tiktaktiktak Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Ono je tezky soudit konkretni znacku - mam boty Bugatti starsi model a jsou to kvalitativne "smejdy" a mam novejsi a jiny model a ty jsou naopak vyborne zpracovane, pohodlne a maximalne kvalitni. Mam asi troje starsi Nike a mimo uz nevabneho vzhledu jsou naprosto OK ( a to ty nejstarsi mam asi 15 let a je mi lito je vyhodit, kdyz jsou furt "mechanicky" bezchybne a normalne pouzitelne ) a mam novejsi model a uz jsem jej dvakrat reklamoval na totalne prasklou podrazku po nekolika kilometrech bezne chuze a ocekavam, ze podrazka odejde znovu, nebot ji dvakrat jen slepena, mam nekolikery Skechersky, ktere jsou super a velmi kvalitni a pritom jedny dalsi uz jsem po pul roce pouzivani vyhodil, nebot rovnez praskala podrazka, odiral se svrsek atd., takze tak. Tim vsim jsem chtel rict, ze muj dojem je, ze i u bot plati, ze nektery modely i dobrych znacek trpi problemy a jsou mene kvalitni, nez zbytek produkce. A ono se neni ani cemu divit, kdyz v dnesnim globalizovanem svete se dela jeden model ve fabrice v Cine, druhy ve Vietnamu, treti v Taiwanu atd. Takze Gabor jako znacka ma urcite dlouhodobe dobre renome a umi delat kvalitni vyrobky, nicmene urcite se nasly a najdou od nich i nekvalitni skrpaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Sa opýtám, ty adidasky Taliány, kúpené v ČSSR nebo to je import z devizovej ciziny? Bo se mi páčijá, velmo. A nikdej jsem je ještě neviděl po Obuvjach. Koupeno na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 No to už by právě nebyly obyčejné tenisky. A lidi jsou ochotni dát větší pěníze za větší hovadiny Našel jsem, že se vyrábějí i v provedení (v imitaci) dalších luxusních kůží: I Adidas Superstar v řadě vintage jsou některé vyráběny v imitaci luxusních kůží. Mám tyhle hadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Koupil jsem si taky retro kecky - Nike Capri SI, pěkný ale ne úplně pohodlný, asi zkusím ty počmáraný botasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 Sport- Nike Dovolená - Josef Seibel Business - Bugatti a Gucci Venku se psem - no name z Deichmana za 500,- Pes mě pak po čichu najde i když se ztratí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Viktore mám tyhle, taky byly ze začátku nepohodlný než se rozšláply, tak 3 měsíce. Je to asi proto, že jsou tak tvrdý aspoň ty mé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matterhorn Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Až se to stydím napsat, když vidím tolik společenských bot, ale lítám pořád po městě a tak by mi upadly nohy. Zkusil mnoho značek sportovních bot a nakonec jsem skončil u gelu, takže teď Asics Gel Kinsei 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Ja som akurat kupil 1ky.Mal som kayano ale kinsei je lepsi.najradsej mam aj tak Sensei2 len skoda ze sa. Edaju nosit vonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 Ja som akurat kupil 1ky.Mal som kayano ale kinsei je lepsi.najradsej mam aj tak Sensei2 len skoda ze sa. Edaju nosit vonku Tak mě dnes udělal táta sandále ze starý pneu. Zase mám rok pokoj, fakt dobrý. Fotil bych, ale nemám čím. Mám nakreslit uhlíkem ? Díky Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 19. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2010 Pánové, nevím, kam to mám hodit, ale protože tam mají i super boty, tak to hodím tady: Prodejna Bugatti na Břehové (naproti právnické fakulty) v Praze končí a jsou tam velké výprodeje. Minulý týden jsem se tam cestou ze školy zaskočil podívat a bomba! Odcházel jsem oblečený od hlavy až k patě a dneska jsem tam byl na lovu zas. Mají slevu na veškeré zboží 60%. Namátkou jsem pořídil oblek za 4500,-, kalhoty za 1200,-, polo za 600,-, kožený opasek za 500,-. Dneska jsem si tam zaskočil pro další dvoje kalhoty a uvažuju i nad botama, které jsem zkoušel a byly moc pohodlné. Na výloze je napsáno, že zavírají 28.5. Za reklamu nejsem placen, jen jsem stále nadšen z nákupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 na tenis toto a spokojenost veliká,mám už třetí modely a kdo hrajete tak jednoznačně doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2010 moje posledni akvizice z yoox com. oboje na ceste, uz se moc tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 (upraveno) Ja zas nejradeji toto: Upraveno 25. června 2010 uživatelem Kočkodaan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 27. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2010 (upraveno) V současné době tyto a všem je mohu doporučit, jsou opravdu velmi pohodlné, prodyšné a nepromokavé. Upraveno 27. června 2010 uživatelem Tomáš Svoboda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 (upraveno) Před dvěma dny jsem zakoupil prvni své boty Lacoste,jedná se o model Carnaby TR.A již nikdy více boty Lacoste-naprostá nespokojenost,na noze sice sedi fajn,ale při chůzi nepohodlné.Zlaté Addidas Superstar,v tech se mi chodi skvěle.Jediné co mě uklidnuje je cena,kterou jsem za ně zaplatil. Upraveno 4. července 2010 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 V současné době tyto a všem je mohu doporučit, jsou opravdu velmi pohodlné, prodyšné a nepromokavé. a aky je to modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Já mohu všem doporučit tyto, jsou opravdu velmi nepohodlné, neprodyšné a nepromokavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 4. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2010 Do práce nosím obyčajné poltopánky Prabos. Machrindex nulový, ale úplná spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 a aky je to modell? Jedna se o La Sportiva Sandstone GTX XCR. Teďka koukám, ze je mají v Hudy sportu právě v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 objednavate boty z venku?nebo nakupujete tady v cechach?premejslim nad edici adidas superstar 35th anniversary,ale nevim kde nejlepe koupit,mate nejake osvecene obchody na boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se