Lamiczka Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Tak oficialne prvni bespoke boty z dilny Josefus & Zrno ImageUploadedByTapatalk1445669294.260271.jpg ImageUploadedByTapatalk1445669316.041561.jpg Pecka, už jsem na ně koukal ve tvý galerii. Že zrovna první byly dámský :-) Neměl bys i nějakou ukázku toho co umíte ušít za těch cca 6k, který jsi tam taky zmiňoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Mas SZ , jinak i ochozeny boty s kozenou podrazkou jdou jeste podrazit , je to sice piplacka ale jde to viz fotky . Bohuzel nemam pred opravou ale je videt jaky klin je vlozenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Jsou tady dotazy co se da usit v kategorii 6-10k tak jsou to boty lepeny konstrukce , popripade boty prosivany metodou blake (vnitrkem boty ) z hoveziny popripade obycejna teletina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Sem potreboval neco do lesa se psama, na sjezdovku a tak, vcera v hervisu lonska kolekce, sleva z 4200 na 1800.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Túto zimu si užijem konečne v primeraných botach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Jeee, ty Mammuty bysem chtěl též.. Moje oblíbená značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 .. priprava na zimu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Až se přestěhuju do Beskyd, tak si je koupím taky. To je jasný. Sorel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Loake Thirsk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Až se přestěhuju do Beskyd, tak si je koupím taky. To je jasný. Sorel?jj, sorel caribou.. edt. jsem zvedavej, jak se v nich bude ridit.. Upraveno 31. října 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Já bych je chtěl na ryby, ale nějak se nemůžu dopracovat k prodejně, kde bych si je mohl vyzkoušet. Letity Grisporty mi odešly, začala se rozpadat podrážka, zima na krku a já nemám co na nohy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 877cky, mam je od soboty, k dnesnimu ranu cca 30km nachozeno a jsou paradni. Dneska rano uz nikde nic nedrelo. To rozchazeni je oproti 875kam uplne jinde. Moc se me libej, kdybych si je kdysi koupil hned, asi bych 875ky vubec nemel:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 radost pohledet na poctivy americky boty... mam jen jedny rw, moc je nenosim, ale takova fotka cloveka nuti premyslet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 montemar a o cem premyslis, pri pohledu na moje boty ? tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 .. ze se v nich muze dobre chodit.. univerzalni kruska k (temer)kazde prilezitosti.., ale botnik je plnej, botni je plnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Tak to jo, chodi se v nich vazne krasne. A taky mam plnej botnik no tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monk Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Ahoj, mám klasické slevové poukázky k Barker shoes (Havířska, barker-shoes.cz). Jsou to tři slevové kartičky (20%,15%,15%). Efektivně vám to udělá zdarma Barker pásek nebo nějaké doplňky (napínáky, krémy a tak). Platnost těch slev je do 31.12.2015, paní říkala, že by to případně šlo prodloužit. Já už letos nevyužiji tak nabízím pro chronomag kolegy jako předvánoční pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Ja loake frau bespoke ramovky .. To jsem dopadl ... Kovarova kobyla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Tak vcera jsem si koupil Tubulary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se