quest987 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 v černé třeba Gladstone ( kožená podrážka ) , Ledbury ( na gumě, ale jen taková tenká šlupka) , Outlaw ( půl podrážky guma a půl kůže) a nebo Scafel ( na gumě s výraznějším vzorkem ) . Každé z nih mají jiné kopyto potřeba vyzkoušet jaké bude tvojí noze sedět nejlépe. Z těh bot co mám se nejlépe citím asi v botech co maj kopyto Claridge, ale každému sedí něco jiného . Zde se chválí třeba model Chester, který v Tan barvě patrí mezi hodně oblíbené, ale ja si na ně nějak nedokážu zvyknout. A tak je moc nenosím ale jinak jsou super, takový bytelný masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Díky do nekterych zcela jiste pujdu.Ale asi si udelam výlet do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Hodne se mi líbí 806b na gume aby byly i do nepohody a i proto že jsou lesklejší.Uvidím treba v realu to bude vypadat vše jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 mám takovéhle 209b na zimu, nedával jsem je do výběru kvuli tomu lesku, k jeansum to asi nebude uplně ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dneska jsem se stavil v DH pro nove tkanicky. Trochu jsem tam pokecal, a ujistil se, ze ty 877cky vazne potrebuju. Cca tri tydny a budou doma:) A nez jsem se vykecal, moje pani stala u kasy s satama. Priste ji neberu, protoze zacatkem prazdnim, kdyz jsem tam byl pro olejicek, tak odesla s kabelkou:). A kdyz uz budu menit tkanicky, tak jsem boty trosku vypucoval. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dnes Loakeimage.jpegMoc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 pekne pekne !!! Dneska asix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Podzim se blizi, pres leto jsem zanedbaval udrzbu, ale po 2 hodkach s hadrem, kartacema a voskama, jsme doma ready . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Chlapi má niekto Wolverine? Padli mi do oka "1000 miles" - http://www.wolverine.com/UK/en_GB/men/?icid=20150312_wol_web_bucket1_men_en Díky za postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 pekne pekne !!!Dik,akorat jsem netusil,ze nemaj jazyk:-)Na fotkach eshopu to nebylo videt.Jento nezvyk,ale chodinse v nich dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Po pár měsících od nákupu sem konečně vytahnul z krabice, navoskoval a připravil na sezónu. Redwing to nejsou, ale má to tu "správnou" podrážku a staly asi tak čtvrtinu. Podotykam že je mám do města ne do Himálají... v něčem podobným jsem se učil v minulém století lyžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Rekl bych, ze se roztahnou.Mam ty stejne a jsou v pohode. .ImageUploadedByTapatalk1443712916.111505.jpg Jeste srovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Moc pekne. Po pár měsících od nákupu sem konečně vytahnul z krabice, navoskoval a připravil na sezónu. Redwing to nejsou, ale má to tu "správnou" podrážku a staly asi tak čtvrtinu. Podotykam že je mám do města ne do Himálají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Dik,akorat jsem netusil,ze nemaj jazyk:-)Na fotkach eshopu to nebylo videt.Jento nezvyk,ale chodinse v nich dobre.klasickej jazyk maji Gel lyte V , všechny Gel lyte III to maj řešeno takto, ale prý je to pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Pohodlny to je,ale furt kouka kousek nartu s ponozkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 V zimě teďkom Ecco Urban Lifestyle http://www.scanshoes.com/i/?i=83061453960.AW14.jpg a na podzim Ecco yura https://sits-pod21.demandware.net/dw/image/v2/AAJX_PRD/on/demandware.static/-/Sites-ecco/default/dw17d7b472/images/hi-res/840614/57502/01_840614_57502.jpg?sw=1024&sh=1024&sm=fit Jen poslední dobou s něma nemám dobré zkušenosti, ochod Ecco v Olympii u Brna. Kupoval sem přítelkyni boty, ošetřil nechal uležet atd. První nošení a první déš't, kolem prošívání na obou bíle pruhy symetrické. Tak reklamace v obchodě, poslali to do Prahy. Poslední den lhůty reklamace napsali, že se můžu stavit a reklamace zamítnuta, že prej mech. poškození.Že pokud si to dál chci řešit počat na vedoucí do neděle. Ta mi popsala, že v praze nechali zmoknout jiný pár bot a tam se nic neprojevilo - tudiž reklamace zamítnuta, myslel sem, že si dělá srandu, ale myslela to vážně. Prej na vlastní náklady pošlout znalci.... o botách sem už přes měsíc neslyšel... Myslím, že to nijak nedopadne asi kladně kvůli 3,5 tisícům se s nikým soudit nebudu..... Jen přístup bych čekal trošku lepší. Kupoval sem tam během roka 7mery boty pro členy rodiny a 2 kabelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Kfl: pekna sbirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Já dnes zmoknul v kožených botách SHM (Humanic) a nic moc teda. Kolem švů u malíčku mokro i v botě, naimpregnovaná kůže sála vodu jak divá. Prostě zklamání, doma budu sušit a zítra si radši vezmu obyč kecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Paia , nejsou to náhodou flexáče? nahoď foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Napíšu to sem. Co na zimu? Máte někdo něco zajímavého. Moje požadavky jsou - lehké (aspoň přiměřeně) co nejteplejší a vodě odolné. Realně odolné. Ne nejaké ty ....tex apod. Můj favorit je Sorel Caribou či možná nějaký Ice bug. Zkušenosti,rady ,tipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se