Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

v černé třeba Gladstone ( kožená podrážka ) , Ledbury ( na gumě, ale jen taková tenká šlupka)  , Outlaw ( půl podrážky guma a půl kůže) a nebo Scafel ( na gumě s výraznějším vzorkem ) .  Každé z nih mají jiné kopyto potřeba vyzkoušet jaké bude tvojí noze sedět nejlépe. Z těh bot co mám se nejlépe citím asi v botech co maj kopyto Claridge, ale každému sedí něco jiného . Zde se chválí třeba model Chester, který v Tan barvě patrí mezi hodně oblíbené, ale ja si na ně nějak nedokážu zvyknout. A tak je moc nenosím :( ale jinak jsou super, takový bytelný masivní. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem se stavil v DH pro nove tkanicky. Trochu jsem tam pokecal, a ujistil se, ze ty 877cky vazne potrebuju. Cca tri tydny a budou doma:) A nez jsem se vykecal, moje pani stala u kasy s satama. Priste ji neberu, protoze zacatkem prazdnim, kdyz jsem tam byl pro olejicek, tak odesla s kabelkou:). A kdyz uz budu menit tkanicky, tak jsem boty trosku vypucoval. 

tl

post-26281-0-49033700-1443889296_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Po pár měsících od nákupu sem konečně vytahnul z krabice, navoskoval a připravil na sezónu. Redwing to nejsou, ale má to tu "správnou" podrážku a staly asi tak čtvrtinu. Podotykam že je mám do města ne do Himálají...

v něčem podobným jsem se učil v minulém století lyžovat

Odkaz ke komentáři

V zimě teďkom Ecco Urban Lifestyle http://www.scanshoes.com/i/?i=83061453960.AW14.jpg a na podzim Ecco yura https://sits-pod21.demandware.net/dw/image/v2/AAJX_PRD/on/demandware.static/-/Sites-ecco/default/dw17d7b472/images/hi-res/840614/57502/01_840614_57502.jpg?sw=1024&sh=1024&sm=fit Jen poslední dobou s něma nemám dobré zkušenosti, ochod Ecco v Olympii u Brna. Kupoval sem přítelkyni boty, ošetřil nechal uležet atd. První nošení a první déš't, kolem prošívání na obou bíle pruhy symetrické. Tak reklamace v obchodě, poslali to do Prahy. Poslední den lhůty reklamace napsali, že se můžu stavit a reklamace zamítnuta, že prej mech. poškození.

Že pokud si to dál chci řešit počat na vedoucí do neděle. Ta mi popsala, že v praze nechali zmoknout jiný pár bot a tam se nic neprojevilo - tudiž reklamace zamítnuta, myslel sem, že si dělá srandu, ale myslela to vážně. Prej na vlastní náklady pošlout znalci.... o botách sem už přes měsíc neslyšel... :D Myslím, že to nijak nedopadne asi kladně kvůli 3,5 tisícům se s nikým soudit nebudu..... Jen přístup bych čekal trošku lepší. Kupoval sem tam během roka 7mery boty pro členy rodiny a 2 kabelky.

Odkaz ke komentáři

Já dnes zmoknul v kožených botách SHM (Humanic) a nic moc teda. Kolem švů u malíčku mokro i v botě, naimpregnovaná kůže sála vodu jak divá. Prostě zklamání, doma budu sušit a zítra si radši vezmu obyč kecky.

Odkaz ke komentáři

Napíšu to sem. Co na zimu? Máte někdo něco zajímavého. Moje požadavky jsou - lehké (aspoň přiměřeně) co nejteplejší a vodě odolné. Realně odolné. Ne nejaké ty ....tex apod. Můj favorit je Sorel Caribou či možná nějaký Ice bug. Zkušenosti,rady ,tipy?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...