsi.najradsej mam aj tak Sensei2 len skoda ze sa. Edaju nosit vonku

Tak mě dnes udělal táta sandále ze starý pneu. Zase mám rok pokoj, fakt dobrý.

Fotil bych, ale nemám čím. Mám nakreslit uhlíkem ? Díky Hasič

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, nevím, kam to mám hodit, ale protože tam mají i super boty, tak to hodím tady:

Prodejna Bugatti na Břehové (naproti právnické fakulty) v Praze končí a jsou tam velké výprodeje. Minulý týden jsem se tam cestou ze školy zaskočil podívat a bomba! Odcházel jsem oblečený od hlavy až k patě a dneska jsem tam byl na lovu zas. Mají slevu na veškeré zboží 60%. Namátkou jsem pořídil oblek za 4500,-, kalhoty za 1200,-, polo za 600,-, kožený opasek za 500,-. Dneska jsem si tam zaskočil pro další dvoje kalhoty a uvažuju i nad botama, které jsem zkoušel a byly moc pohodlné. Na výloze je napsáno, že zavírají 28.5.

Za reklamu nejsem placen, jen jsem stále nadšen z nákupu :)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Před dvěma dny jsem zakoupil prvni své boty Lacoste,jedná se o model Carnaby TR.

post-7920-1278237834,36.jpg

A již nikdy více boty Lacoste-naprostá nespokojenost,na noze sice sedi fajn,ale při chůzi nepohodlné.Zlaté Addidas Superstar,v tech se mi chodi skvěle.Jediné co mě uklidnuje je cena,kterou jsem za ně zaplatil.

Upraveno uživatelem quest987
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...