Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Caute topankomaniaci :). Rozhodol som sa ze si kupim ramovky okolo 200eur. zaujalo ma shoepassion aj som si vyhliadol model co by sa mi paci a tak som si stiahol ich PDF na meranie velkosti. bezne nosim topanky 45-46 velkost. a podla ich merania (skusil som merat aj inac,) mi noha vychadza na GB velkost 9,5 az 10 (Eu 44 - 44 1/2 ), mierka mi sedi na 100%.

Je mozne ze cely zivot nosim topanky ktore mi nesedia a su mi velke?

Poznate nejake znacky ktore ponukaju ramovky okolo  200eur (okrem loake, allen edmonds, markowski) dobrej kvality?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ChT mi poslal kupón na 20% slevu, tak uvažuji o jejich oxfordkách (http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/mens-business-shoes/Black-Bennett-toe-cap-Oxford-shoes?q=5kubf3||ml230blk|||||216,||||||||). Má někdo s botami od ChT nějaké zkušenosti? Někde jsem četl, že je snad pro ně dělá Loake, je tomu tak, případně o kterou řadu jde?

Odkaz ke komentáři

Jsem krupan, co nosi boty od Bati, Rieker apod., ale do tohoto vlakna lezu rad. Mimo jine treba kvuli takovym odkazum, jako jsou stranky pana Pavlase. Spolecnikem pana Zachariase je clen rodiny, ale me vasen pro fajnovy botky zatim miji :-)

Odkaz ke komentáři

Tikal, že ano. A si představ, že některým zmr... ten link vadí.

Nejde o to, že vadí jeden link. Jde o to, že těch linků bez dalšího dáváš do X vláken spoustu. U budapešťských bot jsi tvrdil, že s nimi máš zkušenosti, proč jsi o nich nic nenapsal? Osobně si myslím, že prostě kecáš a jsi takový internetový teoretik, pak bych jen poprosil, zda bys ty linky neshromáždil třeba jednou za tři dny do jednoho příspěvku, vlákno bude mnohem přehlednější...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxipesfik

Bobisek- ty linky jsou všechny zajímavé a můžou inspirovat další. O obuvi z Budapešti si troufám nikdy ani neslyšel, takže si ty svoje kecy nech pro sebe, nikoho tím nezajímáš.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...